Concert Trooper 'Scandal' pe 4 noiembrie la Arenele Romane

04 Noiembrie 2017
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 50-70 Lei

02.11.2017

Reguli de acces la Stelele Rockului Romanesc editia a III-a

 Bucuresti, 2 noiembrie 2017 - Au mai ramas doua zile pana cand scena Arenelor Romane va aduce impreuna cele mai indragite trupe de rock si metal din Romania, pentru a treia editie a evenimentului "Stelele Rockului Romanesc" de pe 4 noiembrie.

Accesul publicului se va deschide la ora 18:00, concertul va incepe de la ora 19:00, iar muzica buna se va auzi pana la miezul noptii. Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua iaBilet.

Trooper, amfitrionii serii, promit momente memorabile publicului alaturi de Iris, Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H., Chrom Dioxid si Iron Cross. Seara de sambata se anunta una legendara, dupa cum spune chiar solistul Trooper, Alin Dinca: "Prieteni, trebuie neaparat sa ne adunam la Arene si sa ne bucuram inca o data de toate gastile astea! Si nu ne oprim aici! Avem multe alte surprize pentru voi in data de 4 noiembrie.”

Pentru a participa la acest eveniment, cei care si-au achizitionat bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

- accesul publicul va fi permis incepand cu ora 18:00; 

- este interzis accesul cu mancare si bauturi, acestea vor putea fi achizitionate de la standurile special amenajate in interiorul cortului; 

- copiii pana in 6 ani inclusiv, au intrarea gratuita; 

- minorii trebuie sa vina insotiti de unul dintre parinti sau de o persoana majora.

Biletele pentru concertul din 4 noiembrie de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pentru reintalnirea cu Stelele Rockului Romanesc sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

- 50 de lei intrare general;

- 70 de lei in ziua spectacolului (de la intrarea in Arenele Romane, incepand cu ora 15:00).

22.09.2017

Scandal se transforma intr-o intalnire intre prietenii rockului

 "Stelele Rockului Romanesc" se intorc la Arenele Romane cu o noua editie de colectie.

In data de 4 noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti va avea loc editia cu numarul trei a "Stelelor Rockului Romanesc".

Prezentat initial ca un eveniment Trooper&Friends, concertul "Scandal" s-a transformat intr-o intalnire intre mai multe nume care au scris pagini importante de istorie in rock-ul romanesc.

Alin Dinca, solistul Trooper, a declarat: "Se pare ca dupa precedentele doua editii 'Stelele Rockului Romanesc' pur si simplu nu mai reusim sa facem productii mai restranse. Am stat alaturi de colegii din Trooper si ne-am gandit ce moment memorabil sa mai oferim publicului. Ne-am sunat prietenii si, din vorba in vorba, din trupa in trupa, am ajuns la concluzia ca evenimentul asta trebuie sa se numeasca 'Stelele Rockului Romanesc'. Se aduna aici o multime de gasti cu greutate. Altar or sa vina cu energia lor incredibila, Taine cu tehnicitatea aia minunata, Gothic ne sunt si ei alaturi - unii dintre deschizatorii de drumuri pentru o multime de trupe romaneti! C.A.S.H. nu aveau cum sa lipseasca! Putine trupe se pot lauda cu atatea piese minunate, atata melodicitate... Chrom Dioxid sunt fratii nostri. Trupa care in anii '90 rupea toate topurile rock din tara asta. Am vrut sa avem pe scena si o gasca tanara. Iron Cross au multe lucruri de spus. O sa ii vedeti la Arene. Despre Iris nici nu mai am ce sa zic, de atatea ori am vorbit despre ce inseamna muzica lor pentru mine. Cristi Minculescu, Boro si Valter au acceptat invitatia noastra si nu pot decat sa le multumesc inca o data pentru toate clipele in care mi-au fost alaturi in viata asta. Prieteni, trebuie neaparat sa ne adunam la Arene si sa ne bucuram inca o data de toate gastile astea! Si nu ne oprim aici! Avem multe alte surprize pentru voi in data de 4 noiembrie."

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de trupe de renume ale genului muzical precum Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP si multi altii.

Pentru reintalnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

- 50 de lei intrare general;

- 70 de lei in ziua spectacolului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

15.09.2017

Iris alaturi de Trooper la show-ul de la Arenele Romane

 Legendara trupa Iris va canta alaturi de Trooper in concertul de pe 4 noiembrie de la Arenele Romane. Pe langa Iris, debutantii de la Iron Cross se adauga pe afis langa trupe de referinta ale rock-ului autohton deja anunatate: Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. si Chrom Dioxid. Artistii promit fanilor muzicii rock un show complet, autentic. 

Biletele se afla deja in vanzare in reteaua iabilet.ro

"Trooper este pentru noi sinonim cu prietenie, cu sinceritate si spirit rock. Era firesc ca Iris sa raspunda "prezent" la chemarea lor si, ca de fiecare data, va fi o bucurie sa fim pe scena alaturi de ei. si tu esti Trooper, si tu esti Iris, fii alaturi de noi!" spune Cristi Minculescu. 

"Pentru mine exista si va exista intotdeauna un singur Iris si din el fac parte Cristi Minculescu si Valter Popa si Doru Borobeica, coloana sonora a unei parti uriase din vietile noastre. Nu stiu cum arata scena asta muzicala daca in ultimii 40 de ani nu ar fi existat Iris. Suntem extrem de fericiti ca Valter, Cristi si Boro au acceptat invitatia noastra. inseamna enorm! raspunde solistul Trooper cu admiratie si recunostinta. "Visul meu, atunci cand am pornit trupa asta, acum 22 de ani, era sa cantam cu Iris si cu Iron Maiden, ambele s-au implinit, iar fiecare reintalnire nu e decat senzationala, de fiecare data cand se intampla. Am mers prima oara cu Iris intr-un turneu in 2005. Oamenii astia au un loc special in sufletele noastre. tin minte prima intalnire cu Cristi Minculescu. Fata in fata. Teatrul de vara din Targoviste, 1997. Nu am putut sa scot niciun cuvant." isi reaminteste cu drag Alin Dinca.

Newcomerii de la Iron Cross au ajuns pe afisul concertului din noiembrie in urma unui concurs organizat de Trooper, unde mai multe trupe la inceput de drum s-au inscris pentru marele premiu: primul concert de amploare din cariera lor. Ascultatorii Trooper au votat pe Facebook preferatii, iar Iron Cross au iesti invingatori. "Iron Cross sunt o trupa tanara. ii stim de cand s-au infiintat. Mari muzicieni acolo. In frunte cu Cerbu. Desi este doar un copil, acest om canta printre altele si cu Phoenix.", declara Coiotu'.

Coiotu': "Ne place ca la fiecare sarbatoare Trooper sa avem alaturi de noi prieteni buni! Asa ca i-am sunat pe unii dintre prietenii nostri buni si ce sa vezi? Scandalul din 4 noiembrie o sa fie unul lung si incarcat de emotie!"

in cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de trupe de renume ale genului muzica precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP si multi altii.

Biletele pentru concertul din 4 noiembrie de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pentru reintalnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

-50 de lei intrare general;

-70 de lei in ziua spectacolului;

10.05.2017

Trooper anunta invitatii din concertul de la Arenele Romane

In cadrul concertului Trooper care va avea loc pe 4 noiembrie la Arenele Romane vor urca pe scena trupe de referinta ale rock-ului autohton. Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. si Chrom Dioxid sunt cele cinci nume „grele” care completeaza afisul unei seri de „Scandal.” Un alt element de noutate pe care Trooper il anunta pentru concertul din toamna de la Bucuresti este un „slot” pe afisul evenimentului pentru o trupa cu statut de new-comer.

Alin Coiotu' Dinca detaliaza: „Suntem gata sa rupem scena alaturi de muzicienii din Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. si Chrom Dioxid, care ne sunt prieteni vechi, si sa dam o sansa in drumul spre afirmare unei gasti aflate la inceput de drum. In programul evenimentului si pe afisul concertului, mai avem un loc liber pe care il 'scoatem la bataie'. Astept pe adresa de email coiotu@rockfm.ro un mesaj cu subiectul 'eu vreau' de la fiecare trupa care isi doreste sa urce pe scena cu noi. Mesajele se pot trimite pana pe 30 mai, apoi prietenii care ne urmaresc pe Facebook vor alege cine va canta cu noi in seara de 4 noiembrie.”

Concertul, anuntat initial pentru data de 28 octombrie, a fost reprogramat pe 4 noiembrie si va avea loc tot la Arenele Romane, in cortul incalzit.

Evenimentul marcheaza peste 20 de ani de cand formatia face neintrerupt "scandal” pe scena muzicala din Romania si va aduce in prim-plan cele mai cunsocute si indragite piese Trooper, alaturi de elemente surpriza. Daca ai crescut cu “Tari ca muntii”, “Amintiri” sau “Strigat", dar si daca "In ziua a opta” ori "Anul sarpelui” se afla in topul preferintelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine!

Pentru reintalnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

50 de lei intrare generala si

70 de lei in ziua spectacolului

Biletele se gasesc pe iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc. 

10.04.2017

Concert Trooper 'Scandal' pe 4 noiembrie la Arenele Romane

Trooper anunta un nou show in Bucuresti pentru toamna acestui an! Concertul va avea loc pe 4 noiembrie, la Arenele Romane, in cortul incalzit.

Evenimentul marcheaza peste 20 de ani de cand formatia face neintrerupt "scandal” pe scena muzicala din Romania si va aduce in prim-plan cele mai cunsocute si indragite piese Trooper, alaturi de elemente surpriza. Daca ai crescut cu “Tari ca muntii”, “Amintiri”sau “Strigat,” dar si daca "In ziua a opta” ori "Anul sarpelui” se afla in topul preferintelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine! 

Mai multe aflati chiar de la solistul Trooper, Alin Coiotu’ Dinca: "Concertul asta este special mai ales pentru ca oamenii care iubesc Trooper vor vota setlistul. Daca exista piese pe care nu le-au mai auzit de multa vreme, sau poate nu le-au auzit niciodata, acum este momentul sa-si adune prietenii si sa voteze pe pagina oficiala a evenimentului. Despre numele concertului pot sa-ti spun atat: in primul rand, fanii Trooper s-au adunat intr-un grup minunat care se numeste "Scandal". In al doilea rand, am ales imaginea asta de pe afis ca un fel de alter ego al fiecaruia. Sunt sigur ca traim vremuri in care zilnic ne dorim sa avem o reactie in fata mizeriilor care se intampla in jurul nostru. Sunt sigur ca nu trece o zi sa nu fim socati de ceea ce se petrece in politica asta minunata."

Pentru reintalnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

  - 50 de lei intrare generala si 

 - 70 de lei in ziua spectacolului

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Participanti la concertromcealy
romcealy


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook