Concert Tim 'Ripper' Owens la Sibiu (ex-Judas Priest)

17 Februarie 2011
Sibiu - Oldies Pub
Pret: 45-55 RON

Fostul vocal al formatiei Judas Priest si Iced Earth, Tim Ripper Owens va concerta in 17.02.2011 in Sibiu la Oldies Pub, in deschiderea concertului vor incalzi atmosfera cei de la Tirana Rockers!!!

Pretul biletului va fi 45 lei pana in ziua concertului sau 55 lei, la intrare. Biletele cu reducere se pot rezerva doar prin e-mail la transilvaniarocksociety@yahoo.com. E-mailul trebuie sa contina: Nume,Prenume, serie si numar de buletin. Reducerea se va acorda la intrare doar prin prezentarea buletinului.

Pentru cei care nu sunt din Sibiu si nu vor sa plece dupa concert , Hotelul Lara, care este partener Transilvania Rock Society are oferta speciala : camera dubla costa doar 80 lei !

Evenimentul este  prezentat de Transilvania Rock Society si Oldies Pub. Pentru mai multe informatii sunati la   numarul de telefon: 0749082700 (Clau)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook