Concert tribut NIRVANA in Fire Club


12 Aprilie 2012
Bucuresti - Fire Club
Pret: 15 Lei

Mai sunt doar doua zile pana la unul dintre cele mai ateptate evenimente ale traditiei culturii underground romaneti, din anul 2012.

Joi de la n20.00  in Club Fire va avea loc a patra ediie a concertului A Tribute To Nirvana – “Nevermind”, unde in premiera va fi interpretat live integral albumul Nevermind, lansat in urma cu 21 de ani.  Dupa concert atmosfera Generatie X va fi intretinuta de setlistul alternative al Dj-ului  Kurt Cocaine.

Proiectul A Tribute To Nirvana a inceput o data cu implinirea a 15 ani de la moartea lui Kurt Cobain. Pe 8 aprile 2009 a avut loc prima manifestare intr-un ceremonial pus atunci in scena sub forma de A Punk Rock Tribute To Nirvana, susinut de membrii formaiei Cobe si prietenii acestora in Clubul Suburbia.

In 2010 Clubul Suburbia a fost pentru a doua oara zguduit atat de trupa pe scena cat si de publicul, prezent in numar record,  chiar daca componena proiectului acum modificata, conturata in jurul vocalului Mircea Petrescu (ex Cobe) cu membrii proiectului bucurestean de alternative metal Flesh Rodeo.

Setlistul acestora a cuprins 3 piese de pe Bleach (1989), 8 piese de pe Nevermind (1991), 2 de pe In Utero (1993) si 4 piese atat de pe MTV Unplugged in New York (1994), Incesticide (1992) cat si previously unreleashed tracks din perioada de activare a trupei Nirvana.

In 2011 pe 18 aprilie a avut loc cea de-a treia ediie a A Tribute To Nirvana in Club Control, formula interpreilor fiind aceeasi. Band-ul live a trecut prin toate materialele discografice cat si prin cele rare reuind pentru acea noapte sa reinvie spiritul grunge al scenei conturate in jurul orasului Seattle de la inceputul anilor 90’.

Pentru nostalgicii anilor 90’ i impatimitii miscarii grunge, concertul din acest an promite o noua calatorie in timpul si spatiul legendarei trupe
Nirvana.

Dress Code Grunge.

Intrare 15 Lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook