Dead Kennedys pe 3 Iulie in Fabrica din Bucuresti


03 Iulie 2018
Bucuresti - Quantic
Pret: 75 - 100

29.06.2018

Dead Kennedys la Bucuresti: Program si reguli de acces

 Legendara trupa americana de hardcore/punk, Dead Kennedys, canta in premiera la Bucuresti pe 3 iulie! In deschidere vor canta Dead Ceausescu si Rock N Ghena!

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea adica in Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00 - 22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la intrare in ziua evenimentului.

In ziua evenimentului, la intrare, biletele pentru Acces General vor avea pretul de 100 de lei. 

PROGRAM

18:00 - Acces Public

18:30 - 19:00 - Rock n Ghena

19:30 - 20:00 - The Dead Ceausescus

20:30 - 22:00 - Dead Kennedys

REGULI DE ACCES

Accesul in zona de concert Opean Air Quantic se va face cu incepere de la ora 18:00 iar concertele incep la ora 18:30. 

Accesul va fi permis pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face prin interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Avand in vedere ca show-ul va fi in spatiu Open Air, fumatul va fi permis in zona de concert. 

Accesul minorilor, inclusiv cei sub 14 ani, este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Normele de siguranta le gasiti mai jos.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul locatiei.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

Vanzarea de produse nu se va face pe jetoane ci cu bani cash. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. 

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor din incinta clubului Quantic

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta clubului, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate (adica in exteriorul locatiei)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

19.06.2018

Concertul Dead Kennedys se muta la Club Quantic in aer liber

 Legendara trupa americana de hardcore/punk, Dead Kennedys, canta in premiera la Bucuresti pe 3 iulie! In deschidere vor canta Dead Ceausescu si Rock N Ghena!

Datorita cererii mari de bilete, showul se muta la Club Quantic din Bucuresti, in aer liber, pe Soseaua Grozavesti nr. 82.

Formata in San Francisco, California in 1978, trupa a fost unul dintre pionerii miscarii punk rock si prima trupa de hardcore americana care a avut un impact major in Marea Britanie. Versurile lor au in genere tenta poltica si satirizeaza personalitatile vremurilor dar si autoritatea in general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate in magazinele de muzica in anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio si un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generatiilor de peste 40 de ani! 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

 Biletele au urmatoarele preturi:

- presale - 85 lei

- la intrare - 100 lei 

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

19.04.2018

The Dead Ceausescus si Rock n Ghena canta alaturi de Dead Kennedys la Bucuresti pe 3 iulie

 Legendara trupa americana de hardcore/punk, Dead Kennedys, canta in premiera la Bucuresti pe 3 iulie in Club Fabrica! Alaturi de americani ii vom vedea pe scena si pe The Dead Ceausescus si Rock n Ghena!

The Dead Ceausescus sau o tragicomedie intr-un act, au aparut in anul 2006 la initiativa lui Gabby (Molotov  Cocktail NYC) ca un proiect inspirat din "zilele bune" ale comunismului. Primul lor concert a avut loc in iarna aceluiasi an in Underworld Club, primul club de punk underground din Bucuresti. De atunci, trupa a cantat destul de des la ocazii speciale cum ar fi ziua lui Nicolae Ceausescu, pe 23 august, de Halloween etc.. Desi este o trupa formata din membri cunoscuti ai trupelor locale de punk, nu se considera un supergrup. "Suntem toti prieteni iar politica din trecutul acestei tari ne-a afectat pe toti dar din cand in cand trebuie sa ne mai si distram". Trupa ofera exact a ce te-ai pute astepta de la o formatie de punk: dinamism, satira politica, dezordine si haos! Showurile lor sunt presarate cu interludii, proiectii video si imnuri din epoca de aur dar si cu aparitii ale Coanei Leana la voce :)

Cu o istorie de 18 ani, Rock’n Ghena, printre alte trupe din underground, face parte din pionierii genului hardcore in Romania i s-a facut remarcata ca una din trupele cele mai dure din acest gen, ajutand la definirea termenului hardcore i creand un adevarat tumult pe harta Romaniei.Venita de pe armul Marii Negre, trupa Rock’n Ghena a lansat de la inceput o serie de sunete furioase cu elemente distinctive i agresive de tobe, bass i voce neobosita i puternica. Mesajul Rock'n Ghena este despre frustrarile din viata de zi cu zi, cele de care ai parte atunci cand vezi ignoranta care ne inconjoara si lipsa de empatie si unitate. Muzica lor incurajeaza spiritul liber din fiecare dintre noi, sa luam actiuni incurajand puterea liberului arbitru. Nu este loc de vorbe goale atunci cand esti la un concert Rock'n Ghena.In martie 2018 au lansat albumul “The Hate, The Pain The Suffering” care va pastra aceesi nuanta de duritate si sinceritate.Acest album are colaborari cu Vita de la Implant pentru Refuz, Toni Dijmarescu si DJ Hefe.

Formata in San Francisco, California in 1978, trupa a fost unul dintre pionerii miscarii punk rock si prima trupa de hardcore americana care a avut un impact major in Marea Britanie. Versurile lor au in genere tenta poltica si satirizeaza personalitatile vremurilor dar si autoritatea in general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate in magazinele de muzica in anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio si un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generatiilor de peste 40 de ani! 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Aceastea costa dupa cum urmeaza

- primele 50 de bilete - 75 lei - SOLD OUT

- presale - 85 lei

- la intrarea - 100 lei 

Se pun in vanzare doar 350 de bilete asa ca grabiti-va ca numarul lor este foarte limitat!

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

20.03.2018

Dead Kennedys pe 3 Iulie in Fabrica din Bucuresti

 Legendara trupa americana de hardcore/punk, Dead Kennedys, canta in premiera la Bucuresti pe 3 iulie in Club Fabrica! Primele 50 de bilete costa doar 75 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua www.iabilet.ro/retea

Formata in San Francisco, California in 1978, trupa a fost unul dintre pionerii miscarii punk rock si prima trupa de hardcore americana care a avut un impact major in Marea Britanie. Versurile lor au in genere tenta poltica si satirizeaza personalitatile vremurilor dar si autoritatea in general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate in magazinele de muzica in anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio si un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generatiilor de peste 40 de ani! 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Aceastea costa dupa cum urmeaza

- primele 50 de bilete - 75 lei

- presale - 85 lei

- la intrarea - 100 lei 

Se pun in vanzare doar 350 de bilete asa ca grabiti-va ca numarul lor este foarte limitat!

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook