Days of Confusion lanseaza videoclipul 'Kagemusha' pe 2 Mai in Control


02 Mai 2018
Bucuresti - Club Control

 Days of Confusion lanseaza pe 2 mai la Club Control un nou videoclip pentru piesa 'Kagemusha', piesa care apare pe ultimul albumul al trupei  - 'Yin & Out'.

Mesajul videoclipului reprezinta un memento al faptului ca orice drum in viata este lung si cere sacrificii, insa este presarat cu momente frumoase si reusite, care sunt de fapt motivul pentru care o trupa merge inainte.

Sursa de inspiratie a piesei este filmul omonim al celebrului regizor japonez, Akira Kurosawa. Tema filmului trateaza sindromul impostorului reprezentat de catre un hot de rand ce devine sosia unui conducator de clan decedat, in Japonia secolului 15. Pe parcursul filmului, hotul este macinat de constiinta deoarece stie ca este doar un impostor si in final se elibereaza de masca nedorita, murind eroic in lupta - sacrificiul suprem oferit clanului pe care a simtit ca l-a inselat atat timp.

Videoclipul este realizat in colaborare cu Ekous Film, iar evenimentul este produs de catre Dark Side Entertainment.

Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe romanesti de djent/modern progressive metal, cu o identitate proprie data de amestecul liric/agresiv caruia i-au adaugat multa atmosfera si diversitate. 

In cei 6 ani de cand sunt prezenti pe scena muzicala au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical, pana in prezent.

Trupa a obtinut pana acum premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), in 2014 a fost nominalizata la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) si la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete), iar in 2018 a fost nominalizata la BEST METAL ALBUM (Premiile Metalhead).

Facebook eventDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook