Concert Vita De Vie in JamStage pe 21 ianuarie


21 Ianuarie 2017
Bucuresti - JamStage
Pret: 35-45 Lei

Vita-De-Vie si-au lansat partial la sfarsitul lui Octombrie un nou material discografic, menit sa incununeze cei peste 20 de ani de activitate ai trupei. "Sase (+)" reprezinta prima parte din albumul Sase/Sase.

„Noul album Vita de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat in ultimii ani. Este un amalgam de emotie si energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuti pe metereze”, spune Adrian Despot.

Sambata 21 Ianuarie vom avea ocazia sa-i vedem pe scena din JamStage si sa le ascultam noile piese cantate live, dar si multe din melodiile lor consacrate de pe celelalte albume, in primul concert sustinut in Bucuresti in 2017. Nu uitati, Vita-de-Vie va lansa cate un nou single de pe albumul "Sase (+)" pe fiecare 20 ale lunii.

Vita de Vie inseamna: Adrian Despot (voce, chitara), Sorin Pupe Tanase (tobe), Cezar Popescu (chitara), Adrian Ciuplea (chitara bas) si Mihai Ardelean (clape).

Warm-Up & Afterparty cu LEO (aka Leonardo Stanoi), promotor al culturii alternative in Romania cu peste 18 ani de experiena.

= JamStage =

live music pub, creative hub, club & more

Calea Rahovei 147-153 (Palatul Bragadiru)

www.jamstage.ro

Gazduit de Palatul Bragadiru, o frumoasa cladire incarcata de istorie unde vechiul si noul formeaza o sinergie armonioasa, JamStage promite sa devina un adevarat hub cultural pe care cu siguranta il vei indragi.

Puncte de reper: Palatul Bragadiru se afla foarte aproape de Piata Regina Maria (Rond Cosbuc), nu in Comuna Bragadiru :))

Harta: http://tinyurl.com/jbkhphq

Biletele se pot procura in avans de pe iaBilet.ro (incepand de Miercuri 4 Ianuarie) la pretul de 35 Lei, sau de la intrare in ziua evenimentului, la pretul de 45 Lei. Dupa terminarea concertului, intrarea este libera.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook