farfarello feat. tandarica si Joschi Kappl live la Clubul Taranului


12 Octombrie 2018
Bucuresti - Clubul Taranului
Pret: 50 RON

 Trupa lui Mani Neumann, fost violonist al legendarei trupe Phoenix, va sustine 2 concerte la Clubul Taranului in Bucuresti: vineri, 12 octombrie, de la ora 21.00, si sambata, 13 octombrie, de la ora 21:00.

Pe scena i se vor alatura: Ulli Brand (chitara), Ioji Kappl (Bass) si ca invitat special Ovidiu Lipan Tandarica (Tobe si Darbuka).

farfarello combina folclorul est european cu jazzul, rockul si muzica clasica, pe ritmuri moderne cu acorduri de vioara, chitara, bass si tobe. Cu 20 albume la activ si peste 5.000 de concerte in intreaga lume, trupa germana va invita intr-o calatorie muzicala prin propria lor istorie.

Un bilet la concertul farfarello costa 50 de lei, si se gasete prin reteaua online iabilet.ro/retea, www.iabilet.ro, in magazinele Flanco ori disponibil la intrare, in seara evenimentului pe strada Monetariei nr. 3.

Concertele grupului german Farfarello din Clubul Taranului Roman inchid turneul sustinut in Romania.    

Mani Neumann, supranumit in Germania Der Teufelsgeiger ('Violonistul Diavolului'), este un maestru al viorii si blockflote. Este cunoscut in Romania si ca urmare a activitatii sale de violonist in legendara formatie Phoenix (din 1978 pana in 2008), pentru care a fost recompensat de Presedintele Romaniei cu ordinul 'Meritul cultural' in grad de Cavaler. Din 1982 si pana astazi canta impreuna cu Ulli Brand in formatia farfarello.

Ulli Brand este considerat unul dintre cei mai buni chitaristi din Europa, fiind recunoscut pentru stilul sau unic in care interpreteaza muzica la chitara acustica cu 6 si 12 corzi. Specialitatea lui este chitara acustica, pe care o combina cu 'diferite efecte de ecou polifonice'. Ulli face ca sunetul farfarello sa fie unic, reusind cu o singura chitara acustica, sa 'tina' atat armonia, cat si bassul.

Joschi Kappl fostul basist al trupei Phoenix, supranumit si 'Marele Blond', a cantat alaturi de faimoasele trupe de rock din Europa, Heinz Rudolf Kunze si Lake, in prezent fiind in trupa 'Pasarea Rock'. A fost onorat cu premiul MTV – Lifetime Award si decorat de Presedintele Romaniei cu ordinul 'Meritul cultural' in gradul de 'Cavaler' pentru contributia culturala adusa Romaniei. 'Mesterul Manole' - opera rock simfonica compusa de Joschi, este cel mai nou proiect al sau.

Ovidiu Lipan Tandarica este cel mai cunoscut tobosar din rockul romanesc in prezent fiind in trupa 'Pasarea Rock'. Membru a doua formatii marcante de muzica rock din Romania, Rosu si Negru si Phoenix, acesta a fost decorat de Presedintele Romaniei cu ordinul 'Meritul cultural' in gradul de 'Cavaler' si de 'Ofiter" pentru contributia culturala adusa Romaniei. "Getica" este cel mai nou poriect al lui Tandarica fiind un poem simfonic. Astfel, tobosarul Tandarica mai 'bate' toba si cu: Visul Tobosarului, Rona Hartner si Fanfara 10 Prajini, Stelu Enache - Muzica Balkano, Marius Mihalache (timbal, Jazz- Rock, Ethno - Fusion).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook