Concertul Dream Theater de la Cluj se muta in incinta Cluj Arena


19 Mai 2017
Cluj Napoca - Cluj Arena

17.05.2017

Program si reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la Cluj-Napoca

Au mai ramas doar cateva zile pana la cel mai asteptat show rock al primaverii. Dream Theater, una dintre trupele de anvergura ale scenei internationale, aniverseaza 25 de ani de la lansarea albumului devenit legenda discografica, “Images and Words”, printr-un concert special la Cluj-Napoca (in incinta Cluj Arena) pe 19 mai. Este o sansa unica pentru fanii sa asculte live, integral, un disc de o asemenea valoare care si-a lasat amprenta asupra istoriei muzicii rock.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permitand intrarea in zona de concert o singura data, daca spectatori doresc sa paraseasca incinta vor putea reintra doar achizitionand alt bilet.

Accesul pentru posesorii de Platinum Dream Ticket si Golden Dream Ticket se va face prin peluza nord Somes,  poarta 4 (din Splaiul Independentei), iar cei care au bilet de acces general vor putea intra in spatiul de concert tot prin peluza nord Somes, insa trebuie sa foloseasca poarta 5.

Mijloace de transport:

Tramvaiele 101 si 102 – statia Cluj Arena.

Copiii, indiferent de varsta, trebuie sa posede bilet de acces si trebuie insotiti de un adult, de asemenea, posesor de bilet.

Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie.

Pentru confortul si siguranta spectactorilor, organizatorii transmit urmatoarele informatii si reguli de acces.

Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomanda pelerinele de ploaie.

Pentru propria lui siguranta, rugam publicul sa se supuna controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

 

Programul serii este urmatorul:

18:00- 18:30 – Acces posesori de bilete Platinum Dream Ticket

18:30 – Acces Golden Dream Tickets si acces general

20:00 – Show start Dream Theater

Organizatorii indeamna publicul sa vina la concert din timp pentru a asigura buna desfasurare a evenimentului.

Posesorii de Platinum Dream Tickets si Golden Dream Tickets sunt rugati sa foloseasca intrarile special destinate, marcate corespunzator.

Cu o traditie de aproape 3 decenii, Dream Theater  a calatorit in intreaga lume, impartasind povestile din spatele riff-urilor de chitara sau ale versurilor complexe, rezistand obstacolelor, continuand sa inoveze si consolidandu-si pozitia de “trupa cult”.

Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupa un loc aparte in istoria trupei. Este primul material discografic care il are la voce pe James LaBrie si ramane cel mai bine vandut album pana in ziua de astazi. Totodata, single-ul “Pull Me Under” a reusit sa se claseze in primele 10 pozitii in topul radio si TV, atragand astfel multi alti iubitori de muzica in sfera rock-ului.

Concertele Dream Theater sunt organizate de Phoenix Entertainment.

10.05.2017

Aproximativ o saptamana pana la concertele Dream Theater din Romania

De astazi, fanii isi pot lua bilete de acces general Dupa entuziasmul manifestat de cei care si-au achizitionat biletele din pachetele Platinum Dream Ticket si Golden Dream Ticket, de astazi organizatorii au pus la bataie biletele de acces general pentru cel mai asteptat concert de rock al primaverii.

Au mai ramas doar 9 zile pana cand fanii vor avea sansa unica de a asculta live integral albumul “Images and Words”, cel mai bine cotat disc din istoria uneia dintre trupele etalon ale muzicii rock.

Pe fani ii asteapta 3 ore de extaz pe 19 mai la Cluj-Napoca si pe 20 mai la Bucuresti in ceea ce se anunta a fi doua evenimente “once in a lifetime”.

Le reamintim posesorilor de Golden Dream Tickets sa se inscrie pe www.phoenixentertainment.ro pentru a intra in cursa pentru unul din cele 10 pachete VIP Golden.

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 225 de lei pana la data de 18 mai si la 250 de lei in ziua concertului.

08.03.2017

Concertul Dream Theater de la Cluj se muta in incinta Cluj Arena

Pentru confortul spectactorilor si multumita sprijinului autoritatilor locale, concertul Dream Theater de la Cluj-Napoca va avea loc pe 19 mai in incinta Cluj Arena. Tinem sa multumim, pe aceasta cale, Consiliului Judetean Cluj, Primariei Municipiului Cluj-Napoca, precum si conducerilor Salii Polivalente si Cluj Arena.

Profita de pachetele aniversare de bilete early bird, concepute cu dedicatie pentru fanii Dream Theater.

PLATINUM DREAM TICKETS – disponibile acum intr-un numar limitat.

Acces cu 30 de minute mai devreme in spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cat mai bun, in fata scenei un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de "Images and Words". Te sfatuim sa il porti la vedere pentru ar putea sa-ti aduca surprize placute din partea trupei.

10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorti

Va reamintim ca posesorii de Platinum Dream Ticket trebuie sa completeze formularul disponibil la adresa http://phoenixentertainment.ro/platinum-ticket-validation/, iar numele lor vor fi automat inscriptionate in Platinum Dream Theater Fan Hall of Fame, care va sta la baza extragerii celor 10 Platinum Meet & Greet VIP Upgrade.

Mai multe detalii aici sunt disponibile prin accesarea link-ului antementiont.

Extragerea va avea loc live, la 7 zile dupa epuizarea stocului "Platinum Dream Tickets".

 GOLDEN DREAM TICKETS – urmatoarele 1000 de bilete dupa epuizarea stocului Platinum Dream Tickets.

- un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de "Images and Words". Te sfatuim sa il porti la vedere pentru ar putea sa-ti aduca surprize placute din partea trupei.

10 pachete VIP prin tragere la sorti

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 225 de lei pana la data de 18 mai si la 250 de lei in ziua concertului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook