Concert 'The Stones' tribut The Rolling Stones la Hard Rock Cafe

20 Octombrie 2017
Bucuresti - Hard Rock cafe
Pret: 70 - 120 Lei

The Stones, primul si cel mai autentic tribut The Rolling Stones originar din Marea Britanie, concerteaza in premiera la Hard Rock Cafe pe 20 octombrie. De la ‘Satisfaction’ si ‘Jumping Jack Flash’, pana la ‘Ruby Tuesday’, ‘Start Me Up’ sau ‘Brown Sugar’ vei asculta cele mai indragite hituri lansate de zeii rock’n’roll-ului intr-un concert electrizant.

Din 2007 The Stones performeaza cu aplomb, pasiune, energie si verva si sunt considerati cea mai autentica trupa tribut Rolling Stones din Europa. Vocalul trupei il intruchipeaza pe Mick Jagger cu fidelitate recunoscuta in lumea intreaga, iar prestatia este intregita de instrumente vintage si costume spectaculoase. 

In decursul unei cariere de 10 ani, The Stones au cucerit fanii The Rolling Stones din toata lumea si au cantat in fata a peste 30.000 de spectatori, in calitate de cap de afis la festivaluri de profil din Olanda, Belgia, Germania si Spania.

Pentru primul concert The Stones din Romania sunt in vanzare urmatoarele categoriii de bilete:

Categoria VIP - 120 ( loc la masa in fata scenei ,intalnire cu artistul , poza ) 

Categoria 1 - 90 lei ( loc la masa in fata scenei ) 

Categoria 2 - 70 lei ( loc la masa in sala ) 

Categoria 3 - 40 lei in picioare 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook