Concert Timpuri Noi - Lansare album Moldova Mon Amour


12 Septembrie 2020
Europe - Bers Nova
Pret: 50

 Sambata, 12 Septembrie, va asteptam la concert in curtea Fabricii de bere Bers Nova incepand cu orele 19:00.

Timpuri Noi lanseaza un nou album – MOLDOVA MON AMOUR. Asteptat cu nerabdare de fani, albumul este puternic rock, poarta stilul inconfundabil al lui Dan Iliescu, care dincolo de rolurile de compozitie isi asuma si pe cel de producator.

O parte dintre cantecele acestui nou album au vazut scenele de festival si cluburi din ultimul an si au ajuns sa fie iubite de public in aceeasi masura precum sunt hiturile clasice ale trupei.

Locatia: Fabrica de Bere "Bers Nova" - pentru a gasi locatia cat mai usor, va recomandam sa introduceti "Bers Nova" in campul de cautare din aplicatia Google Maps si sa urmati indicatiile.

Pret bilet: 50 LEI

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook