Concert Vlad in Tears si Dark Fusion

14 Iunie 2018
Bucuresti - Club Fabrica
Pret: 25-35

 Formatia germana "Vlad in Tears" se intoarce in Romania.

Sound-ul formatiei se regaseste in aria gothic/rock/metal si este deja cunoscut publicului roman dupa concertul sustinut in cadrul Maximum Rock Festival 2017. Pe 15 decembrie 2017 s-a lansat noul album Souls On Sale via Eternal Sound Records, primul extras pe single The Devil Won't Take Me Home beneficiind deja de videoclip : https://www.youtube.com/watch?v=KCH5w2gRtbw

Anul acesta Vlad in Tears va sustine un mini turneu de club in Balcani luna iunie (14.06 Bucuresti-Fabrica, 15.06 Plovdiv, 16.06 Sofia, 17.06 Thessaloniki).

Detalii complete despre trupa se pot gasi pe site-urile oficiale :
https://instagram.com/vladintears 
https://twitter.com/vit_music 
https://www.youtube.com/user/VladinTears 

De asemenea, un interviu despre activitatea trupei a fost luat de cei de la Intermission :

Dark Fusion revine in forta anul acesta, dupa ce in 2015 a urcat pe scena de la Wacken, trupa promitand noi concerte pe scene mari.

Event Facebook : 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook