Concertul care celebreaza 20 de ani de Slipknot se vede la Happy Cinema pe 5 octombrie

05 Octombrie 2017
Bucuresti - Happy Cinema
Pret: 35 RON

 In 1999, Slipknot s-a ridicat din vestul Americii prin forta unui album de debut fara compromisuri i cu piese interpretate la o intensitate viscerala. Trupa a dinamizat un nou curent cultural in Statele Unite si a devenit rapid o senzatie globala.

Oriunde performa trupa, reputatia o preceda, notorietatea ei devenind din ce in ce mai mare cu fiecare show live.

Au urmat turnee in intreaga lume, realizarea unui festival propriu, Knotfest si un album cu un succes urias .5: The Gray Chapter. In anul 2015 festivalul a fost organizat in Mexico City, cel mai mare oras in care formatia nu concertase pana in acel moment si locul in care se afla una dintre cele mai mari comunitati de fani Slipknot si heavy metal.

Din momentul in care trupa a aterizat, 'Maggots' (alintul trupei pentru fani, pe care acestia si l-au insusit cu mandrie) s-au activat in forta. "Day Of The Gusano" documenteaza o interpretare istorica a uneia dintre cele mai incitante trupe de live de pe planeta. Mai mult decat atat, documentarul exploreaza si vietile fanilor formatiei. Acest spectacol extrem de asteptat ofera o perspectiva in haosul, entuziasmul i comunitatea pe care Slipknot a cultivat-o in ultimii ani.

Durata spectacolului este de 90 de minute: 30 de minute film documentar si 60 de minute concert.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook