Concert tribut U2 cu Zen Garden

Concert tribut U2 cu Zen Garden

29 Martie 2017
Bucuresti - Beraria H
Pret: 25-30 lei

Pe 29 Martie esti invitat la un show live plin de savoare si spectacol in Orasul cu Chef de Viata! Energie, talent si distractie fara limite sunt doar cateva dintre promisiunile acestei seri incendiare pe care vrem sa o petrecem alaturi de tine.

Vino sa asculti melodiile tale preferate ale formatiei U2 cantate de o trupa senzationala, care isi va tine publicul in extaz cu fiecare acord de chitara.

Zen Garden este trupa tribut oficiala a formatiei U2, beneficiind de prezenta lui Zeno Sala, celebrul vocalist considerat sosia lui Bono Vox.

Zeno Sala si Zen Garden au reprodus in ultimi 12 ani cele mai bune show-uri U2 in toata Italia, Olanda, Elvetia, Spania, Turcia, Irlanda, Slovenia, USA si America de Sud, sustinand mai mult de 3.200 de concerte.

Concertul este sustinut de videoproiectia originala U2.

La 20:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena.

Bilete:

25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa

40 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa

 

Rezervarile se fac la: 

- FORMULARUL DE MAI SUS

- 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: