Cristi Minculescu si IRIS canta pe 17 martie la Hard Rock Cafe

Cristi Minculescu si IRIS canta pe 17 martie la Hard Rock Cafe

17 Martie 2016
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 55 - 80 RON

BestMusic Live Concerts te asteapta din nou la intalnirea cu legendele vii ale muzicii romanesti! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 17 Martie, de la ora 21.30, in interpretarea inconfundabila care le-a facut celebre.

 Vino sa te bucuri de un show electrizant si sa canti "Somn Bizar", "Noaptea", "Sa nu crezi nimic", "Baby", "De vei pleca" si multe alte piese ale indragitei trupe, intr-un show cu adevarat memorabil!

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumarate clipuri si o serie de prestigioase distinctii ale industriei muzicale in palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului romanesc de peste 35 de ani. Pe 22 ianuarie va urca pe scena din Hard Rock Cafe in formula sa de aur, care ii include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bass) si Relu Marin (keyboards).

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 80 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat de bilete)

- 55 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 55 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: