Concert-tribut Dream Theater cu trupa AWAKE in The Silver Church!

Concert-tribut Dream Theater cu trupa AWAKE in The Silver Church!

06 Noiembrie 2014
Bucuresti - The Silver Church
Pret: Intrarea Libera

 

Awake este singura trupa tribut Dream Theater din Romania, un veritabil super-grup format in martie 2012, iar joi, 6 noiembrie, va concerta la Bucuresti in clubul The Silver Church! Concertul va incepe la ora 20:00 iar in deschidere va canta formatia Shifting Sands. Intrarea va fi libera.


Din componenta Awake fac parte muzicienii Sabina Abrudian (voce), Cristi Gram (chitara – Pasarea ROCK), 6fingers (clape – byron), Vlady Sateanu (bass – Sarmalele Reci) si Alex Musat (tobe – Addiction). Acestia au gasit in rock-ul progresiv compus de celebrii Dream Theater un motiv de a-si uni fortele pentru a le expune piesele intr-un mod cat mai fidel – pastrand in acelasi timp o nuanta aparte.

  

 

Awake – Learning to Live (by Dream Theater – Live @ Posada Rock 2014) 

 

 

Primul concert Awake a avut loc in septembrie 2012, la Festivalul Posada Rock de la Campulung Muscel, iar de atunci au continuat sa impresioneze publicul cu fiecare aparitie prin virtuozitatea instrumentala si intensitatea interpretarilor. Repertoriul ales de trupa se concentreaza mai mult pe compozitiile Dream Theater ale anilor '90, astfel incat la concerte veti auzi in special piese de pe ''Images & Words'', ''Awake'', ''Falling Into Infinity'' si ''Scenes From A Memory''. Nu este insa deloc exclus sa auziti din cand in cand si cate ceva de pe ''Octavarium''!

 

Awake – Solitary Shell (by Dream Theater – Live @ Posada Rock 2014) 

 

 


Haideti asadar pe 6 noiembrie la The Silver Church (cal. Plevnei nr. 61, Bucuresti) dupa ora 20:00 pentru concertul-tribut Dream Theater al trupei Awake! Formatia va pregati un set extins, special pentru ocazie, iar in deschidere vor canta cei de la Shifting Sands (heavy/progressive metal). Intrarea libera!

Event: http://on.fb.me/1vGRbM6 
Awake pe Facebook: http://bit.ly/AwakeFB

 
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f