Concert Urma pe 23 februarie in Control

23 Februarie 2017
Bucuresti - Control
Pret: 30 Lei

Joi 23 februarie, URMA revine pe scena din Control cu prilejul unui concert incadrat in seria BT Live, fiind una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului romanesc. In cadrul acestui performance, URMA va canta, in premiera, noi piese de pe viitorul material discografic, intitulat ''inima!ism''.

Open doors: 20.30h

Intrare: 30 lei

------------------------

Apreciata si recunoscuta pentru calitatea productiilor sale discografice si a complexitatii showurilor sale, URMA ne va intampina pe 23 februarie cu un repertoriu care va include piese noi de pe viitorul album, din care nu vor lipsi insa nici píesele consacrate in primii ani („Buy Me With A Coffee”), sau cele descoperite pas cu pas pe parcursul calatoriei lor muzicale descrise de cel de-al 4lea álbum al trupei `Lost End Found` ( ”Terminus”, ”All Wrong”, ”Cine Iubeste si Lasa”).

Arsenalul acustic folosit de URMA in cadrul celor 4 albume lansate pana in prezent, include si instrumente de suflat, precum flaut, saxofon sau trompeta, care completeaza imbinarea armonioasa a chitarilor acustice, conturand un trademark muzical al trupei. Se regasesc de asemenea sonoritati diverse semnate de instrumente traditionale din diferite culturi, cum ar fi cavalul, saz-ul, oud-ul, timbalele, djembe sau darbouka.

www.facebook.com/urmabook

--------------------------------------

Seria de concerte BT Live initiata in 2016 de Banca Transilvania in parteneriat cu clubul Control, reuneste cateva dintre cele mai valoroase si reprezentative nume ale muzicii alternative romanesti.

Intr-o perioada in care compozitiile muzicale originale si complexe nu primesc aprecierea meritata, Banca Transilvania sutine spiritul artistic romanesc, dovedind ca are cea mai dinamica si non-conformista abordare de pe piata bancara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook