Concert Venom la Arenele Romane din Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Venom Venom Venom Venom
Adauga si tu o poza

12 Noiembrie 2011
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 75-120 Ron

Rock Legends prezinta un nou concept, unic in materie de evenimente live si anume face posibila prezenta, in premiera in Romania, a mai multor titulaturi considerate clasice de catre ascultatorii de muzica rock.

Primele doua editii Rock Legends se vor desfasura in primele doua weekenduri ale lunii noiembrie 2011, astfel pe 5 noiembrie, legendara trupa thrash metal germana Sodom va concerta in premiera la Bucuresti, in timp ce sambata urmatoare, pe 12 noiembrie, britanicii de la Venom vor urca pe scena de la Arenele Romane din capitala.

Cele doua editii Rock Legends se vor desfasura sub forma unui mini-festival, alaturi de cei headlineri fiind confirmate mai multe trupe din Romania si strainatate. Primele trupe confirmate pentru cele doua evenimente sunt Sincarnate (doom death metal din Bucuresti, avand la active doua albume, respectiv mai multe concerte si prezente la festivaluri din Romania si strainatate), care vor concerta alaturi de Sodom pe data de 5 noiembrie 2011, in timp ce Mediocracy (cea mai in voga trupa crustcore down-tempo din Romania, abia intoarsa dintr-un mini-turneu european) vor urca pe aceeasi scena cu Venom.

Biletele sunt disponibile incepand de astazi, 12 octombrie 2011, la pretul de 75 lei pentru fiecare concert in parte, respectiv 120 lei pentru un abonament valabil pentru ambele evenimente, preturi valabile pana in preziua concertelor, 4 si respectiv 11 noiembrie 2011.

In ziua concertelor, biletele vor fi disponibile doar la casa de bilete de la Arenele Romane la pretul de 85 lei, in timp ce pretul abonamentelor va ramane 120 lei, disponibile inclusiv in data de 5 noiembrie 2011.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti si online pe www.eventim.ro), Bilete.ro, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Bestial Records – filiala Bucuresti, H&H Bar si Fire Club.

Rock Legends este o productie Big Name Entertainment si Axa Valaha Productions si, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu.

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook