Festivalul Presa de Rock Bun Editia I, intre 29-30 noiembrie


29 Noiembrie 2013 - 30 Noiembrie 2013
Bucuresti - Incinta Casei Presei Libere
Pret: 30Lei/zi. 50Lei/abon

02.12.2013

Peste 2000 de oameni prezenti la prima editie a festivalului Presa de Rock Bun

Aproximativ 2000 de oameni au ajuns la House of Parties in cele doua zile de festival. La aceasta prima editie, Presa de Rock Bun a adus un line-up exclusiv romanesc, desfasurandu-se intr-un spatiu nestiut de iubitorii de rock.

Cele 10 trupe din festival au venit cu pofta de cantat si cu dorinta de a face show. Prima zi a fost deschisa de Up to Eleven, o trupa bucuresteana, care se pregateste de lansarea primului album. Au urmat oradeii de la N.O.R., care au cantat inclusiv cel mai nou single, care beneficiaza de un videoclip original, - „In somn”. PIMP a facut spectacol, ca de obicei, avand recuzita, costume, doua dansatoare profesioniste si o coregrafie spontana, bazata pe sarituri, asumata de intreaga trupa. Una dintre cele mai asteptate trupe, Robin and the Backstabbers, si-a reconfirmat statutul de trupa profesionista, intr-un recital plin de daruire, apreciat la adevarata valoare de intreg publicul. Vita de Vie in formula electrica a animat multimea cu hituri din toate perioadele trupei, Adi Despot fiind intr-o forma de zile mari.

Ziua a doua a fost deschisa de Pseudonoise, o trupa care creste cu fiecare concert. Astero a demonstrat ca este in urcare in preferintele publicului predominant bucurestean. O surpriza foarte placuta pentru cetatenii capitalei consumatori de rock a fost intalnirea cu aradenii de la Mere. Sarmalele Reci au adus piese stiute de toata lumea din cei 20 de ani de activitate. Cea mai asteptata trupa a fost, fara doar si poate, Alternosfera din Republica Moldova, care a vrajit audienta, care nu vroia sa mai lase trupa sa plece.

Organizatorii multumesc publicului pentru implicare, mai ales grupului venit de la Timisoara, partenerilor media si tuturor celor care au sustinut acest festival si adreseaza multumiri speciale lui Adrian Rugina si echipei sale de la The Backline Shop – www.thebacklineshop.ro si lui Adrian Bucurei si echipei Eventim.

01.12.2013

Poze Festival Presa de Rock Bun ziua 2

O galerie foto de la Festivalul Presa de Rock Bun din ziua 2 a primei editii, ce a avut loc sambata, 30 noiembrie, in incinta Casei Presei Libere, la House of Parties, poate fi urmarita pe METALHEAD.ro accesand linkul de mai jos.

Credit foto: Florin Matinca

Poze de la Presa de Rock Bun Ziua 2

Poze Poze Festival Presa de Rock Bun ziua 2 - Alternosfera

30.11.2013

Poze de la Festivalul Presa de Rock Bun Ziua 1

O galerie foto de la Festivalul Presa de Rock Bun din ziua 1 a primei editii, ce a avut loc vineri, 29 noiembrie, in incinta Casei Presei Libere, la House of Parties, poate fi urmarita pe METALHEAD.ro accesand linkul de mai jos.

Credit foto: Florin Matinca

Poze de la Presa de Rock Bun Ziua 1

 

Up to Eleven

Poze Poze Festival Presa de Rock Bun ziua 1 - Up To Eleven

N.O.R. (Oradea)

Poze Poze Festival Presa de Rock Bun ziua 1 - N.O.R.

PIMP

Poze Poze Festival Presa de Rock Bun ziua 1 - PIMP

Robin and The Backstabbers

Poze Poze Festival Presa de Rock Bun ziua 1 - Robin And The Backstabbers

Vita de Vie

Poze Poze Festival Presa de Rock Bun ziua 1 - Vita de Vie

26.11.2013

Presa de Rock Bun - program pe zile si reguli de acces

Cel mai nou festival rock autohton, Presa de Rock Bun, se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani, adica vineri, 29, si sambata 30 noiembrie, la House of Parties.

Pe scena din incinta Casei Presei Libere vor urca 10 trupe in cele doua zile de festival. Up to Eleven si Pseudonoise se alatura trupelor deja anuntate – Alternosfera (Republica Moldova), Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere, Astero si N.O.R.

Dupa ce a concertat pe aceeasi scena cu trupe ca Luna Amara, Omul cu sobolani, Alternosfera, Byron, Trooper, Iris etc., avand la activ un prim cd inregistrat live din concert, dupa ce a dezvoltat proiectul Tribute to Nirvana, trupa Up to Eleven si-a propus sa fie cat mai vizibila si cat mai aproape de sustinatori. in prezent pregateste un album de studio. O parte din piesele ce vor rasuna pe cd-ul Up to Eleven se vor auzi in cadrul recitalului de la Presa de Rock Bun.

Pornita ca o joaca, trupa Pseudonoise abordeaza Alternativ \ Grunge \ Rock \ Metal cu toata seriozitatea. Membrii Pseudonoise (Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa) se simt in largul lor pe scena, fie ca e vorba de un concert de club sau de un festival, de un concert caritabil sau de o petrecere de motociclisti. Pseudonoise transmite energie si pofta de rock. Au promis ca la Presa de Rock Bun vor face show.

Asadar, cu un line-up de 10 trupe, programul festivalului va fi urmatorul: 

Vineri, 29 noiembrie

Ora 18.00 – acces

Ora 19.00 – Up to Eleven

Ora 19.30 – N.O.R. (Oradea)

Ora 20.15 – PIMP

Ora 21.00 – Robin and The Backstabbers

Ora 22.30 – Vita de vie

Ora 00+ - DJ Detzy

 

Sambata, 30 noiembrie

Ora 18.00 – acces

Ora 19.00 – Pseudonoise

Ora 19.30 – Astero

Ora 20.15 – Mere (Arad)

Ora 21.00 – Sarmalele Reci

Ora 22.30 – Alternosfera (Republica Moldova)

Ora 00+ - DJ Detzy

 

Accesul la Presa de Rock Bun se va face pe baza biletului valid de o zi sau a abonamentului. Biletul asigura accesul unei singure persoane, o singura data, iar abonamentul este valabil in ambele zile ale festivalului.

Biletul in baza caruia se face accesul trebuie pastrat pe toata durata festivalului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. 

Biletele pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online prin www.eventim.ro.

Pretul biletelor pana la data de 29 noiembrie este de 30 de lei pentru o zi si de 50 de lei pentru abonament. Biletele vor putea fi achizitionate si la intrare, pretul acestora fiind atunci de 40 de lei pentru o zi, iar al abonamentelor de 70 de lei.

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale si semiprofesionale, aparate de inregistrare audio-video, cutite, arme, artificii, substante periculoase, obiecte contondente, animale de companie, scaune, bidoane de plastic, sticle, cutii de conserve, mancare. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje si obiecte voluminoase.

In incinta vor fi amplasate baruri. Ca atare, organizatorii roaga publicul sa nu vina cu bauturi din afara, avand posibilitatea de a le achizitiona la spectacol.

Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani fara insotitori majori. 

Organizatorii isi rezerva dreptul de a evacua pe loc persoanele care afiseaza un comportament neadecvat, in neconcordanta cu regulile generale de securitate sau ale bunului simt.

12.11.2013

Inca doua trupe pe afisul "Presa de Rock Bun"

Astero si NOR se adauga line up-ului anuntat de „Presa de Rock Bun”, ce se va desfasura in zilele de 29 si 30 noiembrie la House of Parties, in incinta Casei Presei Libere.

Festivalul, aflat la prima editie, si-a propus in acest an sa adune pe aceeasi scena cele mai cerute trupe ale momentului, alaturi de banduri clasice si de newcomeri foarte promitatori. Alternosfera (Republica Moldova), Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere (Arad), Astero si NOR (Oradea) vor sustine recitaluri in cele doua zile.

House of Parties este una dintre cele mai frumoase sali de evenimente din Bucuresti. Pentru prima data aceasta va fi gazda unui show rock. 

Poze Poze Rock Diverse -

Biletele pot fi procurate prin Reteaua Eventim. Pretul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, iar abonamentul valabil pentru ambele zile costa 50 de lei, daca sunt cumparate in avans, adica pana in data de 29 noiembrie. Pe 29 noiembrie abonamentul va costa 70 de lei, iar biletul pe o zi, 40 de lei. Accesul se va face incepand cu orele 18.00.

 

30.10.2013

Festivalul Presa de Rock Bun Editia I, intre 29-30 noiembrie

In incinta Casei Presei Libere isi face loc rock-ul. “House of Parties” este un salon elegant, care promoveaza petrecerile de toate tipurile. Pentru prima data “House of Parties” se deschide pentru rock cu o petrecere-festival de doua zile – Presa de Rock Bun.

Presa de Rock Bun va avea loc in perioada 29-30 noiembrie. Trupele confirmate pana in acest moment sunt Alternosfera din Republica Moldova, Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP si Mere din Arad. Organizatorii si-au propus sa aduca pe aceeasi scena cele mai in voga trupe ale momentului, trupe intrate in galeria clasicilor si newcomer-i care promit ca vor schimba fata rock-ului autohton.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro). 

Pana in data de 29 noiembrie pretul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, iar al unui abonament (acces in ambele zile) este de 50 de lei.

Accesati pagina de Facebook a evenimentului AICIDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook