EMIL canta pe 19 septembrie in Expirat


19 Septembrie 2019
Bucuresti - Expirat, Halele Carol
Pret: 40-50

 E.M.I.L. canta pe 19 septembrie, pe terasa Expirat Halele Carol, in cadrul Backyard Acoustic Season 2019.

Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe din Romania. Cu puternice radacini in punk, sound-ul lor a evoluat in ultimii ani in directii alternative rock si post-hardcore.

Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese si Imoralitati". Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music Romania si intitulandu-se I M E N S.

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte acustice cu artisti din scena romaneasca de alternative, rock, indie, jazz etc. care canta in serile de joi pe terasa Expirat Halele Carol. 

Din line-up-ul celei de-a patra editii vor face parte The Mono Jacks, Robin And The Backstabbers, byron, Toulouse Lautrec, Grimus, Lucia, Pinholes, E.M.I.L., Implant pentru Refuz.

Programul concertelor din sezon este urmatorul:

- 27 iunie: The Mono Jacks

- 11 iulie: Toulouse Lautrec

- 25 iulie: Grimus

- 1 august: byron

- 8 august: Robin And The Backstabbers

- 22 august: Implant Pentru Refuz

- 5 septembrie: Lucia & Pinholes

- 19 septembrie: E.M.I.L.

Backyard Acoustic Season este organizat de Overground Music in parteneriat cu Expirat Halele Carol.

Urmariti cele mai noi informatii despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: https://www.facebook.com/acousticseason.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook