E-Force, Akral Necrosis si invitati speciali in Fabrica pe 6 August

06 August 2015
Bucuresti - Fabrica
Pret: 15 Lei

06.08.2015

Programul Underground Metal Resistance August Assault in Fabrica

Astazi, 6 august, are loc Underground Metal Resistance August Assault in Fabrica cu E-Force, Akral Necrosis, Spinecrusher si Concurrency in Knowledge. Ofensiva incepe de la ora 20:00. Support: 15 Ron.

Programul serii:

19:00 - Public access

8:00 - Concurrency in Knowledge 

20:45 - Spinecrusher

21:40 - Akral Necrosis 

22:45 - E-Force

Pagina evenimentului pe FB:  https://www.facebook.com/events/103545036659892/

Publicul va gasi in cadrul evenimentul si un merch stand oficial al trupelor participante.

E-Force, formatia condusa de Eric Forrest (ex-frontman al legendarului grup Voivod), va sustine un turneu de promovare al noului album "Demonikhol" lansat in urma cu o luna. In turneu, E-Force se opresc si la Bucuresti cu un show in Fabrica, unde se vor intersecta cu black thrasherii de la Akral Necrosis, aflati de asemenea in turneu la acea data.

In 2015, E-Force revine cu un nou album conceptual intitulat “Demonikhol”, avand ca subiect central alcoolul si distrugerile de toate felurile pe care acesta le poate produce. Din punct de vedere muzical, E-Force a devenit o infernala masina de tocat, alimentata de riff-uri acute si incisive ce sustin asaltul vocal al lui Eric, caruia i s-au alaturat ca invitati speciali Antonello Giliberto,Tomas Skorepa(exorcizphobia),DanBaune(monument)Vincent Agar,Rob Urbinati(Sacrifice).

https://www.youtube.com/watch?v=T5LAc1t2UEE

Akral Necrosis se vor afla in mijlocul turneului "Black Initiatic Mass" in care se vor opri si la Carpathian Alliance Metal Festival 2015. In paralel trupa pregateste lansarea unui split cu Marchosias pentru toamna acestui an.

https://www.youtube.com/watch?v=GjG7eE5EbjQ

Spinecrusher au acceptat invitatia de a se alatura din nou initiativei Underground Metal Resistance, luand o pauza de la pregatirile pentru albumul de debut pe care il vor lansa in curand.

Tanara trupa Concurrency in Knowledge intregesc line-upul serii cu o doza zdravana de sonoritati extreme inradacinate in death metal.

Underground Metal Resistance a luat nastere in 2011 cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si sa demonstreze ca trupele romanesti merita toata atentia publicului, fara a lasa deoparte posibilitatea de a avea invitati speciali de afara, tot din segmentul underground. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani. 

15.07.2015

E-Force, Akral Necrosis si invitati speciali in Fabrica pe 6 August

 Underground Metal Resistance revine pe timp de vara cu o editie speciala intitulata August Assault, pe 6 august, in Fabrica, cu ocazia turneului E-Force, care se intersecteaza cu cel al trupei Akral Necrosis. Pe posterul evenimentului se regasesc in calitate de invitati speciali Spinecrusher si tanara trupa Concurrency in Knowledge. Support 15 lei.

Line-upul serii:

E-Force

https://www.facebook.com/eforceoffical

Akral Necrosis

https://www.facebook.com/pages/Akral-Necrosis/131156943575470

Spinecrusher

https://www.facebook.com/Spinecrusherband

Concurrency in Knowledge

https://www.facebook.com/ConcurrencyInKnowledge

E-Force, formatia condusa de Eric Forrest (ex-frontman al legendarului grup Voivod), va sustine un turneu de promovare al noului album Demonikhol, lansat in urma cu o luna. In turneu, E-Force se opresc si la Bucuresti cu un show in Fabrica, unde se vor intersecta cu black thrasherii de la Akral Necrosis, aflati de asemenea in turneu la acea data.

In 2015, E-Force revine cu un nou album conceptual intitulat “Demonikhol”, avand ca subiect central alcoolul si distrugerile de toate felurile pe care acesta le poate produce. Din punct de vedere muzical, E-Force a devenit o infernala masina de tocat, alimentata de riff-uri acute si incisive ce sustin asaltul vocal al lui Eric, caruia i s-au alaturat ca invitati speciali Antonello Giliberto,Tomas Skorepa(exorcizphobia),Dan Baune(monument)Vincent Agar,Rob Urbinati(Sacrifice).

Akral Necrosis se vor afla in mijlocul turneului Black Initiatic Mass in care se vor opri si la Carpathian Alliance Metal Festival 2015. In paralel trupa pregateste lansarea unui split cu Marchosias pentru toamna acestui an.

Spinecrusher au acceptat invitatia de a se alatura din nou initiativei Underground Metal Resistance, luand o pauza de la pregatirile pentru albumul de debut pe care il vor lansa in curand.

Tanara trupa Concurrency in Knowledge intregesc line-upul serii cu o doza zdravana de sonoritati extreme inradacinate in death metal.

Underground Metal Resistance a luat nastere in 2011 cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si sa demonstreze ca trupele romanesti merita toata atentia publicului, fara a lasa deoparte posibilitatea de a avea invitati speciali de afara, tot din segmentul underground. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook