Concert Trooper si Iris in aprilie la Arenele Romane


05 Aprilie 2013
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 15-30 Lei

04.04.2013

Trooper si Iris: program, reguli de acces si detalii VIP meet & greet

Maine seara la Arenele Romane (cort incalzit) va avea loc concertul Trooper – “An Iron Tribute”, in cadrul caruia Iris are statutul de invitat special.

Accesul in interiorul Arenelor Romane va fi permis vineri incepand cu ora 19.00 si se va realiza doar pe baza biletului valid.

Biletele achizitionate pentru acest concert permit accesul o singura data in incinta, pan­a la finalul programului evenimentului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, o vor putea face doar in urma achizitionarii unui nou bilet.

Biletele trebuie pastrate pe toata durata concertului.

Copii cu varsta sub 6 ani nu platesc bilet de intrare. Peste aceasta varsta pretul biletului se plateste integral. 

Copii cu varsta sub 6 ani au acces doar insotiti de un adult.

Sunt valabile doar biletele achizitionate online sau din centrele specializate.

In ziua concertului singurul punct autorizat de vanzare ramane casa de bilete a Arenelor Romane, unde vor mai fi disponibile bilete pentru acces general, la pretul de 15 lei.

Program

Gates open: ora 19.00
Strip Joint: 20 – 20.30
Change Over: 20.30 – 20.45
9.7 Richter: 20.45 – 21.30
Change Over: 21.30 – 22.00
Trooper: 22.00 – 00.30


    22.00 – 23.00: piese Iron Maiden
    23.00 – 23.30: Trooper & Iris
    23.30 – 00.30: piese Trooper

Detalii VIP meet & greet:

Detinatorii de bilete VIP sunt asteptati in intervalul 19.30 – 21.30. Cei care vor ajunge dupa ora 21.30 vor pierde posibilitatea de a lua parte la meet & greet.

Interdictii si recomandari

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis.


03.04.2013

Trooper filmeaza primul DVD live din cariera pe 5 aprilie

Pe 5 aprilie, la Arenele Romane din Bucuresti, va fi pusa in scena cea mai grandioasa productie Trooper. Evenimentul va fi filmat, in vederea realizarii unui DVD live.

Coiotu’ spune: “Prietenii care vor veni la concert vor deveni eroii “An Iron Tribute”. Apoi, vor duce mai departe povestea, catre cei care nu au putut lua parte la show, prin intermediul acestui DVD.

Iata si cateva motive in plus pentru a nu rata concertul: showul de la Arenele Romane va insemna o punte intre generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper.

Coiotu’, solistul Trooper, a dezvaluit: „ne propunem sa atingem apogeul cand pe scena vor fi prezente ambele grupuri, pentru interpretarea unei piese, din repertoriul Iris”.

Showul din 5 aprilie va fi si o intoarcere la radacini pentru membrii Trooper, ei alegand sa aduca un tribut formatiei Iron Maiden, care i-a influentat decisiv in cariera muzicala. Tot Coiotul a anuntat si urmatoarele: „Am stabilit sa impartim setlistul in doua. Vom canta o ora de piese Iron Maiden si o ora de piese Trooper. Vom trece prin mai multe albume Iron Maiden pe care le iubim – “Iron Maiden”, “Piece Of Mind”, “Powerslave”, “Somewhere In Time”, “Seventh Son Of The Seventh Son”, “Fear Of The Dark” sau “Brave New World”. La capitolul Trooper, vom parcurge toata discografia. Ne-am gandit chiar sa cantam niste piese extrem de rar auzite pe scena. O sa fie o experienta unica.”

In ziua concertului la casa de bilete a Arenelor Romane vor fi in vanzare doar bilete pentru acces general, la pretul de 15 lei.

Bilete VIP ( meet & greet Trooper, CD & afis) mai pot fi achizitionate pana joi din toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

Detalii VIP meet & greet:

Detinatorii de bilete VIP sunt asteptati in intervalul 19.30 – 21.30. Cei care vor ajunge dupa ora 21.30 vor pierde posibilitatea de a lua parte la meet & greet.

Programul evenimentului este urmatorul: 

Gates open: ora 19.00
Strip Joint: 20 – 20.30
Change Over: 20.30 – 20.45
9.7 Richter: 20.45 – 21.30
Change Over: 21.30 – 22.00
Trooper: 22.00 – 00.30 

27.03.2013

Cristi Hrubaru (Rock FM) va prezenta momentul Trooper & Iris

Repetitiile se intetesc, iar pas cu pas se pun la punct toate detaliile pentru showul Trooper & Iris care va avea loc la Arenele Romane.

Vineri, pe 5 aprilie, veti asculta o ora de piese Iron Maiden si o ora de piese Trooper, urmand ca punctul culminant al showului sa fie reprezentat de momentul in care pe scena se vor afla atat membrii Trooper cat si formatia Iris. 

Concertul de la Arenele Romane va insemna o veritabila punte intre generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper. Iar momentul va fi punctat chiar de DJ-ul Rock FM Cristi Hrubaru. 

VIDEO: Cristi Hrubaru (ROCK FM) despre Trooper:  

 

 

 

 Colaborarea dintre indragitul DJ Rock FM si Trooper nu se opreste insa aici: Cristi Hrubaru si baietii de la Trooper au dat deja startul unei alte misiuni, ce are ca obiectiv gasirea protagonistilor pentru urmatorul videoclip Trooper. Cei care vor fi selectati vor aparea in clip alaturi de Trooper & Cristi Hrubaru (Rock FM).

 VIDEO: TROOPER ANUNT - 2013:  

 

 Mai multe informatii gasiti pe pagina de Facebook a formatiei Trooper: click aici

Bilete pentru concertul „An Iron Tribute” din Bucuresti sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe  www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

Pretul unui bilet VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general costa 15 lei.

In deschiderea evenimentului de pe 5 aprilie vor canta 9,7 Richter si Strip Joint.

21.03.2013

Trooper si Iris - Visul devine realitate pe 5 aprilie

Pregatirile pentru concertul TROOPER & IRIS de la Arenele Romane, evenimentul rock ce nu trebuie ratat primavara aceasta, intra in linie dreapta: cele doua formatii s-au reunit pentru prima oara in sala de repetitii, iar intalnirea a devenit o seara rock’n’roll, in care 10 muzicieni au dat frau liber pasiunii si s-au lasat purtati de val, intr-un jam session in toata regula.

Sala de repetitii a fost inundata de buna dispozitie si in scurt timp s-a transformat intr-o adevarata scena: Coiotu’ si Tony Seicarescu s-au inteles de minune, vocile lor completandu-se perfect pe piese binecunoscute.  

Melodiile au curs, una dupa alta: compozitii IRIS ce au trecut proba timpului, insotind generatii intregi si referene TROOPER atat de iubite de tineri. Totul a fost incununat de acordurile unor piese din repertoriul Iron Maiden, intrucat intregul spectacol din data de 5 aprilie se va desfasura sub deviza  “An Iron Tribute”.

Iata si cateva impresii la cald, de la Coiotu’, solistul Trooper: “prima repetitie a fost excelenta. Imi aminteam de primii nostri ani, de modul in care IRIS ne-a inspirat in acea perioada. Apoi reveneam la realitate si eram toti acolo, noi si EI – eroii de la inceputurile noastre. A fost o seara intensa, frumoasa. Pot doar sa imi imaginez cum va fi avand publicul langa noi; cred ca Arenele vor „lua foc” pe 5 aprilie

Concertul de la Arenele Romane va insemna o punte intre generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper. 

Concertul de la Arenele Romane este primul eveniment Trooper ce ofera prietenilor formatiei posibilitatea de a opta pentru bilete VIP. Cei care aleg aceasta varianta vor beneficia de acces la sesiunea de autografe cu Trooper si vor primi CD-uri ale trupei si afisul concertului.

Pretul unui bilet VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general costa 15 lei.

Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

In deschiderea evenimentului de pe 5 aprilie vor canta 9,7 Richter si Strip Joint.

27.02.2013

Trooper si Iris la Arenele Romane, un must see

Daca tocmai va faceti agenda cu evenimentele rock ce nu trebuie ratate in primavara acestui an, iata cel putin 4 motive pentru a pozitiona concertul Trooper & Iris de la Arenele Romane in fruntea listei:

1. Pe 5 aprilie la Arenele Romane va fi pusa in scena cea mai grandioasa productie semnata de Trooper. Pe langa muzica pe cinste, showul va fi completat cu efecte pirotehnice si elemente de ordin vizual ce vor conferi spectacolului o anvergura aparte.

2. Concertul de la Arenele Romane va insemna o punte intre generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper.

Iata si o dezvaluire, facuta de Coiot, solistul Trooper: „ne propunem sa atingem apogeul cand pe scena vor fi prezente ambele grupuri, pentru interpretarea unei piese, din repertoriul Iris”.

3. Showul din 5 aprilie va fi si o intoarcere la radacini pentru membrii Trooper, ei alegand sa aduca un tribut formatiei Iron Maiden, care i-a influentat decisiv in cariera muzicala. Tot Coiotul a anuntat si urmatoarele: „Am stabilit sa impartim setlistul in doua. Vom canta o ora de piese Iron Maiden si o ora de piese Trooper. Vom trece prin mai multe albume Iron Maiden pe care le iubim – “Iron Maiden”, “Piece Of Mind”, “Powerslave”, “Somewhere In Time”, “Seventh Son Of The Seventh Son”, “Fear Of The Dark” sau “Brave New World”. La capitolul Trooper, vom parcurge toata discografia. Ne-am gandit chiar sa cantam niste piese extrem de rar auzite pe scena. O sa fie o experienta unica.”

4. Concertul de la Arenele Romane este primul eveniment Trooper ce ofera prietenilor formatiei posibilitatea de a opta pentru bilete VIP. Cei care aleg aceasta varianta vor beneficia de acces la sesiunea de autografe cu Trooper si vor primi CD-ul digipack Trooper I si afisul concertului.

Pretul unui bilet VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general costa 15 lei.

Bilete sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

In deschiderea evenimentului de pe 5 aprilie vor canta 9,7 Richter si Strip Joint.

29.01.2013

Concert Trooper si Iris in aprilie la Arenele Romane

Trooper incepe anul cu o noua surpriza de proportii: formatia va pune in premiera in scena conceptul „An Iron Tribute” pe 5 aprilie la Arenele Romane, avandu-i alaturi pe membrii formatiei Iris. Spectacolul se anunta a fi cea mai grandioasa productie semnata de Trooper, pana acum.
 
Concertul de la Arenele Romane va insemna o intalnire intre doua generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper.
 
Coiot, solistul Trooper explica: „Ne-am dorit sa realizam un concert in care sa aducem un tribut formatiilor care ne-au influentat cariera, formatiilor care ne-au facut sa punem mana pe instrumente si sa cantam rock! Principalele doua sunt Iron Maiden si Iris. Spectacolul pe care il vom pune in scena se vrea o adevarata petrecere rock’n’roll. Vom canta piese din repertoriul Maiden, vom canta piese din repertoriul Iris, vom canta piese Trooper, vom canta rock”
 
Pentru concertul „An Iron Tribute,” de la Arenele Romane, se pun in vanzare 2 categorii de bilete:
 
Bilete VIP (CD digipack Trooper I, afis concert, meet & greet TROOPER) – 30 lei
Bilete acces general – 15 lei

 
Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro si  www.blt.ro.
 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook