Rockstadt Extreme Fest 2015

Rockstadt Extreme Fest 2015

12 August 2015 - 15 August 2015
Rasnov - Rasnov
Pret: 100 lei

19.08.2015

Poze cu publicul de la Rockstadt Extreme Fest

 Pozele cu publicul prezent la Rockstadt Extreme Fest pot fi gasite pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos.

Poze cu publicul de la Rockstadt Extrem Fest

Poze de la Rockstadt din cele 4 zile gasiti aici

Foto Credits: Miluta Flueras

Nu uitati ca daca va logati cu ajutorul contului de Facebook va puteti da tag direct din galeria METALHEAD, urmand ca poza sa fie urcata direct pe profilul vostru de Facebook.

10.08.2015

Incepe Rockstadt Extreme Fest! Info si sfaturi utile pentru public

 Doar 2 zile ne despart de a treia editie Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 12-15 august, la baza cetatii Rasnov. Pentru a veni in ajutorul vostru, mai jos puteti gasi o serie de informatii utile pentru perioada in care veti vizita festivalul nostru.

- Abonamente pentru festival vor putea fi gasite pe tot parcursul celor 4 zile de festival, la cabina de bilete amplasata la intrarea principala, la acelasi pret de 200 de lei. Subliniem faptul ca nu exista bilete pe zile. NU va recomandam achizitionarea abonamentului de la persoane independente, existand riscul ca astfel de abonamente sa nu fie valabile!

- Persoanele ce au achizitionat abonamente VIP in 2014, au intrare libera pentru 2015. Va rugam insa, in masura in care este posibil, sa aveti la dumneavoastra biletul VIP de anul trecut pentru a facilita intreg procesul. Exista si o lista cu persoanele ce au achiztionat un astfel de abonament. 

- Sesiunile meet and greet vor fi comunicate in cel mai scurt timp. Pentru o informare sigura in acest sens, va rugam consultati zilnic zona de Info Point sau pagina noatra de Facebook, acolo unde vom afisa zilnic programul aferent. Incercam sa organizam cat mai multe astfel de sesiuni, in functie de timpul cat si dorintele artistilor. Ele sunt valabile doar pentru posesorii de abonamente VIP.

- Accesul in camping este permis pe baza unui abonament de 15 lei ce asigura accesul pentru toate cele 4 zile ale evenimentului. Campingul are o suprafata generoasa si va fi dotat cu un numar suficient de toalete si dusuri, curatate zilnic. 

- Nu exista limite in ce priveste manifestari de tip crowdsurfing, moshpit, wall of death, iar organizatorii vor pune la dispozitie mai multe barci si saltele gonflabile pentru o eficienta maxima. 

- In camping va fi amplasat un stand de unde puteti achizitiona bere si apa la sticle mari, la pret standard de magazin alimentar. Atat in camping cat si in zona de festival va exista o gama variata de mancaruri, inclusiv vegetarian/vegan. Accesul cu bauturi si mancare din exterior este interzis.

- Incurajam fotografiatul in timpul showurilor, dar in acelasi timp mentionam ca accesul cu aparate foto profesionale este interzis, el fiind valid doar pe baza acreditarilor de presa.

- In stanga scenei principale va exista un cort de prim ajutor, in cazul in care voi sau cineva apropiat va avea nevoie de ingrijiri medicale de orice fel.

- In zona festivalului exista 5 puncte turistice: Dino Park Rasnov, Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii, Rezervatia de ursi liBEARty si Castelul Bran. Va incurajam sa le vizitati. 

- Echipa de paza din fata scenei este formata din oameni cu experienta, in primul rand rockeri, gata sa va ajute in orice situatie, mai ales cele de crowdsurfing.

- Miercuri, zona de festival va fi deschisa incepand cu ora 13:00, iar concertele incep la ora 16:00, pe a doua scena. Campingul va fi deschis incepand de dimineata. Tot a doua scena va gazdui pe parcursul festivalului proiectul DrumStage. Va incurajam sa il vizitati. 

- Partea de merchandise va fi asigurata de Niche Records, iar in acest an avem promisiunea unei game de produse mult mai extinsa fata de 2015.

- Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet sau abonament valid, unei singure persoane, avand dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet sau abonament, accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

Persoanele vor primi la punctul de acces o bratara conform abonamentului achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursata, iar posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.

- Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul Rockstadt Extreme Fest va fi prezent pentru a ajuta, daca este necesar.

- La baruri veti gasi suporturi universale pentru incarcat aparate electronice (telefoane, laptop, camere, etc). Allview a amplasat deja o atenta pentru extinderea semnalului mobil Digi, cei ce nu gasesc semnal in alte retele pot folosi cartele telefonice Digi ce vor putea fi gasite in interiorul festivalului.

- Exista si o editie limitata de DVD-uri Rockstadt Extreme Fest 2013-2014, iar cei ce achizitioneaza tricoul oficial al festivalului primesc gratuit un dublu DVD, in limita stocului disponibil.

- Copii, sub 7 ani, au acces in zona festivalului doar insotiti de un adult. Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica. In cazul in care copii nu sunt echipati corespunzator raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor/insotitorilor.

Este interzis: 

 - accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe.

- accesul cu tacamuri contondente (briceag, cutit, furculita, foarfeca, surubelnita etc).

- accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser.

- accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina sau generatoare pe baza de petrol. Buteliile de gaz sunt permise doar in rulote, cu conditia ca acestea sa fie instalate si certificate profesional in rulota (lipsa actelor doveditoare duce la prezumtia lipsei certificarii acestora si se va interzice uzul lor pe perioada festivalului).

- comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor.

- consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare.

- accesul animalelor in zona de festival sau camping, masura luata in primul rand pentru siguranta acestora. 

Mai jos aveti harta festivalului:

Poze Poze pentru articole - ref

Va multumim pentru intelegere si va dorim distractie placuta.

Pentru orice intrebari cu privire la accesul si facilitatile de la festival, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail info@rockstadtextremefest.ro

06.08.2015

Au mai ramas 6 zile pana la Rockstadt Extreme Fest

Doar 6 zile ne despart de a treia editie Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 12-15 august, la baza cetatii din Rasnov, intr-un cadru vizual unic. 

Dat fiind specificul zonei in care are loc Rockstadt Extreme Fest, ca si in anii precedenti atentionam publicul sa fie vigilent in ce priveste contactul cu viespile.

In acest sens, subliniem faptul ca in incinta festivalului va exista un punct de prim ajutor unde, in cazul unei intepaturi, personalul specializat va fi pregatit cu uneltele necesare, inclusiv injectii pentru scoaterea din soc anafilactic. Acelasi punct de prim ajutor este disponibil pentru orice situatie medicala intampinata.

Pentru a intampina astfel de cazuri, rugam publicul sa aiba la indemana - pe cat posibil - obiecte de prima folosinta, precum spray, ibuprofen sau plasturi pentru rani.

In eventualitatea in care voi sau cineva din jur ajunge in neplacuta situatie de a fi intepat de o viespe, aveti in vedere ca prime metode:

- indepartarea imediata a acelor care au ramas infipte in piele

- aplicarea de comprese cu gheata in zona afectata (gheata puteti gasi la barurile amplasate in festival)

- administrarea in scop analgetic, de ibuprofen sau acetaminofen

- curatarea si igenizarea zonei afectate folosind apa sau sapun

Desi noi speram sa nu existe astfel de incidente, e drept ca in ultimii doi ani au existat cazuri izolate de intepaturi ce au necesitat interventii.

Cortul de prim ajutor va fi plasat in stanga scenei principale.

Anul acesta vor concerta peste 40 de formatii de pe 3 continente, in fata unui public ce numara vizitatori din aproximativ 15 tari, o premiera pentru festival. 

In afara de concertele in sine, publicul se poate bucura de 5 obiective turistice de interes european: Castelul Bran, Pestera Valea Cetatii, Rezervartia de ursi liBEARty, Cetatea Rasnov si Dino Park Rasnov. 

Rockstadt Extreme Fest include doua scene, plus un spatiu dedicat proiectului DrumStage ce va reuni un numar impresionant de tobosari, in cadrul unor showuri de drum off, drum challenge cat si workshop-uri. 

In incinta festivalului va exista o gama variata de mancaruri – inclusiv vegane/vegetariene – cat si un stand special in incinta campingului, unde publicul va putea achiztiona apa si bere la sticle mari cat si un stand unde veti putea servi micul dejun. 

Campingul va fi dotat cu toate facilitatile necesare (dusuri, toatele), in numar suficient de mare pentru a intampina orice probleme. Va reamintim ca in incinta festivalului vom avea spre distributie gratuita – odata cu achiztionarea unui tricou cu editia din 2015 – un dublu DVD cu filmari din cadrul editiilor 2013-2014.

Pe langa zona speciala de filme horror, publicul ce a achiztionat bilete VIP se va putea bucura de sesiuni special de meet and greet cu publicul participant la festival. In total, peste 200 de muzicieni vor concerta la Rockstadt Extreme Fest 2015. 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala. 

 -  eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

 - myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

 - bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

 - easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania

 - ticketino.com- sistem de print at home, retea internationala 

La Rockstadt Extreme Fest 2015 concerteaza: AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), BIOHAZARD (SUA), ENSIFERUM (Finlanda), ENSLAVED (Norvegia), COMBICHRIST (SUA), MARDUK (Suedia), KATAKLYSM (Canada), MONUMENTS (UK), TAAKE (Norvegia), NE OBLIVISCARIS (Australia), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), ROADKILLSODA (Romania), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), SEDNA (Italia), THE FADING (ISRAEL), THE THIRTEENTH SUN (Romania), ARGUS MEGERE (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania), BLACKSHEEP (Romania), ROPEBURN (Romania), THEM FREQUENCIES (Bulgaria), ASEMIC (Romania), W3 4R3 NUM83R5 (Romania) + PROIECTUL DRUM STAGE. 

Informatii complete pe www.facebook.com/rockstadtextremefest.ro sau www.rockstadtextremefest.ro

31.07.2015

Anul acesta, Rockstadt Extreme Fest va avea propria echipa de security!

 Ca urmare a mai multor intrebari venite pe adresa oficiala a festivalului, consideram ca a sosit momentul pentru a clarficia situatia planului de paza pe care Rockstadt Extreme Fest il va urma la editia din 2015.

Desi consideram ca serviciile aduse de Blackhawk Security in 2014 au fost un punct forte pentru ambele parti si totodata nu putem avea decat cuvinte de lauda si recunostinta pentru conceptul pus in aplicare de Andrei Irode si echipa sa de paza, exista o serie de motive independente ce fac imposibila colaborarea cu Blackhawk pentru 2015. Tinem mult la transparenta si corectitudinea fata de public, fapt pentru care ne simtim obligati sa anuntam public ca acest parteneriat nu va exista pentru editia din 2015. Fata de Andrei ramanem recunoscatori si bucurosi ca ambele echipe au reusit sa creasca impreuna.

Ajunsi in fata acestui scenariu, am incercat sa oferim o solutie cat mai buna si confortabila pentru public. Astfel, paza in camping cat si in interiorul festivalului va fi asigurata 24/24 de ore – pe parcursul celor 4 zile de festival - de o firma de paza ce in primul rand intelege acest fenomen muzical si manifestarile adiacente, intocmai pentru a nu exista incidente nedorite si deloc necesare. Confortul si libertatea publicului au fost principalul criteriu in alegerea dispozitivului responsabil cu paza zonelor de camping si festival.

In paralel, in fata scenei vom avea propria noastra echipa, 'Rockstadt Security', insemnand 5 oameni cu experienta in domeniu, in primul rand rockeri, oameni care inteleg fenomenul, oameni ce depun pasiune in ceea ce fac. 

Mentionam ca nu va exista absolut nicio limitare cu privire la crowdsurfing, moshpit, wall of death, etc. Daca trupele vor dori ca publicul sa urce pe scena, noi nu putem face decat sa ii incurajam, la fel cum vrem sa incurajam toate manifestarile amintite mai sus. Dorim ca libertatea sa aiba cel mai mare pret in fata scenei. Cei 5 din fata scenei vor fi acolo pentru a va  ajuta si totodata a incuraja! Desigur, va exista si 'celebrul' furtun cu apa de la editia din 2014.

Organizatorii vor pune la dispozitie mai multe saltele de plaja gonflabile, colaci si alte obiecte similare pe care va indemnam sa le folositi  pentru crowdsurfing sau moshpit. Tot ce va rugam este sa nu le pierdeti, iar daca nu le folositi, va rugam sa le dati mai departe sau sa le predati celor de la paza.  

Noi speram sa aveti parte de 4 zile de distractie, fara compromis, fara nicio limita impusa.

30.07.2015

Au mai ramas 13 zile pana la Rockstadt Extreme Fest

 Mai putin de 2 saptamani ne despart de a treia editie Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 12-15 august, la baza cetatii din Rasnov, intr-un cadru vizual unic. 

Anul acesta vor concerta peste 40 de formatii de pe 3 continente, in fata unui public ce numara vizitatori din aproximativ 15 tari, o premiera pentru festival. 

In afara de concertele in sine, publicul se poate bucura de 5 obiective turistice de interes european: Castelul Bran, Pestera Valea Cetatii, Rezervartia de ursi liBEARty, Cetatea Rasnov si Dino Park Rasnov. 

Rockstadt Extreme Fest include doua scene, plus un spatiu dedicat proiectului DrumStage ce va reuni un numar impresionant de tobosari, in cadrul unor showuri de drum off, drum challenge cat si workshop-uri. 

In incinta festivalului va exista o gama variata de mancaruri – inclusiv vegane/vegetariene – cat si un stand special in incinta campingului, unde publicul va putea achiztiona apa si bere la sticle mari cat si un stand unde veti putea servi micul dejun. 

Campingul va fi dotat cu toate facilitatile necesare (dusuri, toatele), in numar suficient de mare pentru a intampina orice probleme. Va reamintim ca in incinta festivalului vom avea spre distributie gratuita – odata cu achiztionarea unui tricou cu editia din 2015 – un dublu DVD cu filmari din cadrul editiilor 2013-2014.

Pe langa zona speciala de filme horror, publicul ce a achiztionat bilete VIP se va putea bucura de sesiuni special de meet and greet cu publicul participant la festival. In total, peste 200 de muzicieni vor concerta la Rockstadt Extreme Fest 2015. 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala. 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

• easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania

• ticketino.com- sistem de print at home, retea internationala 

La Rockstadt Extreme Fest 2015 concerteaza: AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), BIOHAZARD (SUA), ENSIFERUM (Finlanda), ENSLAVED (Norvegia), COMBICHRIST (SUA), MARDUK (Suedia), KATAKLYSM (Canada), MONUMENTS (UK), TAAKE (Norvegia), NE OBLIVISCARIS (Australia), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), ROADKILLSODA (Romania), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), SEDNA (Italia), THE FADING (ISRAEL), THE THIRTEENTH SUN (Romania), ARGUS MEGERE (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania), BLACKSHEEP (Romania), ROPEBURN (Romania), THEM FREQUENCIES (Bulgaria), ASEMIC (Romania), W3 4R3 NUM83R5 (Romania) + PROIECTUL DRUM STAGE. 

Informatii complete pe www.facebook.com/rockstadtextremefest.ro sau www.rockstadtextremefest.ro

28.07.2015

Program Drumstage - Rockstadt Extreme Fest

 Proiectul DrumStage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.

Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”. Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

 https://www.facebook.com/drumStage

https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

https://youtu.be/6oaEJ0cQ22E?list=http://youtu.be/

http://youtu.be/nQ6eadViP3c 

http://youtu.be/UdR_Ihf1m60 

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 13-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu acces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Euro) 

Facebook event:  http://on.fb.me/1DvsG91

https://www.facebook.com/rockstadtextremefest  

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home - send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro )

Poze Poze pentru articole - drum stage

21.07.2015

Gama completa de mancaruri si optiuni vegetariene/vegane la Rockstadt Extreme Fest 2015

 Alegerea furnizorului de catering pentru editia din acest an este puternic motivata de dorintele si sugestiile publicului, fapt pentru care la Rockstadt Extreme Fest 2015 vom avea ca invitat un brand cu traditie si mai ales experienta in ce priveste festivaluri sau evenimente cu un numar mare de oameni.

Partea de catering va fi asigurata de Regele Ciolanului, simbol al gustului Transilvaniei, oferind produse mereu proaspete si dupa retete 100% traditionale, fara aditivi artificiali. Prezent la evenimente cu renume din Romania, Regele Ciolanului este deja un brand cunoscut si recunoscut, apreciat si totodata laudat de toti cei care i-au trecut pragul.

Nu fiti insa inselati de nume, pentru ca la Rockstadt Extreme Fest vom avea atat produse din carnuri cat si mancaruri vegetariene si vegane, in speranta ca vom reusi sa satisfacem toate cerintele publicului.

Pe langa o gama variata cu mancaruri de tot soiul - si cu siguranta cea mai variata de pana acum - vom pune la dispozitie si un meniu special pentru cei ce vor dori sa serveasca micul dejun la locatie, in zona de camping, acolo unde va exista si un stand special cu bere si apa la sticle mari si la acelasi pret pe care il regasiti in magazinele alimentare.

Poze Poze pentru articole - RC

Va incurajam sa vizitati pagina oficiala de Facebook Regele Ciolanului:https://www.facebook.com/regeleciolanului

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala. 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

• easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania

•ticketino.com- sistem de print at home, retea internationala (https://www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en)

https://www.facebook.com/regeleciolanului

16.07.2015

Camping la Rockstadt Extreme Fest 2015, Informatii complete

 In acest moment suntem in masura sa va oferim informatii complete cu privire la camping-ul pentru Rockstadt Extreme Fest.

La fel ca in 2014, zona de camping va fi amplasata pe terenul de fotbal aflat in imediata apropiere a zonei de festival, spatiu ce ofera un numar generos de locuri. Va rugam aveti in vedere faptul ca exista sanse ca la un moment dat sa nu mai existe locuri disponibile, motiv pentru care apelam la public pentru o amplasare cat mai uniforma a cortului, oferind astfel spatiu si 'vecinilor' de camping.

Dupa cum am mentionat deja in comunicatele precedente, organizatorii au luat in calcul un aspect foarte important sesizat de public inca de anul trecut si anume logistica in spatiul de camping, iar din acest motiv am decis ca pentru editia din 2015 sa asiguram un numar suficient de mare de dusuri si toalete puse la dispozitia publicului, facilitati ce vor fi curatate de mai multe ori pe parcursul zilei, intocmai pentru a evita orice fel de neplaceri intampinate in trecut.

Camping-ul va fi deschis publicului incepand de miercuri, ora 10:00. Rugamintea organizatorilor este de a elibera zona de camping pana duminica la ora 12:00.

Poze Poze pentru articole - Camping

Organizatorii reamintesc ca in spatiul de camping nu va fi permis accesul cu mancare si bauturi din afara festivalului, insa in acelasi spatiu va fi amplasat atat un stand unde veti gasi apa si bere la sticle mari de plastic - la acelasi pret redus practicat si de clasicul magazin alimentar - cat si un stand unde veti putea servi micul dejun.

Pretul unui abonament pentru zona de camping este de 15 lei (abonament ce asigura accesul in camping pe durata celor 4 zile de festival) si va putea fi achizitionat exclusiv de la casa de bilete aflata la intrarea principala a zonei de festival. Pentru acest an nu vom avea la dispozitie serviciul de inchiriat corturi.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala.

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

• easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania

•ticketino.com- sistem de print at home, retea internationala (https://www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en)

13.07.2015

Ultimele confirmari la Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015

 Ultimii tobosari confirmati pentru Drumstage la Rockstadr Extreme Fest sunt Adi Tetrade si Iacob Pastina.

Proiectul DrumStage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”. Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

 https://www.facebook.com/drumStage

https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

https://youtu.be/6oaEJ0cQ22E?list=http://youtu.be/

http://youtu.be/nQ6eadViP3c 

http://youtu.be/UdR_Ihf1m60 

ADI TETRADE

S-a nascut pe 16 august 1972 la Cluj Napoca. A avut primul contact cu tobele la varsta de 3 ani, preluand pasiunea pentru acest instrument de la bunicul sau.

In mod evident la varsta de 7 ani a mers la Liceul de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj unde a inceput sa studieze pianul din clasa I si pana in clasa a VI-a. Incepand cu clasa a VII-a, in paralel cu pianul a inceput sa studieze percutia. In acelasi timp cu pregatirea scolara, a studiat in continuare in regim autodidact tobele. Dupa liceu a intrat la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca la sectia Percutie.

In 1995 a facut timp de 6 luni cursuri de maiestrie cu Nestor Ivan - profesor de tobe la Academia de Jazz din Budapesta, cel mai mare si cel mai cunoscut profesor de specialitate din Ungaria.

Din 1999 este artist demonstrator pentru firma SABIAN (www.sabian.com - unul dintre cei mai faimosi fabricanti de cinele), din 2004 pentru firma Big Stick (fabricant de bete de tobe) iar din 2006 si pentru TAMA (www.tama.com - fabricant de seturi de tobe) si REMO (www.remo.com - fabricant de fete de tobe).

De-a lungul carierei sale de muzician, Adrian a trecut prin numeroase stiluri muzicale – de la folclor la jazz, pop, rock, latino etc. A facut parte din numeroase grupuri atat ca membru cat si in calitate de colaborator.

Trupe in care a activat: BIG BAND GAIO- STEFAN VANNAI, KAPPA, OLD TIMER DIXIELAND BAND, JAZZI BONES, RIFF, SUNET TRANSILVAN, TRANSPEXPRESS, MINDNIGHT EXPRESS, PAULA SELING, COMPACT C, SARMALELE RECI, VERBIS SHOW BAND, ROYS, NO LIMIT, WE TOGHETER, A. G. WEINBERG, LAS VEGAS BAND, JUKEBOX BAND

Colaboratori: BIG BAND PRO TV – GEAMBASU, CARDINAL BIG BAND - GABI POPESCU, TEATRUL DE REVISTA PLOIESTI, TEATRUL DE REVISTA CLUJ, DAMIAN&BROTHERS, NIKO, MARCEL PAVEL, ANDRA,  HORIA BRENCIU, STEFAN BANICA JR, MANDINGA

Are 15 ani de experienta de profesor de tobe adunand in aceasta perioada peste 100 de elevi.

https://www.youtube.com/watch?v=pYFdqTE5UBA

IACOB PASTINA

A inceput sa studieze tobele la varsta de 14 ani, la Rock School (rockschool.ro). De mic a avut o pasiune pentru muzica si se tot gandea ca va sosi clipa in care se va apuca de un instrument. Tobele l-au atras imediat, iar ritmul intotdeauna i-a fost prieten, fara sa-si dea seama.

Pana in prezent, are peste 50 de concerte la activ, incluzand festivaluri, competitii, serbari la liceu, evenimente culturale, emisiuni radio/tv.

A studiat tobele cu Nunu Racris, profesor la Rock School. Exercitiile de baza pe care le face se bazeaza in special pe rudimente (ex: paradidle), coordonare maini-picioare, pozitie, exercitii de viteza etc.

Artisti influenti: Gavin Harrison, Mike Portnoy, Neil Peart, Steward Copeland, Tony Royster Jr, Luke Holland.

Iacob Pastina:  “Toata nebunia cu tobele a inceput acum 6 ani, moment in care totul parea o joaca. Fara sa imi dau seama, muzica a ajuns, pe parcurs, una din cele mai mari pasiuni ale mele. Imi doresc din toata inima sa activez ca tobosar si in viitor, atat in proiecte serioase, cat si intr-un garaj. Tobele m-au ajutat de cele mai multe ori sa ma eliberez de orice stres, sa-mi exprim momentele de furie sau sa patinez alaturi de trairile cele mai pasnice si imbucuratoare. Concertele sunt o ocazie perfecta pentru a demonstra acest lucru, iar senzatia pe care o traiesc pe scena este unica si nu imi pot imagina uneori ceva mai frumos”.

http://youtu.be/GiCBkQKpfzM

http://youtu.be/aRkCm0xp0Eg

Cei 14 tobosari deja anuntati in line-up: Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Musat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion), Razvan Ristea (Luna Amara), Tarocco Alex ( Krepuskul), Adam Marko, Flavius Hosu, Chris Olsman, Septimiu Harsan, Marian Mihaila, Alex Halmagean.

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 13-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu acces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Euro) 

Facebook event:  http://on.fb.me/1DvsG91

https://www.facebook.com/rockstadtextremefest  

09.07.2015

Rockstadt Extreme Fest 2015 lanseaza un dublu DVD gratuit si in editie limitata

 Pentru a oferi un mic cadou publicului Rockstadt Extreme Fest, echipa festivalului anunta lansarea unui dublu DVD ce va contine filmari HD de la editiile din 2013 si 2014. 

Este vorba de 8 ore de filmari in format multicam, HD, mare parte din ele cu sunet preluat din mixer si masterizat. DVD-ul va fi disponibil in editie limitata si va fi oferit gratuit odata cu achizitonarea unui tricou cu editia din acest an a festivalului. 

DVD-ul nu va fi disponibil spre vanzare. 

O parte din filmarile ce vor fi incluse pe DVD pot fi gasite si pe canalul oficial de YouTube (www.youtube.com/channel/UCioMWLIYIwhxA3sauL0Yxdw/videos?view_as=public)

Va reamintim ca doar pana duminica, 12 iulie, gasiti abonamente la pret redus de 160 de lei pentru Rockstadt Extreme Fest 2015.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala. 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

• easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania

08.07.2015

Programul pe zile pentru Rockstadt Extreme Fest 2015

 Doar cateva saptamani ne mai despart de a treia editia a festivalului Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 12-15 august, la baza cetatii Rasnov.  

In acest moment suntem in masura sa anuntam programul oficial al evenimentului, datele complete le puteti gasi mai jos. Va reamintim ca doar pana duminica, 12 iulie, gasiti abonamente la pret redus de 160 de lei pentru Rockstadt Extreme Fest 2015. Va rugam sa consultati tabelul de mai jos.

Precizam ca exista anumite concerte a caror ora a fost determinata de programul zborurilor.  La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. 

Poze Poze pentru articole - ref

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala. 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

• easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania

• ticketino.com - sistem de print at home, retea internationala (www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en) 

Informatii despre camping precum si alte date utile vor fi anuntate pe parcursul lunii iulie. 

08.07.2015

Noi confirmari la Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015

Cei mai noi tobosari care se vor alatura proiectului Drumstage sunt Septimiu Harsan, Marian Mihaila si Alex Halmagean.

 Proiectul Drumstage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”. Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

 https://www.facebook.com/drumStage

https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

https://youtu.be/6oaEJ0cQ22E?list=http://youtu.be/

http://youtu.be/nQ6eadViP3c 

http://youtu.be/UdR_Ihf1m60 

SEPTIMIU HARSAN

Tobosarul trupelor Necrovile (brutal death metal), The Thirteenth Sun (atmospheric rock/metal), Code Red (death metal), Spectral (technical death metal), Aria Urbana (electro) si Indian Fall (melodic black metal), avand de asemenea un proiect alaturi de chitaristul sarb Milos Batocanin (Synesis Absorption, Disdained) si diverse alte colaborari in calitate de session drummer, este primul si singurul instrumentist roman care a aparut in cunoscuta publicatie Sick Drummer Magazine, cu trei ocazii – un articol, un feature pe compilatia "Brutal Beatings" si un interviu in exclusivitate, alaturi de mai multe clipuri publicate de-a lungul timpului pe site. La 27 de ani (n. 18 septembrie 1987), Septimiu practica instrumentul de aproximativ 15 ani, desi primul set de tobe l-a avut abia in anul 2008, cand, venind dintr-un background metal, din zona thrash/speed, a inceput sa aprofundeze mai multe abordari stilistice la tobe: jazz, funk, progressive rock, death metal si chiar beaturi electronice. A urmat cursuri de teoria muzicii, armonie si percutie clasica, in paralel fiind student si la Facultatea de Litere. 


MARIAN MIHAILA  

A inceput sa bata la tobe la varsta de 17 ani, vinovat pentru asta fiind Lars Ulrich. A trecut prin multe incercari de cover-uri (autodidact fiind), urmarind ca mereu sa  abordeze piese care sa reprezinte o provocare pentru el.

Prin 2002 a pus bazele trupei Protest Urban, in 2009 a luat natere White Walls iar intre ele a mai activat in Fortuneteller, Interitus Dei, Men In The Mirror (Michael Jackson tribute band) si Lupu' cel Rau.

A reuit sa isi cumpere primul set de tobe prin 2007, un Mapex Pro M (2 tom-uri, 2 floor tom-uri)  pe care l-a folosit atat la inregistrari cat si in concerte. Ca si fete de tobe foloseste Remo Ebony Pinstripe,  cinelele sunt Sabian si Istanbul, iar pedala dubla DW 9002.


ALEX HALMAGEAN

“Tobele au inceput sa ma pasioneze de la varsta de 18 ani si in acelasi an de ziua mea am primit primul meu set de tobe cadou de la mama mea.

Nu am luat lectii de tobe deoarece eu si cu chitaristul din trupa ne ambitionam unul pe celalalt spre bine si eram obisnuiti inca de la inceput de ajutorul videourilor de pe youtube.

Am fost ajutat mult de piesele dupa care faceam cover deoarece tot timpul incercam o piesa mai grea pentru mine si dupa ceva timp m-am decis sa imi si fac o pagina pe care sa le postez.”

Proiecte muzicale: Qualia, Elder Entity


Cei 11 tobosari deja anuntati in line-up: Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Musat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion), Razvan Ristea (Luna Amara), Tarocco Alex ( Krepuskul), Adam Marko, Flavius Hosu, Chris Olsman.

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 13-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Euro) 

Facebook event:  http://on.fb.me/1DvsG91

https://www.facebook.com/rockstadtextremefest  

07.07.2015

Ultima saptamana de bilete la pret redus pentru Rockstadt Extreme Fest 2015

Va reamintim ca doar pana duminica, 12 iulie mai gasiti abonamente la pretul de 160 de de lei pentru editia din acest an a Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 12-15 august, la baza cetatii medievale Rasnov. Incepand de saptamana viitoare, pretul unui abonament va fi de 200 de lei.

Biletele pot fi gasite in urmatoarele retele de vanzare nationale cat si internationale:

 - eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

 - myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

 - bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

 - easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania

 - ticketino.com - sistem de print at home, retea internationala (https://www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en)

La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului.

In acest moment, trupele confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest sunt:

AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), BIOHAZARD (SUA), ENSIFERUM (Finlanda), ENSLAVED (Norvegia), COMBICHRIST (SUA), MARDUK (Suedia), KATAKLYSM (Canada), MONUMENTS (Anglia), TAAKE (Norvegia), NE OBLIVISCARIS (Australia), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), ROADKILLSODA (Romania), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), SEDNA (Italia), THE FADING (ISRAEL), THE THIRTEENTH SUN (Romania), ARGUS MEGERE (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania), BLACKSHEEP (Romania), ROPEBURN (Romania), THEM FREQUENCIES (Bulgaria), ASEMIC (Romania) + PROIECTUL DRUM STAGE.

Organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

Rockstadt Extreme Fest are loc la baza cetatii Rasnov si este unul din cele mai iubite evenimente de catre publicul amator al acestui gen muzical. Aflat la a treia editie, festivalul isi intampina publicul nu doar cu muzica, ci si cu o serie de activitati adiacente cat si obiective turistice importante precum Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii, Dino Park Rasnov, Castelul Bran sau Rezervatia de Ursi LiBEARty.

Toate informatiile suplimentare vor fi publicate pe parcursul lunii iulie.

 

30.06.2015

MONUMENTS, THEM FREQUENCIES si ASEMIC confirmati la Rockstadt, BRUJERIA au anulat participarea

Cele mai noi nume confirmate sunt: MONUMENTS, THEM FREQUENCIES si ASEMIC.

Din pacate, avem si vesti proaste. Brujeria sunt nevoiti sa anuleze participarea la Rockstadt Extreme Fest ca urmare a unor probleme personale survenite de tobosarul Nick Barker, anulare ce a fost anuntata dupa ce ce trupa si managementul au confirmat showul ca parte a turneului european. Impreuna cu managementul vom reprograma show-ul pentru un viitor turneu european de promovare a noului album. Ne cerem scuze pentru situatie, insa decizia este independenta de noi. 

La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului.

24.06.2015

Noi Confirmari la Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015

 Adam Marko, Flavius Hosu, Chris Olsman

Proiectul Drumstage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”. Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

 https://www.facebook.com/drumStage

https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

https://youtu.be/6oaEJ0cQ22E?list=http://youtu.be/

http://youtu.be/nQ6eadViP3c 

http://youtu.be/UdR_Ihf1m60 

ADAM MARKO

Nascut la 26.01.1982 in Budapesta, Adam Marko este un artist international si endorser al cinelelor  Meinl i tobe Natal, clinician, educator, interpret, producator.

Adam este tobosarul si motorul  trupei modern instrumentale Special Providence, care a devenit una dintre cele mai  cunoscute si apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeana prin stilul lor virtuos, dar in acelasi timp usor digerabil.

In afara de propria trupa, el este unul dintre cei mai buni tobosari din Ungaria in masura sa abordeze diverse stiluri: hip-hop, pop, rock si metal. Diversitatea si individualismul muzical  reprezinta punctele cheie  ale stilului si muzicii sale.

Adam a crescut intr-o familie de muzicieni iar la varsta de 4 ani a inceput sa cante la tobe.

A absolvit la Kbánya Music Studio, care este una dintre cele mai mari universitai de muzica de jazz/rock din Ungaria, unde s-a format si trupa Special Providence.

Punand muzica ca o prioritate in fata individualismului virtuos trupa poate reprezenta un stil unic de muzica fiind un mix intre jazz modern progressive rock metal si electronic sub o noua lumina. Cu peste opt ani de activitate si trei albume la activ, Special Providence au cantat in intreaga lume si s-au bucurat de un prim loc in topul progresiv  American Gagliarchives.

Adam are o experienta de 15 ani in predarea lectiilor de tobe si a inregistrat si cantat cu trupe de pop, rock, metal si jazz, experimental si progresiv.

De-a lungul carierei a cantat in urmatoarele tari: Japonia, Anglia, Germania, Suedia, Olanda, Danemarca, Austria, Belgia, Ungaria, Franta, Guineea Franceza, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Turcia, Romania, Serbia, Ucraina, Bulgaria, Grecia si Italia.

http://adammarko.com

http://nataldrums.com/artists/adam-marko

http://meinlcymbals.com/artists/Artist/show/adam-marko-742

https://youtu.be/HWeTN8CoMsI

https://youtu.be/GtonsVmqk0Q 

https://youtu.be/rIYvH3flvbM

https://youtu.be/B8wHsh8KODo

FLAVIUS HOSU  

Flavius si-a inceput activitatea artistica de la varsta de 4 ani, timp in care a avut numeroase spectacole si aparitii tv atat in tara cat si in strainatate. A obtinut foarte multe premii, insa unul foarte important a fost un trofeu obtinut la Chisinau in urma cu 6 ani unde a fost declarat ”copilul anului”. Spectacole in Moscova la Festivalul Vladimir Spivakov, apoi in Ruse, Burgas, Plevna (Bulgaria), Salon de Provence (Franta), Frankfurt (Germania), Chisinau (R.Moldova). In tara a fost invitat la peste 100 de spectacole, printre care unele foarte importante, cum ar fi: Festivalul de Blues de la Sighisoara, Festivalul de Jazz de la Garana, Festivalul de Rock Artmania din Sibiu, Festivalul Imagine Romania tot in Sibiu, a deschis Festivalul Calatis in urma cu 4 ani si in 2 ani consecutive la Festivalul Drums Vision. Poate  interpreta  orice  gen  muzical  incepand de la  blues,  jazz,  insa  cel  mai  mult  ii  place stilul  rock. Datorita faptului ca ii place rock-ul si  merge foarte mult spre improvizatie si creatie, are un  proiect, numit Drums Symphony in care la baza este muzica simfonica adaptata la stilul rock. Tobosarii preferati dupa care s-a inspirat  de-a lungul  timpului  au fost  Dave Weckl,  Stevie  Smith,  Tony Royster  jr,  MikeTerrana, Mike Portnoy. In prezent este tobosarul trupelor Phoenix, Phenomenon si  Quantiq. https://www.youtube.com/watch?v=U-OUg__OvjU

CHRIS OLSMAN

De origine olandeza, traieste in Romania de 3 ani. A studiat Conservatorul in Amsterdam si a absolvit sectiunea pop/rock. A cantat si inregistrat cu cativa artisti din Olanda, cum ar fi Trees of Life, Ear to the Ground, Gram. A avut turnee in cateva tari: India, United Kingdom, USA, Olanda, Romania. 

Momentan canta in trupa The Amsterdams si in alte proiecte muzicale. 

Cei opt tobosari deja anuntati in line-up: Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Musat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion), Razvan Ristea (Luna Amara), Tarocco Alex ( Krepuskul). 

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 12-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Euro) 

Facebook event:  http://on.fb.me/1DvsG91

https://www.facebook.com/rockstadtextremefest  

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home - send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro )

22.06.2015

Noi confirmari la Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015 - Razvan Ristea (Luna Amara) si Tarocco Alex (Krepuskul)

 Proiectul Drumstage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.

Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”. Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

 https://www.facebook.com/drumStage

https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

https://youtu.be/6oaEJ0cQ22E?list=http://youtu.be/

http://youtu.be/nQ6eadViP3c 

http://youtu.be/UdR_Ihf1m60 

RAZVAN RISTEA (Luna Amara)

A inceput sa cante la tobe prin 1990-1991 si pregatirea lui in domeniu este aproape integral autodidacta, singurele ore de tobe pe care le-a luat fiind in primii doi ani de studiu. In 1993 si-a facut prima lui trupa impreuna cu cativa prieteni apropiai. A fost un inceput promitator, dar lucrurile au devenit mai serioase abia in anul 2000, cand a fost la o audiie pentru o trupa locala, Luna Amara. De atunci a lansat 4 albume de studio si unul live, a avut sute de concerte locale, precum si in alte tari europene. 

In paralel cu toata activitatea Luna Amara, a simit nevoia de putina diversitate si astfel a luat parte la un proiect grime/hip-hop, Shadowbox, cu care a lansat 1 album in 2013 si un EP. Actualmente face parte si din trupa The Dream Diggers, cu care canta un mix de downtempo-electronica. De mentionat si participarea in 2 tribute-bands, Redrum, cu care canta majoritar piese Alice In Chains si din zona Seattle, si Covered in Nails, un tribute-band Nine Inch Nails. 

Razvan Ristea: “Pot spune ca tobele mi-au facilitat niste experiente minunate, de la posibilitatea de a canta muzica pe care o iubesc, impreuna cu colegii de trupa din Luna Amara si din restul trupelor din care am facut sau fac parte inca, la imparirea scenei cu trupe precum Alice In Chains, Ozzy Osbourne, Rammstein, Faith No More sau Deftones, la oportunitatea de a cunoaste tobari de exceptie, atat din tara, cat si din alte tari. Un moment unic in aceasta „calatorie” a fost includerea mea in „familia” SONOR, o apreciere care ma onoreaza prin alaturarea numelui meu in artist-rosterul lor.”

https://www.youtube.com/watch?v=ciIvA7BT5cI

https://www.youtube.com/watch?v=5Eou5ZnmFt0

TAROCCO ALEX ( Krepuskul) 

Nascut in Italia si mutat in Romania din iulie 2000, Alex a  inceput sa cante prima data la chitara de  la varsta de 14 ani, apoi  la 24 de ani si-a descoperit pasiunea pentru tobe si dupa muzica avangardista. Mare influenta asupra lui a  avut chitaristul de origine germana HANTZ KNALL si trupa Eminenta Cenusie.

Avand o experienta de peste 300 de concerte alaturi de KREPUSKUL, trupa cu care a avut peste 10 turnee in toata Europa ( din  Moscova pana in  Londra) impartitind scena cu trupe gen Behemoth, Machine Head, Alice Cooper, Dimmu Borgir, Arch Enemy, Sepultura, Crematory, Pain, Rotting Christ, Dark Tranquility, Melechesh, Pro Pain, Evergrey si multi alti) In perioada 2010 - 2011 a cantat  cu trupa GRIMEGOD cu care a registrat si LP Wrong Roads in versiune promo.

In prezent este endorser Csibisticks, detine si canta pe setul de tobe TAMA  folosit de Mike Portnoy in Chaos Venue in 20 octombrie 2012 si pe un set Pearl Vision Limited Edition.

https://www.youtube.com/watch?v=FMMnSDC15jU

https://www.youtube.com/watch?v=rMczDcPB-PQ

Cei sase tobosari deja anuntati in line-up: Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Musat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion).

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 12-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Eur) 

Facebook event:  http://on.fb.me/1DvsG91

https://www.facebook.com/rockstadtextremefest  

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home - send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro )

22.05.2015

Noi confirmari al Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015

Proiectul Drumstage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”.

Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

https://www.facebook.com/drumStage

https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

https://youtu.be/6oaEJ0cQ22E?list=http://youtu.be/

http://youtu.be/nQ6eadViP3c 

http://youtu.be/UdR_Ihf1m60 

Alex Musat (20 ani)

A inceput sa prezinte interes pentru muzica de la 4-5 ani, iar primele lectii de toba le-a luat la Scoala Populara De Arta "Vespassian Lungu" din Braila de la varsta de 7 ani pana la 9 ani. Tot acolo a studiat si pian, iar in particular a luat lectii de chitara, absolvind Liceul De Arta "Hariclea Darclee" in 2014 pe specializarea percutie clasica. Tot in aceasta perioada a colaborat cu Teatrul "Maria Filotti"", asigurand muzica in cadrul spectacolelor Woyzeck (2003), Plaja (2005), Domnului Profesor cu Dragoste (2011) si Olimpiada de Improvizatie (2011 - prezent).

In paralel, si-a format prima trupa (Addiction) in 2008. Alaturi de Addiction a lansat prin Cat Music albumul Genesis in 2013, a realizat 2 turnee nationale (unul alaturi de Trooper in 2011), a castigat 2 ani consecutiv Trofeul Teo Peter la Festivalul Mamaia ( 2011, 2012 ), a primit premiul de debut de la Radio Romania in 2010, a cantat pe scene cu Manowar sau Europe etc. Din 2014 este membru Awake, singura trupa tribut Dream Theater din Romania.

Alex Musat: “Influenta mea numarul unu este Mike Portnoy. In general, imi plac tobarii care aduc un suflu de energie trupei, care pe langa abilitatile de feeling si tehnica sunt si entertaineri. Incerc sa ma distrez cat de mult pot pe scena, iar singurul regret este ca nu pot sa ma plimb cu toba (daca as putea, as alerga cu ea de colo-colo). De asta, am primit influente si din partea altor artisti, spre exemplu Billy Joel, Elton John, Brian May, sau Paul McCartney. Mi se pare foarte important sa iti construiesti un "act", iar spectacolul sa fie unul complet, de la par, la machiaj, atitudine si haine.”

https://www.youtube.com/watch?v=Bvhllt4809w 

https://www.youtube.com/watch?v=7ap-SrFInms

https://www.youtube.com/watch?v=tEnIWVjrtlg

Teo Popp (17 ani)

Intre 2008-2012 a frecventat cursurile de percutie ale Scolii Populare de Arta Buzau la clasa prof. Nucu Oancea. Din 2014 urmeza cursurile de percutie la Rockschool, Bucuresti, indrumat de Nunu Racris si Nina Neagu. A activat in diferite proiecte locale ( S.G. Project, 2 Minutes Hate ).

In prezent este membru al trupelor Concurrency in Knowledge, Dark Fusion, Vidma si colaboreaza cu Negative Core Project.

https://www.youtube.com/watch?v=Oiu8W7oIYHU

https://www.youtube.com/watch?v=PfgIWNGDQAA

Cei patru tobosari deja anuntati in line-up: Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence).

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 12-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Eur) 

Facebook event:  http://on.fb.me/1DvsG91

https://www.facebook.com/rockstadtextremefest 

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home - send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro )

14.05.2015

Carnifex si Cattle Decapitation nu mai urca pe scena la Rockstadt Extreme Fest, insa ii vom vedea pe cei de la Brujeria si Ne Obliviscaris

 Pentru Rockstadt Extreme Fest aveam cateva noi confirmari. In afara de Brujeria si Ne Obliviscaris vor mai fi prezenti Roadkillsoda, Sedna, The Fading, Blacksheep, Argus Megere si Ropeburn.

Carnifex nu va mai ajunge la Rockstadt anul acesta din motive legate de logistica turneului european. Nu vor mai putea fi vazuti in August, insa vor putea fi vazuti in luna Iulie. Acestia vor sustine doua concerte, pe 27 Iulie in Club Daos din Timisoara si pe 28 Iulie in Club Rockstadt din Brasov. Cei de la Cattle Decapitation au anulat si ei concertul de la Rockstadt Extrem Fest.

Mai jos aveti lista tuturor formatiilor confirmate pana acum la Rockstadt Extrem Fest 2015:

AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), BIOHAZARD (SUA), ENSIFERUM (Finlanda), ENSLAVED (Norvegia), COMBICHRIST (SUA), MARDUK (Suedia), KATAKLYSM (Canada), BRUJERIA (Mexic), TAAKE (Norvegia), NE OBLIVISCARIS (Australia), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), ROADKILLSODA (Romania), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), SEDNA (Italia), THE FADING (ISRAEL), THE THIRTEENTH SUN (Romania), ARGUS MEGERE (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania), BLACKSHEEP (Romania), ROPEBURN (Romania) + PROIECTUL DRUM STAGE.

27.02.2015

O noua confirmare la Rockstadt Extreme Fest: BIOHAZARD

 Grupul american BIOHAZARD se alatura afisului deja impresionant pus la cale pentru editia din acest an a festivalului ROCKSTADT EXTREME FEST.

La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului.

Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

• 16 februarie - 12 iulie - 160 lei

• 13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei

• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii

10.02.2015

O noua confirmare la Rockstadt Extreme Fest: Marduk

 MARDUK, elita black metal scandinava, se intoarce in Romania cu un show pe scena Rockstadt Extreme Fest.

Din totalul din cele peste 30 de formatii confirmate pana in acest moment, va reamintim trupele deja anuntate in comunicatele precedente: AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), ENSIFERUM (Finlanda), COMBICHRIST (SUA), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), TAAKE (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), THE THIRTEENTH SUN (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania).

Totodata, va reamintim ca doar pana la finele saptamanii mai puteti achizitiona abonamente la pretul de presale (valabil pana pe data de 15 februarie) de 130 de lei.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

• 12 octombrie - 15 februarie - 130 lei

• 16 februarie - 12 iulie - 160 lei

• 13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei

• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii

05.02.2015

O noua confirmare la Rockstadt Extreme Fest: Combichrist

 Inceputul lui februarie vine cu o noua confirmare la Rockstadt Extreme Fest. Grupul american COMBICHRIST se intoarce in Romania, de aceasta data pe scena festivalului de la Rasnov.

Totodata, va reamintim ca au ramas mai putin de doua saptamani pentru a procura un abonament la pretul de presale (pret valabil pana pe data de 15 februarie) este de 130 de lei.

La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului.

Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala!

Originari din Norvegia si apoi relocati in America, Combichrist este la ora actuala liderul scenei industrial/EBM, ritmurilor agresive si a sonoritatilor hard electronica. Astfel, nu e de mirare ca trupa a fost aleasa personal de RAMMSTEIN ca invitati speciali in turneul din 2011.

 

Lansati in 2003, Combichrist au la activ sapte materiale full-length, imbinand sonoritatile industriale, aggortech sau EBM intr-un concept live ce va fi prezentat in formula completa.

15.01.2015

Doua noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest - Moonspell si The Thirteenth Sun

 Rockstadt Extreme Fest debuteaza in noul an cu doua noi confirmari: MOONSPELL (The Vintage Set)  - show ce va fi pus in scena pentru prima data in Romania -  si THE THIRTEENTH SUN. 

 
Din totalul de 30 de formatii confirmate pana in acest moment, va reamintim trupele deja anuntate in comunicatele precedente: AT THE GATES (Suedia), ENSIFERUM (Finlanda), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), TAAKE (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania).
 
Pretul presale pentru un abonament (pret valabil pana pe data de 15 februarie) este de 130 de lei. La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.  Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !  Pretul abonamentelor este urmatorul: • 12 octombrie - 15 februarie - 130 lei• 16 februarie - 12 iulie - 160 lei• 13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii  Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:  • eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
 
 
Una din cele mai iubite formatii in randul publicului roman, showul concept MOONSPELL reprezinta o premiera in Romania, un recital denumit 'The Vintage Set' in care grupul portughez va prezenta doua albume ce au scris istorie in scena metal internationala, WOLFHEART si IRRELIGIOUS. Parte din piesele incluse pe aceste doua albume vor fi cantate pentru prima data in Romania, iar din setlist nu vor lipsi piese ca Alma Mater, Vampiria, Love Crimes, Wolfshade, Full Moon Madness sau Opium. La Rockstadt Extreme Fest, MOONSPELL vor prezenta un setlist de peste 70 de minute presarat si cu piese  de pe albumele mai recente ale trupei. Cum versurile piesei Vampiria fac referire la Transilvania, showul portughezilor este cu atat mai special, iar trupa s-a declarat extrem de incantata de a concerta pe taramul lui Dracula. 
 
Originari din Brasov, THE THIRTEENTH SUN insumeaza o varietate de stiluri reflectate de fiecare om implicat in proiect, muzicieni pe care ii regasim si in Necrovile, Code Red, Indian Fall sau Aria Urbana. Mai simplu, muzica The Thirteenth Sun marcheaza un concept puternic axat pe elemente atmosferice, redate cu ajutorul diferitelor abordari rock/metal. Primul material discografic, intitulat Genesis, a aparut in iarna anului 2012, fiind produs de Edmond Karban (Dordeduh). Materialul incearca sa prezinte o imagine de ansamblu asupra universului, pornind de la momentul intial al crearii acestuia si asupra dimensiunii sale in raport cu cele ale traiului cotidian. 
02.12.2014

Inca 6 trupe la Rockstadt Extreme Fest

Rockstadt Extreme Fest isi continua parcursul catre editia din 2015 cu sase noi confirmari: KRISIUN, BE'LAKOR, JINJER, TACIT FURY, FLESHWORLD si MINDTHREAT.

Cele sase trupe se alatura numelor deja confirmate: AT THE GATES (Suedia), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE (Norvegia) si VULTURE INDUSTRIES (Norvegia).

Pe aceasta cale, va reamintim ca incepand cu data de 12 octombrie pana pe data de 15 februarie pretul unui abonament este de 130 lei.

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !

Pretul abonamentelor este urmatorul:

• 12 octombrie - 15 februarie - 130 lei

• 16 februarie - 12 iulie - 160 lei

• 13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei

• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe eventim, myticket si bilete.ro

Tocmai din Brazilia, KRISIUN se intorc in Romania dupa o pauza indelungata, de aceasta data cu un nou material discografic, inregistrat in aceeasi formula de trio, album ce va marca un nou monument al brutalitatii in discografia impresionanta a trupei.

Grupul australian BE'LAKOR ajunge in premiera in Romania, iar in ultimii doi ani a fost constant una din cele mai cerute trupe de catre publicul Rockstadt Extreme Fest. Si pe buna dreptate, muzica australienilor pare o reteta inedita a sonoritatilor melodice si progresive, iar rezultatul final ii recomanda drept una din cele mai interesante trupe prezente pe afisul festivalului.

Din Ucraina ii avem pe JINJER, pentru prima data pe scena Rockstadt Extreme Fest. La fel si rusii din TACIT FURY, o portie zdravana de death metal servit tocmai din Moscova. Din Polonia ii salutam pe FLESHWORLD, trupa de post-metal/hardcore mult laudata de publicatiile de specialitate europene.

Iar la final, din Grecia, tara care in fiecare an ne-a oferit cate o surpriza pe scena festivalului, ii intampinam pe MINDTHREAT, una din cele mai cunoscute si apreciate formatii din noul val de metal elen.

20.10.2014

Noi premiere la Rockstadt Extreme Fest 2015: AT THE GATES (Suedia) si WHITE WALLS (Romania), pe scena festivalului!

 


O surpriza pentru a treia editie Rockstadt Extreme Fest 2015, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ce se va desfasura in perioada 12-15 august  la poalele Cetatii Rasnov, sunt cele doua noi confirmari de pe lista: AT THE GATES (Suedia) in premiera in Romania si WHITE WALLS (Romania).

 

Celelalte titulaturi anuntate pana in momentul de fata sunt: KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), DOWNFALL OF GAIA (Germania), ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE (Norvegia) si VULTURE INDUSTRIES (Norvegia).

 

Pe aceasta cale, va reamintim ca incepand cu data de 12 octombrie pana pe data de 15 februarie pretul unui abonament este de 130 lei. 

 

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala ! 

 

Pretul abonamentelor este urmatorul:

•  12 octombrie - 15 februarie - 130 lei

•  16 februarie - 12 iulie - 160 lei

•  13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei

•  Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:

•  eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

•  myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

•  bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

 

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest. 

 

AT THE GATES 

1990 – 1996,  2007-2008, 2010- prezent- death metal melodic - Suedia 

O formatie mult asteptata de iubitorii metalului din Romania este At The Gates, trupa etalon care paseste pentru prima oara pe taram romanesc si pentru prima oara la festivalul Rockstadt Exterme Fest 2015! Cu o activitate muzicala destul de fluctuanta, baietii au revenit pe scena muzicala in 2010, iar in luna octombrie, 2014 au lansat un nou material discografic ce a obtinut deja titulatura de 'Album of the month' in revistele de profil.

Astfel, dupa o pauza discografica de aproape 20 de ani, At the Gates, pionierii stilului "Gothenburg" death metal, aduc cu ei si un nou produs discografic, albumul  "At War With Reality", coperta ce a  fost realizata de catre designer-ul roman Costin Chioreanu care a semneaza si grafica posterului invidiual.

At The Gates este un nume legenda al scenei internationale metal, albumele Terminal Spirit Disease si Slaughter Of The Soul sunt catalogate si astazi drept  pietre de temelie in evolutia si consolidarea genului muzical. Desi integrata in sfera death metal, At The Gates este totodata considerata responsabila pentru primele idei ce au dat ulterior nastere curentului metalcore, gratie abordarii melodice si a inovatiei. Trupe ca As I Lay Dying si The Black Dahlia Murder ii citeaza ca influenta de baza in evolutia genului.

Albumele trupei At The Gates sunt:

The Red in the Sky Is Ours (1992)

With Fear I Kiss the Burning Darkness (1993)

Terminal Spirit Disease (1994)

Slaughter of the Soul (1995)

At War With Reality (2014)

 


 

WHITE WALLS            

2009 – prezent, progressive metal, Romania 

Dupa o pauza notabila in activitatea live, White Walls revine in atentia publicului, primul show confirmat oficial fiind la Rockstadt Extreme Fest 2015. White Walls, trupa romaneasca de progressive metal din Constanta, activeaza din 25 aprilie 2009 si a impartit  scena cu trupe de renume precum Deftones (USA), The Ocean (Germania), East Of The Wall (USA), Blind Guardian (Germania), precum i cu alte formatii importante din Romania:  Trooper, Luna Amara, Kumm, Byron, E.M.I.L., OCS, Implant pentru refuz etc. Membrii sai au fost asociati cu pionierii metalcore/hardcore-ului romanesc, Protest Urban si ulterior cu trupa Murther. Fuziunea membrilor actuali a avut loc odata cu intoarcerea lui Eugen Brudaru in Murther si plecarea lui Florin, vocalul trupei Protest Urban.

Numele trupei a fost ales dupa melodia omonima ce inchide albumul Colors al celor de la Between The Buried And Me.

Un aspect foarte important in cariera baietilor a fost data de 1 octombrie 2011, cand White Walls devine prima trupa romaneasa care a sustinut un concert live la festivalul ProgPower Europe.

Cu numeroase trofee, doua albume de studio, un turneu european si aproape 100 de concerte in tara, White Walls ramane una din cele mai importante nume ale scenei metal autohtone. 

 

 ROCKSTADT EXTREME FEST

15.10.2014

Kataklysm si Carnifex, confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2015

 


 Noi confirmari pentru editia cu numarul III a festivalului Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat eveniment de metal din Romania, ce este programat pentru perioada 12-15 august 2015, pe terenul de biatlon din Rasnov! Este vorba despre KATAKLYSM (Canada) si CARNIFEX (SUA)!

 

Celelalte titulaturi anuntate pana in momentul de fata sunt: ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), DOWNFALL OF GAIA (Germania), ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE (Norvegia) si VULTURE INDUSTRIES (Norvegia).

 

Pe aceasta cale, va reamintim ca incepand cu data de 12 Octombrie pana pe data de 15 Februarie pretul unui abonament este de 130 lei. 

 

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu  peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala ! 

 

Pretul abonamentelor este urmatorul:

•          12 octombrie - 15 februarie - 130 lei

•          16 februarie - 12 iulie - 160 lei

•          13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei

•          Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

 

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest. 

 

 

KATAKLYSM 

1991 -prezent – death metal- Canada

 Kataklysm, o trupa de referinta in sfera death metal-ului, revine in Romania, de data aceasta la a treia editie Rockstadt Extreme Fest 2015!  Infiintata in anul 1991, in Canada, a devenit rapid cea mai cunoscuta formatie de gen in tara lor de bastina si nu numai, fiind catalogati la acea vreme drept ’’cea mai rapida si haotica’’ formatie de metal.

In cei peste 20 de ani de activitate, Kataklysm a lansat unsprezece albume de studio, trei materiale discografice live, mai multe EP-uri si inregistrari video. Printre materialele de referinta pot fi enumerate: Sorcery (1995), Temple of Knowledge (1996), The Prophecy (2000), Shadows and Dust (2002), Serenity in Fire (2004), In the Arms of Devastation (2006), Prevail (2008) si Waiting For The End To Come (2013).

 

 

Kataklysm este, de asemenea, recunoscuta pentru incorporarea de sampling-uri cu citate din filme, cat si pentru pasajele foarte melodioase, elemente ce au oferit trupei o identitate aparte si a propulsat-o in elita scenei metal internationale.

Nu ii ratati, pentru ca au promis un show extrem de atractiv pentru iubitorii de metal greu!

 

CARNIFEX 

2005–2012, 2013 - deathcore – SUA

Carnifex este o trupa americana de deathcore, infiintata in San Diego, California, in anul 2005. Pana in momentul de fata au lansat 5 albume de studio si un EP. Denumirea trupei este derivata din latina veche a cuvantului äúexecutioner, insemnand ’’calau’’.

Incepand cu cel de-al treilea album al lor intitulat Hell Chose Me, trupetii au inceput sa experimenteze, materialul prezintand destul de multe elemente care te duc cu gandul la death metal si influente black metal, solo-uri de chitara, elemente nespecifice pentru Carnifex.  Totoadata si al patrulea album ’’Until I Feel Nothing’’ este un material excentric, ce imbina sonoritati curate de black metal si elementele atmosferice.

 

 

Versurile celor de la Carnifex se axeaza in jurul unor teme ce tin de natura negativista a omului. Vocalistul, Lewis, a declarat intr-un interviu ca tematica lirica va fi intotdeauna dark, chiar si atunci cand starea sa emotionala este una pozitiva. Spre exemplu, primul album ’’Dead in My Arms’’ trateaza ca subiect principal dezamagirea in dragoste si auto-vatamarea. Toate materialele celor de la Carnifex au la baza versuri ce privesc depresia, tradarea, disperarea, furia si ura. Americanii se regasesc si pe afisul 'Tour Of The Year', impreuna cu Parkway Drive, Heaven Shall Burn si Northlane.

 

ROCKSTADT EXTREME FEST09.10.2014

Rockstadt Extreme Fest: Bilete in presale, doar pana pe 11 octombrie


DOAR PANA PE 11 OCTOMBRIE MAI PUTETI CUMPARA ABONAMENTE LA PRETUL DE 100 RON!

Incepand cu data de 12 octombrie pretul unui abonament este de 130 RON!

 

Va reamintim ca mai sunt doar cateva zile in care va puteti cumpara un abonament la pretul de 100 de lei pentru festivalul Rockstadt Extreme Fest, 11 octombrie fiind ultima zi.

Cu incepere de pe 12 octombrie pana pe data de 15 februarie pretul unui abonament va fi de 130 lei. 

Grabiti-va!


Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajuns la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 august 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Rasnov, are pana in momentul de fata urmatoarele titulaturi confirmate: ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), DOWNFALL OF GAIA (Germania), ENSIFERUM (Finlanda), SUICIDAL ANGELS (Grecia), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), TAAKE (Norvegia) si VULTURE INDUSTRIES (Norvegia).

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !

 

Pretul abonamentelor este urmatorul:

• 10 septembrie - 11 octombrie - 100 lei – MAI SUNT CATEVA ZILE!!

• 12 octombrie - 15 februarie - 130 lei

• 16 februarie - 12 iulie - 160 lei

• 13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei

• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

•  bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest !!

 

 

29.09.2014

Alte trei noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2015: Enslaved, Cattle Decapitation si Downfall Of Gaia

 

 
 

Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajuns la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 august 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Rasnov, anunta alte trei noi titulaturi: ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA) si DOWNFALL OF GAIA (Germania).

 

Va reamintim ca in ultimele doua saptamani am anuntat deja primele 5 formatii care vor urca pe scena Rockstadt Extreme Fest 2015. Este vorba despre: ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE si VULTURE INDUSTRIES.

 

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

 

Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala ! 

 

Pretul abonamentelor este urmatorul:

•          10 septembrie - 11 octombrie - 100 lei

•          12 octombrie - 15 februarie - 130 lei

•          16 februarie - 12 iulie - 160 lei

•          13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei

•          Categoria VIP BACKSTAGE - 300 lei. Include "meet and greet" cu artistii.

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:

•          eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

•          myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

•          bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

 

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest. 

 
 

ENSLAVED 
1991-prezent - black metal / progressive-viking metal - Norvegia

Iata-i revenind in Romania, de data aceasta la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2015.

Enslaved a luat nastere in anul 1991, numele grupului fiind inspirat de piesa celor de la Immortal, "Enslaved in Rot". Au inceput ca o formatie de black metal clasic norvegian, insa treptat au incorporat elemente ale muzicii progresive, fapt ce a consolidat numele Enslaved la nivel international, oferind o abordare inedita a ce insemna muzica black metal, iar albume precum Ruun, Vertebrae sau RIITIIR sunt considerate capodopere ale scenei scandinave.

Infiintata in Haugesund, Norvegia, de catre Grutle Kjellson (vocal, chitara bas), Ivar Bjørnson (chitara, sintetizator) si Trym Torson (tobe), in cei peste 20 de ani de existenta formatia a lansat 12 albume de studio i 3 EP-uri. O trupa grea pe care nu trebuie sa o ratati la cea de-a treia editie Rockstadt Extreme Fest!

 

CATTLE  DECAPITATION 
1996-prezent - death grind - SUA

Cattle Decapitation, trupa de goregrind/deathgrind, formata in San Diego, California, in 1996, de catre Scott Miller (voce), Gabe Serbian (chitara) si Dave Astor (tobe), are 6 albume de studio la activ si un demo, aparut in 1997.

Un element de culoare printre sonoritatile deathgrind este ca membrii trupei sunt vegetarieni, fapt reflectat pana si in versurile pieselor, acesta fiind protestul lor fata de maltratarea si consumul animalelor, precum si fata de folosirea produselor de orgine animala. De altfel o formatie controversata, videoclipul Force Gender Reassignment a fost interzis pe YouTube pentru elementele grafice extreme, un mesaj impotriva grupurilor crestine extreme si a discriminarii sexuale.

 

DOWNFALL OF GAIA 
2008-prezent - atmospheric sludge/post-metal - Germania

O titulatura familiara scenei underground, Downfall of Gaia, va sosi la Rockstadt Extreme Fest 2015 cu piese proaspete de pe ultimul material discografic aparut anul acesta: ’’Aeon Unveils the Thrones of Decay’’.

Fondat in 2008, cvartetul a suferit mai multe modificari la sectiunea drums, componenta actuala fiind formata din: Dominik Goncalves dos Reis (chitara si voce), Peter Wolff (chitara si voce), Anton Lisovoj (bass si voce) si Michael Kadnar (tobe).

Desi radacinile grupului se afla in scena crusta punk, ei au devenit mai strans asociati cu un sunet care mai degraba corespunde impactului unei avalanse nascute din pamant negru, rock si namol, in timp ce versurile lor descriu poetic partea intunecata existentei umane. Asadar va invitam la un concert sludge / post metal nemtesc de cea mai buna calitate! 


 

16.09.2014

Noi confirmari la Rockstat Extreme Fest 2015: Taake si Vulture Industries

 


Dupa nici o saptamana, Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajuns la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 august 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Rasnov, anunta alte doua noi titulaturi, de data aceasta din Norvegia: TAAKE, in premiera in Romania, si VULTURE INDUSTRIES !


Va reamintim ca saptamana trecuta am avut primele confirmari pentru festival. Este vorba despre trupele ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS si HARAKIRI FOR THE SKY!


La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.


Spre vanzare vor exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.


Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !


Pretul abonamentelor este urmatorul:
• 10 septembrie - 11 octombrie = 100 lei
• 12 octombrie - 15 februarie = 130 lei
• 16 februarie - 12 iulie = 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului = 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei = meet and greet cu artistii


Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.


Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest !!

 

T A A K E
1993 - prezent - black metal - Norvegia


Inca de la debutul Rockstadt Extreme Fest, Taake a fost una din cele mai cerute formatii in randul publicului prezent la festival, motiv pentru care grupul norvegian isi anunta prezenta - in premiera in Romania - pe scena evenimentului ce va avea loc in Rasnov. Lansati in 1993, Taake are la activ aproape 20 de materiale discografice oficiale si ramane unul din cele mai controversate grupuri scandinave, parte atribuita solistului Hoest. Cel mai nou material discografic, Norway's Weapon, a fost nominalizat pentru categoria 'Best Metal Album', in cadrul premiilor Spellemann.

 

V U L T U R E   I N D U S T R I E S 
2003 - prezent - proggresive metal - Norvegia


O prezenta familiara publicului roman, prezenta Vulture Industries nu va fi deloc intamplatoare si, la fel ca orice aparitie a norvegienilor, recitalul de la Rockstadt Extreme Fest isi va regasi punctele forte atat in prestatia muzicala cat si cea vizuala. Lansati in 2003 sub aceasta titulatura, norvegienii au incorporat muzica avant-gardista cu elemente progresive, notand ca influente Faith No More, Mr. Bungle, Devin Townsend, Arcturus sau The Cult. In Romania, Vulture Industries isi va promova cel mai nou album, The Tower, masterizat de Jens Bogren, in celebrul studio Fascination Street.


 

08.09.2014

Rockstadt Extreme Fest 2015

 

Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajunge la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 August 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Rasnov, iar primele titulaturi ce se gasesc pe afis sunt ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS si HARAKIRI FOR THE SKY!

 

Abonamentele vor fi puse in vanzare Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 00.00 !


La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.


Spre vanzare, ca si in 2014, vor exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel. organizatorii subliniaza faptul ca nu vor exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.


Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 vor fi disponibile in reteaua nationala incepand cu ziua de Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 00.00 !

 

Pretul abonamentelor pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 va fi urmatorul:

  • 8 septembrie - 11 octombrie - 100 lei
  • 12 octombrie - 15 februarie - 130 lei
  • 16 februarie - 12 iulie - 160 lei
  • 13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei
  • Categoria VIP BACKSTAGE - 300 - meet and greet cu artistii

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:

  • eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
  • myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
  • bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

 


Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest.

 

 
ENSIFERUM - Helsinki, Finlanda (1995 - prezent) 

Cu o activitate discografica compusa din peste 15 materiale discografice, Ensiferum este in acest moment varful de lance al scenei folk metal internationale, trupa finlandeza aniversand 20 de ani de activitate cu un nou album, material ce va fi promovat si in cadrul Rockstadt Extreme Fest. Aparitia finlandezilor la Rasnov va fi si singura programata in Romania, in 2015.


SUICIDAL ANGELS - Atena, Grecia (2001 - prezent) 

Suicidal Angels nu este un nume strain pentru publicul roman. Totusi, de la ultima aparitie in Romania, formatia si-a consolidat pozitia pe scena internationala, iar in acest moment grecii poarta cu mandrie titulatura de lider incontestabil al noului val de thrash metal. Dupa turnee in toata lumea alaturi de Kreator, Exodus, Sepultura, Overkill sau Kataklysm, Suicidal Angels revin in Romania pentru a isi promova un nou album.


HARAKIRI FOR THE SKY - Viena, Austria (2011 - prezent) 

Si cum unul din obiectivele Rockstadt Extreme Fest este de a oferi publicului nume relevante ale scenei underground, editia din 2015 se va bucura de prezenta grupului austriac Harakiri For The Sky, considerata in acest moment revelatia post black metal underground, un nume ce a atras deja atentia festivalurilor cu renume, trupa urmand sa confirme in curand aparitii la cele mai importante evenimente de profil europene.


 


 
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f