Danube Rock Sounds Galati in perioada 17 - 19 Septembrie pe Plaja Dunarea

17 Septembrie 2021 - 19 Septembrie 2021
Galati - Plaja Dunarea
Pret: 33 - 108

 Festivalul Danube Rock de la Galati, aflat la a 7-a editie, revine in 2021 sub un nou nume: Danube Rock Sounds! Cargo, Alternosfera, Subcarpati, byron, Coma, Robin and the Backstabbers si multi altii vin la Galati pe Plaja Dunarea intre 17-19 septembrie.

Intre 17-19 septembrie, pe Plaja Dunarea din Galati, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds organizat de Primaria Municipiului Galati si Teatrul National de Opera si Opereta 'Nae Leonard'. Printre artistii care vor concerta in cadrul festivalului se numara nume cunoscute ca Alternosfera, Cargo, Subcarpati, Coma, byron, Robin and the Backstabbers si multi altii.

Programul integral de concerte este urmatorul:

Vineri, 17 septembrie

Jurjak

Via Daca

TMM

Robin and the Backstabbers

Cargo


Sambata, 18 septembrie

Over

E.M.I.L.

Cuibul

Lupii lui Calancea

Alternosfera


Duminica, 19 septembrie

Florin Chiriac and the Hippie Band

Toulouse Lautrec

byron

Coma

Subcarpati

Concertele vor incepe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 17:30.

Biletele la festival au pretul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi - pret intreg) si 32,40 lei (bilet pe zi - pret redus).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Conform normelor in vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au implinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezinta dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat in urma cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat in urma cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care sa dovedeasca prezenta anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligati sa verificam aceste documente la acces.

Copiii sub 18 ani sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook