Constanta: Phoenix / Club Doors / Fie Sa Renasca


09 Octombrie 2020
Constanta - Club Doors
Pret: 50-60

 Nicu Covaci are o cariera exceptionala de mai bine de o jumatate de secol.

Noua trupa Phoenix reprezinta un capitol unic in rockul romanesc iar turneul national, la cererea publicului continua in mai mute orase si merge pe aceeasi linie,se numeste „Fie sa Renasca!” si are un aer mai degraba razboinic.

Phoenix a hranit spiritual generatii de romani, a lansat mari muzicieni si piese nemuritoare Noii membrii ai formatiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formatiei pornind de la muzica beat, rock psihedelic, hard rock, ajungand la etno - rock. Piese celebre au fost , sunt si inca vor fi fredonate de generatii intregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Voda ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica tiganiada”, „Nunta” sunt capodopere, care inca scriu istoria Phoenix.

”Mesajul turneului este credinta in continuitate: Phoenix si-a castigat pe deplin drept numele care i-a intuit inca de pe atunci destinul, si renaste cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Sa stau intr-o zi in sala, sa aplaud o tanara formatie Phoenix... Fata verde, Mugur de fluier, precum si altele pe care le vom anunta curand, in viitoarele concerte, au fost nu doar muzica ci si simboluri. Ele continua sa existe si sa fie puse in valoare de o generatie tanara, straina de vremurile noastre, de credintele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni si prin ei pasarea a dovedit ca poate, pentru a cata oara?, sa renasca. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decat oricand...” (Nicu Covaci).

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook