Eyedrops - Silent Concert pe 17 august la Expirat Halele Carol

17 August 2017
Bucuresti - Expirat Halele Carol
Pret: 25 Lei

Concertul se va auzi doar prin casti wireless, iar numarul acestora este limitat la 300. Cumparatorii de bilet primesc o pereche de casti la intrare, pe durata prestatiei, in seara evenimentului. Pentru cei ce nu doresc sa asculte live-ul, intrarea in terasa este libera.

Acces: 25 de lei in avans / 30 lei la intrare, in seara evenimentului

Biletul include si castile wireless pe durata concertului

„Muzica facuta pe ascuns” este primul dintr-o serie de concerte menite sa ne aduca mai aproape. Mai aproape de voi si de noi insine. Ce inseamna asta? Va fi un „silent concert” - ca o soapta. Va fi secretul nostru. Incepem in intimitatea unui spatiu familiar. Incepem acasa. Apoi, incet, incet ne vom duce tot mai departe, incercand sa respectam linisti tot mai adanci in drumul nostru, sa deschidem spatii tot mai straine obisnuintei noastre.

Ne vedem pe 17 august la Expirat, pe terasa, in aer liber, ca sa ne cunoastem chiar si mai bine. E o premiera pentru noi, cel mai probabil si pentru voi, asa ca avem toate motivele sa fim entuziasti. Avem 300 de casti si cateva secrete de soptit.

Cand taci te-auzi prea tare.

Trupa EYEDROPS si-a inceput activitatea in 2012, prezentandu-se in fata publicului cu piese in limba Engleza. Odata cu anul 2015 si cu imbratisarea limbii Romane ca mediu de exprimare, trupa si-a consolidat propria pozitie pe piata romaneasca de muzica, lansand piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”. Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind in mod paradoxal energizante si generatoare ale unei stari de puternica melancolie, iar discursul baietilor este caracterizat de o surprinzatoare si simpla sinceritate. Temele abordate in cantecele EYEDROPS sunt cu precadere de natura sociala si spirituala, cu un puternic accent pe tema renuntarii la frica, in toate formele ei.

Pe 24 aprilie, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baietii spun: „Prezent reprezinta o destinatie si un inceput de drum. Este rezultatul tuturor intalnirilor si ratacirilor, reusitelor si greselilor noastre. El apartine in egala masura tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au aratat calea, prin puterea exemplului sau opozitie, prin critici sau sprijin neconditionat.”

Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4

Ecou: https://youtu.be/tOL9t4LPFHY

Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI

Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc

Site: http://www.eyedrops.ro

YouTube: https://www.youtube.com/user/eyedropsband

Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook