DEATHSTARS canta la Quantic Club pe 25 Septembrie 2021


25 Septembrie 2021
Bucuresti - Quantic
Pret: 79 - 110

05.08.2020

Concertul Deathstars din Bucuresti se reprogrameaza pe 25 Septembrie 2021

 Din cauza contextului international si national si a masurilor de siguranta si de securitate ce se impun in combatarea raspandirii pandemiei de COVID-19, Concertul DEATHSTARS de anul acesta de la Bucuresti se REPROGRAMEAZA din nou in 2021, in 25 septembrie, tot la Quantic Club.

Biletele si abonamentele cumparate raman valabile automat!

Vocalistul formatiei, Whiplasher Bernadotte transmite: "Stating the obvious, but it’s not possible to do the tour as once scheduled before the pandemic."

Trupa lucreaza in acest moment la noul album pentru a reveni live pe scena cu material nou anul viitor.

Biletele si abonamentele cumparate raman valabile pentru noua data si va asteptam cu drag la concert anul viitor! Daca ati cumparat deja bilet, nu trebuie sa faceti nimic special. Veniti cu biletul in 2021 la DEATHSTARS, acesta isi pastreaza automat valabilitatea. 

Va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici. Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa facem evenimente de succes cu artisti de renume in Romania.

20.02.2020

DEATHSTARS canta la Quantic Club pe 25 Septembrie 2021

 Celebrul grup suedez de industrial metal, DEATHSTARS, canta pe 25 Septembrie 2021 la Quantic Club din Bucuresti. Primele 100 de bilete costa 79 de lei.

La minimum 4 bilete cumparate, discount 10%

La minimum 8 bilete cumparate, discount 15%

Deathstars vin din Suedia si abordeaza un industrial metal cu influente de gothic. Trupa a fost infiintata de Emil Nodtveidt, fratele lui Jon Nodveidt, fondatorul formatiei Dissection.

De-a lungul timpului formatia s-a maturizat, si-a format un stil propriu, presa de specialitate comparandu-i cu artisti precum Rammstein sau Marilyn Manson. Mai mult, formatia a fost plecata in turneu alaturi de Rammstein. In plus, Deathstars a mai impartit scena cu trupe precum Dissection, Cradle of Filth sau Korn. Pana acum au lansat patru materiale de studio, cel de al cincilea urmand sa fie lansat anul acesta.

Primele 100 de bilete costa doar 79 lei, urmatoarele 100 de bilete costa 89 lei, in presale 99 de lei iar la intrare 110.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook