Concert Tribut Queen "Love of my life" in Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 4 aprilie 2019


04 Aprilie 2019
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 40 - 150 RON

Muzica formatiei Queen va rasuna din nou pe scena din Hard Rock Cafe in data de 4 aprilie 2019. Joseph Lee Jackson revine in Romania dupa sold out-ul rasunator din 2018. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregatit un spectacol nou pentru toti iubitorii legendarului solist si ai formatiei Queen.
 
Joseph Lee Jackson urmeaza acest drum de mai bine de 18 ani, in timp fiind remarcat chiar de Brian May si de Roger Taylor. Impresionati de el, cei doi l-au invitat in cadrul mai multor petreceri, la una dintre ele cantand pentru insasi mama lui Freddie Mercury. Joseph a fost invitat si la dezvelirea statuii lui Freddie din Feltham. Concertul sustinut in Dubai a fost transmis de MTV Asia si a fost urmarit de milioane de oameni.
 
Presa de specialitate i-a numit concertele lui Joseph drept „cele mai asemanatoare” emulari ale unei experiente Queen.
 
Dupa show-ul din 4 aprilie 2019 de la Bucuresti, trupa va canta in 5 si 6 aprilie la Brasov si, respectiv, la Constanta.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
VIP – loc la masa in fata scenei (pachetul include intalnire si fotografie cu artistul si afisul evenimentului cu autograf de la Joseph Lee Jackson): 150 de lei
 
Categoria 1 – loc la masa in fata scenei: 90 lei 
 
Categoria 2 – loc la masa in sala: 60 lei
 
Categoria 3 – in picioare : 40 lei
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau, Soseaua Kiseleff, nr. 32. 
 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
 
Parteneri: Magic FM, InfoMusic.ro, iConcert.ro, BestMusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook