Concert The Amsterdams la Arad

24 Martie 2017
Arad - Club Flex
Pret: 15 Lei

Vineri, 24 martie 2017, orele 21:00 R&R Booking Romania va invita la concertul celor de la The Amsterdams in Club Flex din Arad.

 

Fb event: www.facebook.com/events/593539104183793/ 

Intrare 15 lei

 

The Amsterdams

The Amsterdams sunt un grup indie / alternative infiintat la Bucuresti in 2005 cu Andrei Hategan la voce, chitara si clape, Andrei Ungureanu la chitara, Augustin Nicolae la bass si backing vocals, Ovidiu Bejan - voce, chitara, clape.

Influentele din scena alternativa britanica le-au adus rapid un renume printre ascultatorii de gen de la noi si nu numai, Marea Britanie, Franta, Spania, Olanda, Italia, Ungaria, Cehia, India fiind doar o parte din tarile unde s-a auzit sound-ul lor inovator.

Dupa EP-ul de debut si 4 albume de studio, anul acesta The Amsterdams promoveaza cel mai nou album al lor, Eternity for Dummies, lansat in aprilie 2016 la Universal Music Romania. Intre timp, cei 4 se gandesc la urmatorul material de studio. 

 

Arrows: https://youtu.be/pfKPecQ2vLQ 

Girl, You’re Frightened: https://youtu.be/bgDszNsdgNs

The Great Fire: https://youtu.be/w6GdgcPZo18

 

Bandcamp: https://theamsterdams.bandcamp.com/ 

SoundCloud: https://www.soundcloud.com/theams 

YouTube: https://www.youtube.com/user/theamsterdamstvDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook