Concert Vita de Vie electric la aniversarea Hard Rock Cafe

Concert Vita de Vie electric la aniversarea Hard Rock Cafe

20 Ianuarie 2022
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 39-59

 Basul si cu toba mare suna si mai bine la 14 ani de Hard Rock Cafe in Bucuresti! Pe 20 ianuarie ascultam cele mai tari hituri Vita de Vie, ntr-un concert electric cum nu a mai fost demult. Vino la aniversarea noastra sa fredonam impreuna “Sunetul mai tare”, "Ozosep," „Praf de stele”, „Varza” si multe alte piese ce au ocupat primele pozitii in topurile muzicale si in inima ta!

Accesul la eveniment se face de la orele 19, iar concertul va incepe la 20.30. 

Biletele au urmatoarele preturi:

- Categoria VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei.

- Categoria II: 39 de lei, acces general, cu loc la masa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Participarea este permisa persoanelor care prezinta certificatul verde european de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, ori dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR facut in ultimele 72 de ore, teste facute in locatii ACREDITATE, dar si cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii).

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert.

Un concert recomandat de Rock FM.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: