Concert tribut Nirvana in Club Suburbia din Bucuresti


25 Aprilie 2010
Bucuresti - Club Suburbia
Pret: 10 RON

Duminica, 25 aprilie, clubul Suburbia din Bucuresti va invita la o seara speciala, dedicata in intregime formatiei NIRVANA.

Nostalgicii perioadei grunge si a scenei din Seattle sunt rugati sa isi scoata camasile in carouri si blugii gauriti de la naftalina si sa se prezinte pe Strada Selari, nr. 19, dupa ora 20:00, pentru a dovedi ca muzica NIRVANA ramane actuala si la 16 ani dupa moartea lui Kurt Cobain.

Evenimentul va incepe la ora 20:00 cu cateva proiectii care vor regla atmosfera. Va urma un concert-tribut care va include piese cunoscute dar si compozitii rare semnate NIRVANA, interpretate alaturi de mai multi invitati surpriza.

Impreuna cu voi, cei din public, vom incerca sa reinviem, pentru o seara, spiritul si energia live-urilor oferite de Kurt Cobain, KrisT Novoselic si Dave Grohl, si sa luam o pauza de la scena stearsa si plata a anului 2010. Seara va continua cu un after-party alternative/grunge cu sonoritati specifice anilor '90. Celor care vin doar pentru concert le promitem ca ii lasam sa prinda si metroul.

Pretul biletelor de intrare costa 10 lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook