Concert Vita De Vie in Cage Club din Bucuresti

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Stillborn Stillborn Stillborn Stillborn
Adauga si tu o poza

22 Octombrie 2010
Bucuresti - Cage Club
Pret: 10 Ron

La sfarsitul lunii octombrie se va deschide, in Bucuresti, un nou club cu specific rock : CAGE CLUB, situat pe fostul amplasament al Live Metal Club (Blv. Nicolae Titulescu nr 171).

Inaugurarea se va organiza in cadrul a doua concerte, si anume VITA DE VIE vineri, 22 octombrie, si TROOPER sambata, 23 octombrie, la orele 20:00.

In numele formatiei TROOPER, chitaristul Aurelian Dinca aka Balaurul a declarat : “Ne bucuram ca am fost invitati sa concertam la deschiderea unui nou club - CAGE - Ne incanta faptul ca se deschide o noua locatie pentru cantari live. Bucurestiul avea nevoie de asa ceva. Le uram succes noilor patroni, la cat mai multe evenimente cu muzica de calitate!”

Biletele sunt la pretul de 10 lei pentru prima seara si 15 lei pentru a doua seara si se pot achizitiona la intrarea in incinta sau rezerva la telefon 0724 017 589. In pretul biletelor, organizatorii ofera o bere din partea casei.
In deschiderea formatiei TROOPER vor concerta IDOL si INCIPIENT.

Vineri, 22 octombrie 2010, formatia Stillborn va sustine un concert alaturi de Vita de Vie, cu ocazia deschiderii clubului Cage.

In luna iulie 2010, Stillborn a lansat primul EP, intitulat „Un nou inceput“, primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate. Al doilea EP al formatiei, intitulat „Intr-un vis“, va fi lansat in luna decembrie a acestui an.

Formatia STILLBORN ii are in componenta pe Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Rob von M – bass si Catalin Gurau – tobe.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Participanti la concertnedved
nedved

dark_lilith
dark_l...

bubuvampire
bubuva...

MysterY_Of_MepHistO
Myster...


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook