Domino lanseaza albumul 'Haida' la JamStage

18 Februarie 2017
Bucuresti - JamStage
Pret: 25 Lei

Sambata, 18 februarie, trupa Domino lanseaza albumul „Haida” la JamStage Bucuresti

Catalogat inca de la debut drept unul dintre cel mai indraznete proiecte muzicale din Sibiu, trupa DOMINO si-a inceput parcursul artistic in 2013. Sunt unici datorita combinatiei de instrumente folosite – tambal, chitara bass, trompeta, tobe si synth-uri, a prezentei scenice si a felului in care reusesc sa-si surprinda publicul de fiecare data. Iar primul lor disc, „Haida”, va fi lansat la Bucuresti printr-un concert pe 18 februarie in JamStage (cal. Rahovei nr. 147-153)!

Domino – Song for Doina (official video)

https://youtu.be/yP5p0dKNbxw

Muzica lor se incadreaza in categoria rockului alternativ insa are foarte multe influente, mai ales din folclorul romanesc, ceea ce face ca stilul lor sa fie si mai greu de definit. La albumul de debut s-a lucrat timp de doi ani, perioada in care Domino au adaugat repertoriului live multe piese noi. Proiectul de debut s-a extins, astfel, ajungand sa cuprinda trei EP-uri reunite in trilogia „Fuga Lolelor”. Primul dintre acestea, EP-ul „Haida”, va fi lansat pe 18 februarie si reprezinta indemnul trupei de a intra in “dimensiunea” Domino si de a “gusta” din muzica folclorica cum nu ai mai facut-o niciodata. 

Domino – Ai-ta (official audio)

https://youtu.be/5zmj8OjM3pg

 

DOMINO:

Sebastian Marcovici – chitara, chitara bass, voce 

Romulus Cipariu – tambal, voce 

Valentin Oancea – tobe 

Medve Sandor - trompeta

Claudiu Urse - synth-uri

 

Biletele costa 25 de lei (in avans pe www.iabilet.ro) sau 30 de lei la intrare.

http://fb.com/domino.sibiu 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook