Deadeye Dick lanseaza noul album pe 15 septembrie in Quantic

15 Septembrie 2017
Bucuresti - Quantic

 Deadeye Dick revin pe scena cu forte proaspete si un nou album. Dupa o pauza de 2 ani, trupa se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea album. 

Evenimentul va fi marcat de un concert ce va avea loc pe 15 septembrie in club Quantic, avandu-i ca invitati pe Ropeburn si Blacksheep.

in urma cu ceva timp, Deadeye Dick si-a suspendat activitatea pentru o perioada nedeterminata, perioada in care s-au intamplat multe, printre care si pierderea tobarului Dorin Costea – Delfinul. Din aceste motive, Deadeye Dick nu a mai pasit pe scena romaneasca timp de 2 ani de zile. 

Odata cu aceasta lansare, trupa va anunta si cei doi membri noi, respectiv la tobe si la bass.

Albumul, intitulat "Crestfallen", este in sine o gura de aer proaspat atat pentru scena, cat si pentru trupa. Din punct de vedere liric, noul album este un amalgam de trairi si stari prin care trecem la nivel personal sau colectiv ca fiinte umane, experiente care ne formeaza, ne ajuta sau ne distrug. 

Sound-ul Deadeye Dick de pe "Crestfallen" este o expresie a influentelor muzicale pe care fiecare membru  din trupa le-a avut intr-un anumit moment, totul rezultand intr-un stil eclectic, disfunctional pe alocuri, dar care ofera o perspectiva diferita asupra modului in care cinci oameni se pot exprima intr-o piesa de trei minute. 

Atat albumul, cat si evenimentul, ii sunt dedicate lui Dorin. 

Event: https://www.facebook.com/events/1924054617840584/

FB: https://www.facebook.com/deadeyedickofficial/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook