Festivalul Celtic Transilvania va avea loc intre 21 si 23 iulie la Baile Figa, Beclean

21 Iulie 2017 - 23 Iulie 2017
Bistrita - Baile Figa, Beclean
Pret: Free

Festivalul Celtic Transilvania este un eveniment complex, unic in Romania, si chiar in estul Europei, in care se combina armonios activitatile de reconstituire istorica a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica folk, rock si metal. Acesta este un eveniment pentru intreaga familie, de la nepoti la bunici.

Ne propunem sa aducem in atentia publicului, printr-o atmosfera inedita, aspecte mai putin cunoscute ale vietii celtilor care intre sec. VI. I.Hr. – IV D.Hr. au trait in imediata apropiere a orasului nostru. Ai ocazia sa vezi pe viu istoria care ai citit-o in carti, sau sa afli lucruri noi, inedite. 

Vino sa iei parte la concerte de folk, rock si metal a peste 20 de trupe sau artisti romani si straini.

TROOPER,   Gothic,  CASH,  Plemya,  E-an-na,  Sakramant, Vrani Volosa, An Theos,  Focul Viu,  Blodiga Skald,  Aether, Harmasar,  Selfish Murphy,  Gav,  Garagatze,  Andrew McGuinness, Brigan, Scars Of A Story,  Blackout,  Hemera’s…

Si reconstituiri istorice : GETO-DACII DIN MOLDOVA, CASTRVM NOVIS, AMICII MUZEULUI, TERRA CELTICA , CELTIC HERITAGE SOCIETY BULGARIA

Toate astea doar la Celtic Transilvania in 21-23 iulie 2017, la Baile Figa, Beclean, Bistrita Nasaud.

Pentru detalii cauta-ne pe Facebook / Festivalul Celtic Transilvania

Accesul publicului este gratuit.

 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook