Concert Uriah Heep pe 11 iunie la Bucuresti


11 Iunie 2013
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 50-100

06.06.2013

Concertul Uriah Heep la Bucuresti este anulat!

In ciuda faptului, ca legendara trupa rock, Uriah Heep este extrem de iubita si asteptata de catre fanii din intreaga lume,  interesul redus al publicului spectator din Romania i-a determinat pe organizatori de a lua decizia suspendarii concertului programat initial a se desfasura martea viitoare pe scena Arenelor Romane din capitala.

Persoanele care si-au cumparat bilete pentru acest concert isi vor putea recupera contravaloarea biletelor incepand de marti, 11 iunie 2013 de la punctele de vanzare  sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achizitionate.

Organizatorii isi cer scuze pentru producerea unor eventuale neplaceri si promit sa revina in scurt timp cu vesti bune pentru toti iubitorii de concerte live de calitate.

24.05.2013

Uriah Heep canta la Bucuresti in memoria lui Trevor Bolder

In urma cu cateva zile, faimoasa trupa  rock  Uriah Heep anunta cu mare tristete  despartirea de bunul lor prieten- Trevor Bolder, celebrul basist care s-a stins la varsta de 62 de ani dupa o lupta uimitoare cu cancerul. Agravarea starii de sanatate produsa la finalul anului 2012, l-a determinat pe artist sa se retraga, predand cu incredere stafeta actualului basist, Dave Rimmer.

Aceasta pierdere uriasa nu i-a impiedicat insa pe membrii grupului Uriah Heep sa isi desfasoare programul turneului deja stabilit. Artistii vor sustine in continuare seria concertelor  incluse in cadrul turneului din acest an.

Incepand cu 1 iunie, artistii vor concerta pe marile scene din Germania, Austria si Ungaria, urmand ca pe 11 iunie legendara trupa sa se reintalneasca cu fanii din Romania in cadrul unui show de zile mari, un eveniment exploziv  ce se va desfasura pe scena Arenelor  Romane din Bucuresti incepand cu orele 20:00. Artistii au marturisit ca cele doua ore de concert de la Bucuresti, vor fi dedicate exclusiv basistului Trevor Bolder, un prieten extrem de apropiat si in acelasi timp un coleg desavarsit care le-a fost alaturi timp de 37 de ani.

Melodiile arhicunoscute care fac permanent inconjurul lumii, amprentate de Uriah Heep in cei peste 44 de ani de activitate cum sunt ”July Morning”,  ”Lady in Black” ,” Rain”, ”One Day” sau ”Easy Livin” vor fi nelipsite din setlist-ul concertului de la care fanii rock-ului nu trebuie sa lipseasca.

Biletele pentru show-ul Uriah Heep au preturi variabile in functie de categoria de loc, respectiv Cat. III - 50 lei,Cat. II -  70 lei si Cat.I - 100 lei. Acestea pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet – standul din Unirea Shopping Center etj.2, de la orice magazin EuroGsm, precum si din reteaua Eventim , iar online prin http://www.vreaubilet.ro

22.04.2013

Biletele pentru concertul Uriah Heep la Bucuresti au fost puse in vanzare

URIAH HEEP, una dintre cele mai populare trupe de hard rock de la inceputul anilor 70,  revine pe 11 iunie in Romania intr-un concert incendiar ce va avea loc la Arenele Romane cu incepere de la orele 20:00.  Cu mult entuziasm si o forta interpretativa excelenta, artistii sunt pregatiti sa demonstreze inca  o data ca rock-ul se practica indiferent de varsta, si le promit tuturor fanilor o atmosfera incendiara.

Timp de doua ore, fanii vor putea reasculta melodii legendare clasice, precum: ”Lady in Black”, ”July Morning” ”Gipsy” sau ”Easy Livin” dar si melodii desprinse din cele mai recente aparitii discografice ce vor genera cu siguranta cele mai intense emotii.

Desi, istoricul acestui grup este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbari in randul vocalistilor, basistilor si bateristilor, muzica acestora cucereste si astazi publicul din intreaga lume chiar si dupa 43 de ani de activitate artistica.

Uriah Heep a cantat pentru prima oara in Bucuresti, in 1992, si a revenit apoi, zece ani mai tarziu. In august 2006, britanicii au sustinut un spectacol la Arad, cu ocazia Zilelor Orasului, iar in octombrie 2007 au cantat la Bucuresti.

In 2002, rock-erii au avut o colaborare de bun augur cu formatia romaneasca Iris, la cover-ul "Lady in Black".

Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile in fucntie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.III - 50 lei, Cat.II - 70 lei si Cat.I - 100 lei.

Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Magazinele EuroGsm, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18,in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro si  www.vreaubilet.ro  pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

 


 

11.04.2013

Concert Uriah Heep pe 11 iunie la Bucuresti

Faimoasa trupa Uriah Heep revine in acest an la Bucuresti cu un concert de proportii. Admiratorii celebrului grup britanic vor avea ocazia de a retrai o experienta de zile mari pe 11 iunie la Arenele Romane incepand cu orele 20:00

Cu mult entuziasm si o forta interpretativa excelenta, artistii sunt pregatiti sa demonstreze inca o data ca rock-ul se practica indiferent de varsta, si le promit tuturor fanilor romani o atmosfera incendiara.

Timp de doua ore, cei prezenti vor putea reasculta melodii legendare, precum: ”Lady in Black”, ”July Morning” ”Gipsy” sau ”Easy Livin” dar si melodii desprinse din cele mai recente aparitii discografice ce vor genera emotii intense.

Desi istoricul acestui grup este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbari in randul vocalistilor, basistilor si bateristilor, muzica acestora cucereste si astazi publicul din intreaga lume, chiar si dupa 40 de ani de activitate artistica.

Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile, in functie de categoria de loc. Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center et.2, magazinele EuroGSM, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18 si online pe www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Pret bilet:

Categ 1: 100 Ron
Categ 2: 70 Ron
Categ 3: 50 RonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook