CRADLE OF FILTH si Ne Obliviscaris vor canta la Cluj Napoca

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Cradle of Filth la Cluj Napoca Poze Cradle of Filth la Cluj Napoca Poze Cradle of Filth la Cluj Napoca Poze Cradle of Filth la Cluj Napoca
Adauga si tu o poza
CRADLE OF FILTH si Ne Obliviscaris vor canta la Cluj Napoca

10 Noiembrie 2015
Cluj Napoca - Sala Polivalenta
Pret: 50 - 70 de Lei

11.11.2015

Poze de la concertul Cradle of Filth si Ne Obliviscaris din Cluj Napoca

 Pozele de la concertul sustinut de Cradle of Filth si Ne Obliviscaris in Cluj Napoca la Sala Polivalenta pot fi vazute pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos.

Poze de la concertul sustinut de Cradle of Filth si Ne OBliviscaris in Cluj Napoca.

Foto Credits: Sorin Pop

06.11.2015

Concertul Cradle of Filth se muta la Sala Polivalenta din Cluj Napoca

 Organizatorii concertului Cradle of Filth, Ne Obliviscaris si Hteththemeth  de marti, 10 Noiembrie 2015, care va avea loc in orasul Cluj Napoca, impreuna cu Flying Circus Pub au decis mutarea evenimentului din parcarea subterana a Cluj Arena,  intrucat ne-a fost comunicat faptul ca spatiul nu are autorizatie pentru siguranta la incendii, iar verificarile ce se impun vor fi efectuate abia saptamana viitoare

Pentru ca ne dorim sa nu punem in pericol siguranta nimanui, am decis ca spatiul in care va avea loc evenimentul sa fie SALA POLIVALENTA, fiind cea mai buna optiune existenta la momentul de fata. 

In rest, nu se schimba nimic, iar biletele achizitionate deja isi pastreaza valabilitatea pentru noua locatie. In continuare, fumatul nu va fi permis.

Va multumim pentru intelegerea faptului ca asa este cel mai bine, sigur si corect pentru toata lumea, si ne vedem negresit la concert!

Sala Polivalenta Cluj este situata la adresa: Strada Uzinei Electrice.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1670870209826962/

22.10.2015

Hteththemeth vor canta alaturi de Cradle of Filth si Ne Obliviscaris la Cluj Napoca

 In urma celor 5 propuneri trimise catre Cradle of Filth (Hteththemeth, Zero Tolerance, Gothic, Saddayah, Hybrid Symphony), trupa a ales ca Hteththemeth sa urce alaturi de acestia si de Ne Obliviscaris pe scena de la Cluj Arena pe 10 Noiembrie in deschiderea concertului.

Poze Poze pentru articole - CoF

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice apariii pe scena muzicala, cu un stil unic si fara o limita de exprimare, muzica neumana practicata de trupa sare fara timiditate de la metal abundent in elemente avantgarde si progressive, cochetand cu elemente ambientale si gothic, ajungand pana la blues si bossa nova. 

Peisajul este intregit de un spectacol teatral unic, trupa reusind live de fiecare data sa creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze,altele depline.  

In acest an, trupa pregateste lansarea albumului “Best Worst Case Scenario”, care poate fi vazut ori ca un scenariu al unei viei pline de visare, ori ca o coloana sonora a unui film imaginar.

https://www.facebook.com/Hteththemeth

http://www.hteththemeth.com/

Bilete sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, magazinele Germanos si in Flying Circus Pub la urmatoarele preturi:

- 60 RON pana in data de 6 Noiembrie; 

- 70 RON pret valabil in seara concertului, la intrare.

Marti, 10 Noiembrie 2015, Cluj Napoca -Htps://www.facebook.com/events/1670870209826962/

07.10.2015

Concertul Cradle of Filth si Ne Obliviscaris se muta la Cluj Arena

 Organizatorii concertului Cradle of Filth si Ne Obliviscaris de la Cluj Napoca in colaborare cu Flying Circus Pub au decis mutarea evenimentului din clubul Flying Circus in parcarea subterana din cadrul Cluj Arena, urmand ca dupa concert sa aiba loc un after party oficial in clubul clujean.

Aceasta modificarea are loc din cauza cererii mari de bilete pentru acest concert, cele 400 bilete puse initial in vanzare fiind vandute in mai putin de 72 de ore de la punerea in vanzare a acestora.

Biletele achizitionate deja isi pastreaza valabilitatea pentru noua locatie, iar un numar suplimentar de 600 de bilete devine disponibil pentru acest eveniment.

Sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

- 60 RON pana in data de 6 Noiembrie;

- 70 RON pret valabil in seara concertului, la intrare.

Bilete sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. 

Dupa o pauza de 6 ani, cradle Of Filth revine la Cluj-Napoca in cadrul turneului "Inquisitional Tourture 2015". Trupa promoveaza ultimul album de studio, intitulat "Hammer Of The Witches", lansat pe 10 iulie 2015 sub egida Nuclear Blast. Alaturi de acestia pe scena vor urca australienii de la Ne Obliviscaris, care revin in Romania dupa concertul sustinut in aceasta vara.

Dani Filth, vocalistul celor de la CRADLE OF FILTH a dorit sa transmita un mesaj pentru fanii din Romania in legatura cu acest eveniment:

    “Cradle Of Filth are very much looking forward to playing Romania (Motherland of the Vampyre) and are delighted that this show in Cluj Napoca has been added to our ‘Inquisitional Tourture’ run of Autumnal dates. We are going to be putting on a spectacular show, playing a decadent set of material that hasn’t been aired for an eternity, as well as songs from our new album ‘Hammer Of The Witches’ and I hope that you, the fans, can come and bear irrevocable witness to the maelstrom of metal madness itching to be rent…

    So, until then, bring on the tenth of November and see you in the pit!”

17.09.2015

CRADLE OF FILTH si Ne Obliviscaris vor canta la Cluj Napoca

 CRADLE OF FILTH revin la Cluj-Napoca, dupa 6 ani, pe data de 10 Noiembrie 2015, in Flying Circus Pub in cadrul turneului “Inquisitional Tourture 2015”. Alaturi de acestia pe scena clubului vor urca australienii de la Ne Obliviscaris, care revin in Romania dupa concertul sustinut in aceasta vara.

Dani Filth, vocalistul celor de la CRADLE OF FILTH a dorit sa transmita un mesaj pentru fanii din Romania in legatura cu acest eveniment:

Cradle Of Filth are very much looking forward to playing Romania (Motherland of the Vampyre)  and are delighted that this show in Cluj Napoca has been added to our 'Inquisitional Tourture' run of Autumnal dates. We are going to be putting on a spectacular show, playing a decadent set of material that hasn't been aired for an eternity, as well as songs from our new album 'Hammer Of The Witches' and I hope that you, the fans, can come and bear irrevocable witness to the maelstrom of metal madness itching to be rent...

So, until then, bring on the tenth of November and see you in the pit!'

Bilete vor fi disponibile de joi, 17 septembrie 2015 pe www.bilete.ro,  in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. 

 Numarul biletelor este limitat la 400 si vor exista trei categorii de preturi, astfel:

•    50 RON – oferta speciala pentru primele 50 de bilete

•    60 RON– pana pe 10.11.2015

•    70 RON – in ziua concertului, la intrare.

Cradle of Filth (https://www.facebook.com/cradleoffilth) a fost infiintata in 1991, in Anglia, in componenta initiala Daniel Lloyd Davey (voce), Paul Ryan (chitara), Benjamin Ryan (clape), John Richard (bas) si Darren Garden (tobe). Liderul trupei si-a schimbat ulterior numele in Dani Filth.

Desi debutul si l-a facut in 1992, cu demo-ul Invoking The Unclean , CoF a ajuns cunoscuta abia in 1996, odata cu lansarea albumului Dusk And Her Embrace - Litanies Of Damnation, Death And The Dark Erotic .Un alt material discografic important in istoria trupei a fost lansat Cruelty And The Beast (1998). 

Cradle of Filth a lansat pana in prezent  12  albume de studio, cel mai recent fiind LP-ul “Hammer Of The Witches” , aparut anul acesta via Nuclear Blast, album ce a avut parte de un feedback pozitiv din partea presei de specialitate.

In 2015 Cradle of Filth inseamna:

Dani Filth - Vocals 

Martin Skaroupka - Drums 

Daniel Firth - Bass 

Richard Shaw - Guitar Soul 

Ashok - Guitar Soul 

Lindsay Schoolcraft - Keys and Female vocals.

https://www.youtube.com/watch?v=t2Y4uZ0rnRk

Ne Obliviscaris (https://www.facebook.com/NeObliviscarisBand) s-a infiintat in anul 2003, amestecul inedit intre muzica progresiva si sonoritatile death metal transformand trupa in una din cele mai interesante prezente din scena de metal internationala.

Cu doua albume de studio la activ, trupa revine in Romania dupa show-ul sustinut in aceasta vara, membrii acesteia promitand un show special la Cluj Napoca in cadrul acestui concert.

Ne Obliviscaris:

Xen - Lead Vocals 

Tim Charles - Violin & Clean Vocals

Matt Klavins - Guitar 

Cygnus - Bass

Benjamin Baret- Lead guitar 

Dan Presland - Drums 

https://www.youtube.com/watch?v=Rc7DaJqn5HgDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: