Concert Weedwolf, Ropeburn si Visions of Madness pe 24 februarie in Under

24 Februarie 2017
Bucuresti - Under
Pret: 15-25 Lei

7inc prezinta DIY Live: Weedwolf // Ropeburn // Visions of Madness pe 24 Februarie @ Under (Str. Coltei nr. 48)

Event: www.facebook.com/events/206114046510027/

Cand sludge-ul se ia la tranta cu punk-ul si hadcore-ul, ies riff-uri misto si sound-uri care creeaza o energie greu de suportat fara niste headbanging. Se face si demonstratia pe propriile urechi, pe 24 februarie in Quantic, cu Weedwoolf, Ropeburn si Visions of Madness.

Nemtii de la Weedwolf se ridica din underground-ul Leipzigului si te prind cu niste combinatii de riff-uri southern si sludge, imbinate cu punk si harcore la vox, adica ceea ce iti iese cand combini si fructifici mai multe subgenuri si iese ceva misto.  Pana in prezent, Weedwolf au lansat 3 split-uri, impreuna cu trupele Fange, Sick Eater si SEA.

Ropeburn sunt deja binecunoscuti pe scena underground de la noi. Fie ca te-au prins versurile cu un iz nihilistic, care abordeaza teme precum axietatea si trauma create de desfasurarea societatii, sau sound-ul hardcore imbinat cu sludge, punk si metal, Ropeburn creeaza o atmosfera groovy, agresiva, care te face sa urli mut in tine (sau nu).

Tot prin pasajele existentiale ale vietii ne poarta si Visions of Madness. Cei patru membri, avand-o ca lead vox pe Andreea, fuzioneaza diverse elemente din subgenurile metalului, astfel incat sound-ul lor face slalom printre dinamism si pasaje hectice. Visions of Madness tocmai si-au lansat si primul EP, intitulat “Vertigo”.  

**Weedwolf**

southern leipzig sludgepunk

www.facebook.com/weedwolf04277/?fref=ts

https://sludgepunk.bandcamp.com/

 

**Ropeburn**

hardcore/punk/sludge / Bucharest

www.facebook.com/Ropeburnband/?fref=ts

https://ropeburnro.bandcamp.com/releases

 

**Visions of Madness**

Hardcore/Punk/Metal / Bucharest

www.facebook.com/VisionsOfMadnessBand/?fref=ts

https://visionsofmadness.bandcamp.com/album/vertigo-ep

 

Artwork by VZR Graphics

 

Support:

15 Lei - in avans si @ the door - pana la ora 21 

25 lei @ the door - dupa ora 21Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook