Concert U.D.O.

Concert U.D.O.

30 Martie 2024
Bucuresti - Quantic Club
Pret: 117.24

06.02.2024

Tailgunner deschid concertul U.D.O. de la Bucuresti

 Trupa germana U.D.O. cu al sau solist vocal Udo Dirkschneider, canta la Quantic Club din Bucuresti pe 30 martie 2024. In deschidere vor urca pe scena Tailgunner.

Tailgunner vin din Mare Britanie si se numara printre formatiile underground de metal cu cel mai mare potential din Regatul Unit. Abordeaza un clasic British Heavy Metal care poate fi ascultat in albumul de debut al formatiei, 'Guns for Hire' ce a fost lansat anul trecut pe 14 Iulie. Au avut deja turnee in tara natala deschizand chiar si pentru K.K. Downing.

Bilete se pun in vanare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- presale - 109 lei

- la intrare 130 lei

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD

07.12.2023

Concert U.D.O.

Trupa germana U.D.O. cu al sau solist vocal Udo Dirkschneider, canta la Quantic Club din Bucuresti pe 30 martie 2024. Primele 200 de bilete au pret earlybird.

U.D.O. este o trupa germana de heavy metal fondata de vocalistul Udo Dirkschneider.
 
Dupa plecarea din Accept, acesta si-a format propria trupa numita U.D.O. in 1987, cu care a concertat alaturi de nume precum Guns N' Roses, Lita Ford si Zodiac Mindwarp.
 
Astazi trupa ii are ca membri pe Udo Dirkschneider, Andrey Smirnov, Sven Dirkschneider, Tilen Hudrap, Dee Dammers. U.D.O. au lansat 16 albume in cei aproape 35 ani de activitate.
 
Cand vine vorba de muzicieni care au contribuit la scena heavy metal, putini se pot lauda cu realizarile lui Udo Dirkschneider.
 
Inca o trupa va fi anuntata in curand. Aceasta va insoti U.D.O. in tot turneul.
 
Bilete se pun in vanare pe iabilet.ro aici la urmatoarele preturi:
 
- presale - primele 200 de bilete - 99 lei
- presale - 109 lei
- la intrare 130 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment METALHEAD


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f