Festivalul Bucovina Rock Castle va avea loc in perioada 18-20 August

18 August 2016 - 23 August 2016
Suceava - Suceava

16.06.2016

Noi confirmari la Bucovina Rock Castle

 Incheiem anunturile legate de trupele prezente la editia din 2016 a Bucovina Rock Castle si intregim, astfel, lineup-ul festivalului nostru.

De la Timisoara vin Negura Bunget (18 august), una din putinele trupe romanesti de metal care s-a impus pe scena internationala. Si tot de la Timisoara - si tot in 18 august - vin si Implant Pentru Refuz, aflati in cel de-al 21-lea an de activitate, cu piese noi si aceeasi atitudine critica. O trupa foarte interesanta, cu mult nerv si energie, este FronT, din Cluj, care vor concerta pe 19 august. 

Condimentam finalul de festival, in 20 august, cu Antwerp Gipsy Ska Orchestra din...ati ghicit, Antwerp, Belgia. Baietii sunt gata pentru un show exploziv - combinatie intre ska si muzica balcanica! Vom incheia seara - si festivalul - cu Vita de Vie, o formatie ce nu mai are nevoie de prezentare si de a carei revenire stim ca se vor bucura multi (si multe...)!

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa accesati www.bucovinarockcastle.ro si/sau www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival  

26.05.2016

Confirmari noi la festivalul Bucovina Rock Castle!

In speranta ca primele trupe anuntate de Bucovina Rock Castle 2016 va sunt pe plac sau cel putin v-au trezit interesul, revenim cu noi confirmari pentru editia din acest an!

Ucrainienii de la Jinjer (18 august) se intorc la BRC cu piese noi dar cu acelasi show incendiar cu care Tatyana si baietii v-au obisnuit! O alta trupa care revine in festivalul nostru si pe care stim ca multi o asteptati este Alternosfera (19 august), care vor transforma Cetatea de Scaun intr-un Haosoleum...Si daca asta nu va e de-ajuns, puteti sa cadeti in COMA (19 august) si, cine stie, poate va reveniti, poate nu...Poate va ajuta niste sonoritati proaspete, de la doua trupe tinere din subgenuri de rock foarte diferite: Nava Mama (19 august) si Gray Matters (18 august).

Acestea fiind zise, www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival va asteapta pentru informatii proaspete sau amintiri faine din editiile trecute!

www.bucovinarockcastle.ro

11.05.2016

Festivalul Bucovina Rock Castle va avea loc in perioada 18-20 August

Bucovina Rock Castle a ajuns la cea de-a sasea editie. Pentru asta avem sa va multumim voua, in primul rand, si tuturor celor implicati in realizarea acestui eveniment, de la oameni de cultura si autoritati locale la sunetisti si voluntari.

Primele trupe confirmate pentru editia din 2016 sunt Dark Funeral (black metal, Suedia), The Mono Jacks (alternative indie, Ro), Blazzaj (alternative funk, Ro), E.M.I.L. (ska/alternative/rock, Ro) si I’m The Trip (surf rock/psychedelic/alternative, Ro).

Ne bucuram sa aducem pe scena din Cetatea de Scaun a Sucevei un nume important al black metal-ului european, asa cum este Dark Funeral. Daca prezenta lor in seara de 18 august va face noaptea si mai intunecata, speram ca aparitia pentru prima data la festivalul nostru a celor de la E.M.I.L. va aduce dans si voie buna pe 20 august. De fapt, sigur va fi asa, pentru ca in aceeasi seara vor evolua si cei de la Blazzaj! The Mono Jacks, si ei pentru prima data la BRC Festival, vor aduce energia oarecum sobra a indie rock-ului lor in seara de 19 august. I’m The Trip - tot pe 19 august - sunt dovada ca ne dorim sa oferim publicului nu doar concerte ale trupelor consacrate, ci si sa facem loc trupelor tinere, in curs de afirmare.

Noi confirmari in curand!

www.bucovinarockcastle.ro

www.facebook.com/BucovinarockcastlefestivalDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook