Days of Confusion - lansare "LIA" (Ramai Cumva) la Expirat pe 20 noiembrie


20 Noiembrie 2019
Bucuresti - Expirat Halele Carol

 Days of Confusion revine in atentia publicului cu un nou single de studio, la Expirat. In deschidere: Safari Sky.

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “gradina de creatie” a baietilor de la Days of Confusion! Formatia romaneasca revine in atentia publicului cu un nou single de studio – “Lia (Ramai Cumva)” - si un nou videoclip, noutatea si surpriza fiind chiar lansarea primei lor melodii compusa in limba romana.
 
“Lia (Ramti cumva)”, este prima noastra piesa noua dupa 2 ani de la aparitia albumului “Yin & Out”. In acelasi timp, este prima oara cand compun versuri in limba romana. A fost ciudat la inceput, dar imi propusesem inca de anul trecut sa infrunt aceasta temere. Intotdeauna mi s-a parut ca nu pot sa fiu creativ decat in engleza. Suna bine orice as fi facut, cumva, si venea natural... Este o adevarata provocare sa compui versuri in romana pentru muzica rock si metal ti cred ca sunt putine trupe romanesti care canta in limba romana si suna bine. In mod cert, nu renuntam la ideea de a canta in limba engleza. De data aceasta, am vrut foarte mult sa vedem cum ne descurcam si sunt chiar curios de cum va fi primita piesa.
 
Cine este “Lia”? Este copilul din fiecare dintre noi, care se lupta sa ramana in viata, pentru ca ne-am transformat in adulti si suntem pe cale de a uita de tot… bucuria, blandetea, sinceritatea si frumusetea care vor sa traiasca in noi si atunci cand inaintam in varsta. Abia asteptam lansarea din 20 noiembrie, din Expirat!”, Cosmin Lupu (voce/chitara).
 
Days of Confusion, este cea mai cunoscuta trupa romaneasca de djent/modern progressive metal, ce a luat fiinta in anul 2010, in Bucuresti. Trupa a obtinut pana in prezent premiul pentru Best Romanian Metal Newcomer 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la Cel Mai Bun Hard Rock/Heavy Metal (la OnAir Music Awards) si la Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).
 
In cei 8 spre 9 ani de cand Days of Confusion sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pana in prezent.
 
Days of Confusion inseamna:
- Cosmin Lupu - voce/chitara
- Cezar Popescu - chitara/voce
- Andrei Zamfir - chitara bas
- Alex Halmagean – tobe
 
Facebook: https://www.facebook.com/days.of.confusion.official.page
YouTube: https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV
 
In deschidere: Safari Sky
 
Safari Sky sunt o trupa de rock/grunge/stoner, infiintata in 2018. Au sustinut primul concert pe 22 noiembrie 2018, in Clubul Underworld, dupa cateva luni de repetitii in componenta actuala. Au mai cantat in Quantic, deschizand pentru Alister Mars, din Moldova, La Danube Rock Festival din Galati si au deschis pentru Monojacks in august, in Vama Veche.
 
Sunt patru personalitati muzicale diferite, cu influente de la Radiohead, Smashing Pumpkins, RHCP, Kyuss, pana la Dresden Dolls, Clutch, Slipknot sau Archive. Din toate astea Safari Sky a sintetizat un sunet intens si zgomotos, pe alocuri, cu momente melodice si de progressive rock.
 
Band Members:
Silviu Lupu - vocals
Stefan Vasile - guitar
Cosmin Nitu - bass
Alex Soare - drums
 
Facebook: www.facebook.com/safariskyband/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNMME8w4p7QJP-U4UrrF-gQ
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook