Festivalul SHINE 2016 - 1 si 2 iulie, Arenele Romane din Bucuresti


01 Iulie 2016 - 02 Iulie 2016
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 45

23.06.2016

Shine Festival: program, reguli de acces si informatii utile

Pe 1 si 2 iulie la Arenele Romane are loc cea de-a treia editie a Festivalului Shine, "Best Alternative Festival in 2015" la MH Awards, unde ii puteti vedea live pe Alternosfera, Subcarpati, Carla's Dreams (cu live band), Mihail (cu live band), Boogie Belgique, Robin and the Backstabbers, FiRMA, TRAVKA, Fameless,  Coma, Elderbrook, N.O.R., Sunet Fin, Aeon Blank, Pinholes, The Kryptonite Sparks si Ligia Hojda.
 
Sub egida “Come & Shine” festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.
 
Va invitam sa cititi cu atentie programulsi regulile de acces.
 
BILETE si ABONAMENTE
 
Nu cumparati bilete decat din punctele autorizate si de la casa de bilete. Nu cumparati bilete de la speculantii din parc pentru ca sunt false. Ramaneti cu banii dati si nici la concert nu intrati. Pentru o diferenta modica de pret chiar nu merita sa riscati sa nu vedeti concertul. Inainte de concert, biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in retelele eventim, bilete.ro si iabilet.ro/retea. Bilete se vor gasi de vanzare si la intrare.
 
PROGRAMUL Complet poate fi consultat aici: www.facebook.com/ComeAndShine


 
Portile Arenelor Romane se deschid vineri  la ora 16:00 iar sambata la ora 15:30.  Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos cu portile de fier) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu orele de mai sus dar puteti veni la orice ora doriti, portile fiind deschise pana la finalul concertelor in fiecare zi.
 
CATEGORII
 
Posesorii de bilete la categoria de bilete Golden Circle pot sta si in Normal Circle. In Normal Circle exista atat locuri pe scaun cat si locuri in picioare. In Golden Circle sunt doar locuri in picioare. 
 
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Pastrati bratara primita la intrare la mana pe toata durata festivalului. Daca o pierdeti sau o rupeti va trebui sa cumparati alt bilet. Biletele de o zi nu primesc bratara.
 
Accesul copiilor sunt 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul copiilor sub 12 ani este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parinti.  Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copiilor sub 7 ani. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
 
La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie. 
 
Arenele Romane dispun de garderoba.
 
INFORMATII UTILE
 
Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- accesul cu umbrele - va rugam sa aduceti pelerine
- accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- accesul cu aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.
 
Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, energizante, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele dar si un stand de mancare de la Kaufland. 
 
Pe toata durata festivalului va fi amenajat un stand de merch. Majoritatea trupelor participante vor avea produse la vanzare si veti putea gasi si tricourile oficiale Shine Festival dar si postere de vanzare. La standul de merch veti putea plati atat cash cat si cu cardul.
 
MASURI DE SIGURANTA
 
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun de 6 iesiri de urgenta pentru public si inca doua in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor fi prezenti si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul Arenelor.
 
Vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.
 
OBLIGATIILE PUBLICULUI
 
-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor,
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate
 
BILETE
 
Abonamentele de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) si in retelele fizice Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:
 
Pana pe 1 iulie abonamentele de doua zile se gasesc la 90 de lei Acces General iar biletele de o zi la categoria Acces General costa 55 de lei. Biletele de o zi sunt valabile in oricare zi a festivalului.
 
In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 100 de lei iar biletele de o zi vor costa 60 de lei. 
 
Shine Festival – un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts sprijinit de GTI Taxi, Ciuc Premium si iCentre

 

09.06.2016

Bilete de o zi, confirmari noi si programul festivalului SHINE 2016!

Dupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, SHINE s-a bucurat de prezenta a peste 7000 de persoane in cele doua zile, festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit  “Best Alternative Festival” in 2015 ! Anul acesta, cel mai tanar si efervescent festival Bucurestean, Shine, are loc tot la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie si pana acum au fost confirmate trupele SUBCARPATI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS, COMA, ELDERBROOK, AEON BLANK, LIGIA HOJDA, N.O.R. si belgienii de la BOOGIE BELGIQUE.

byron, The Kryptonite Sparks, Pinholes si Sunet Fin se alatura festivalului pentru a completa cele doua zile de sarbatoare cu o muzica pe care o iubim!

 De asemenea, organizatorii anunta punerea in vanzare si a biletelor de o zi la pretul de 55 de lei, la categoria Acces General. 

The Kryptonite Sparks

Descrisa ca "Un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de indie, alternative, funk, punk si hard rock" formatia 'The Kryptonite Sparks' recreeaza pe scenele romanesti groove-ul si aroma britanica a anilor 70'.

http://www.thekryptonitesparks.com/

https://www.facebook.com/kryptonitesparks/info/?tab=overview

https://www.youtube.com/watch?v=TfDyeRJfjwI

 

Pinholes

Pinholes este o formatie romaneasca care compune si respira muzica rock impodobita cu influente muzicale de la post/art-rock la shoegaze si post-punk.

https://soundcloud.com/pinholes

https://www.facebook.com/pinholes.zmei/info/?tab=page_info

https://www.youtube.com/user/PinholesZmei

 

Sunet Fin

Sunet Fin este un proiect Alternative Hip-Hop care imbina elemente muzicale atipice clasicului gen.

"Asta e proiectu', ce-ti arde filamentu' / Se ia curentu', din periferie pana-n centru/". Fiind un stil ce alatura rap cu rock, condimentat cu alte influente, i-am zis alternative hip-hop"

https://www.facebook.com/sunetfin/info/?tab=page_info

https://www.youtube.com/c/sunetfin

 

Programul festivalului SHINE 2016!

Poze Poze pentru articole - shine

Abonamentele de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) si in retelele fizice Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:

ShineTogether: Pachet de 5 abonamente AG pentru 5 persoane la pret de 4 - categoria Acces General. Dupa ce cumparati pachetul primiti pe mail inca 4 invitatii ! la 360 lei

Abonament Golden Circle (presale): 110 lei

Abonament Acces General (presale): 90 lei

Bilete de o zi la categoria Acces General (presale): 55 lei

In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 100 de lei, respectiv 120 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Biletele de o zi vor costa 60 de lei.

Shine Festival– un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts sprijinit de GTI Taxi, Ciuc Premium si iCentre

 

20.05.2016

Shine Festival 2016, noi confirmari: Aeon Blank, Ligia Hojda si N.O.R.

Anul acesta, cel mai tanar si efervescent festival Bucurestean, Shine, are loc tot la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie si implineste 3 ani ! Dupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, festivalul Shine s-a bucurat de prezenta a cateva mii de persoane in cele doua zile, festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit “Best Alternative Festival” in 2015 ! 

ELDERBROOK (downtempo - UK), Aeon Blank, Ligia Hojda si N.O.R. sunt noile confirmari la Shine iar artistii vor urca pe scena Arenelor Romane alaturi de ALTERNOSFERA, SUBCARPATI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, CARLA’S DREAMS (live band), Mihail, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS, COMA si belgienii de la Boogie Belgique. 

Sub egida “Come & Shine” festivalul isi doreste sa-si mentinta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.

Abonamentele cu preturi speciale earlybird pornind de la 70 de lei pentru doua zile, sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in toata tara in reteaua fizica Eventim, bilete.ro si iabilet.ro/retea . De asemenea, categoria de abonamente Golden Circle din fata scenei la 90 de lei a fost suplimentata cu inca 100 de bilete. 

Elderbrook, pe numele sau adevarat Alexander Kotz, este un multiinstrumentalist din Marea Britanie. Tanarul artist reuseste sa impresioneze in mod constant cu un mix de stiluri care da nastere unui sound unic. 

In august anul trecut, artistul a lansat al doilea EP, "Travel Show", care a primit aprecieri atat din partea criticilor, cat si a fanilor. Desi are aproape 21 de ani, Elderbrook a cantat pana acum in cadrul unora dintre cele mai importante evenimente de muzica electronica din lume. 

Ligia Hojda a participat in 2014 la Vocea Romaniei in echipa lui Tudor Chirila si a ajuns in etapa semifinala a concursului, fiind considerata una dintre cele mai bune voci ale editiei. Anul trecut, Ligia a urcat pe scena Shine Festival impreuna cu Tudor Chirila si Tiberiu Albu, iar in acest an este pregatita pentru a ne incanta cu vocea si stilul sau unic. 

Aeon Blank este o trupa de alternativ care a fost infiintata in 2011. In 2012, grupul a lansat primul material de debut, "Handmadegods & Godmadedemons", care a fost primit cu bratele deschise de fanii genului. 

La editia din 2013 Metalhead Awards, trupa a primit premiul pentru Best Alternativ Newcomer, ceea ce le-a adus un plus de popularitate. De curand, Aeon Blank a aniversat cinci ani de existenta si se poate lauda cu doua materiale discografice si multe concerte, atat in Bucuresti, cat si in tara.

N.O.R. este o trupa de rock alternativ din Oradea care isi construieste pas cu pas drumul in industria muzicala din Romania. Grupul a fost infiintat in 2012, iar pana in prezent a sustinut concerte in majoritatea oraselor tarii alaturi de trupe precum Impant Pentru Refuz, Robin and the Backstabbers, Cargo, Alternosfera sau Vita de Vie. 

In 2015, trupa a lansat materialul de debut "Intre Furtuni". Piesa "In Somn", inclusa pe acest album, a fost inclusa de Radio Trib in topul celor mai importante piese rock romanesti ale anului 2014

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand !

Abonamentele de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) si in retelele fizice Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:

-Presale 2, pana pe 1 iunie la 70 de lei Acces General respectiv 90 de lei Golden Circle in fata scenei

-Presale 3, pana pe 1 iulie la 90 de lei Acces General respectiv 100 de lei Golden Circle in fata scenei

In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 100 de lei, respectiv 120 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Datorita cererii foarte mari de abonamente de doua zile, cel mai probabil nu vor exista bilete de o zi. 

Shine Festival– un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts sprijinit de GTI Taxi, Ciuc Premium si iCentre

 

23.02.2016

Ultima saptamana de abonamente Earlybird la Shine Fesival 2016

 Mai sunt doar 7 zile in care mai puteti cumpara abonamente la Shine Festival 2016 la pretul de 60 de lei pentru zona Golden Circle si 40 de lei pentru Acces General.

Ulterior biletele vor costa 75 de lei, respectiv 55 de lei. Printre artistii care vor urca pe scena festivalului se numara Alternosfera,  Robin & The Backstabbers, Boogie Belgique, Travka, Firma, Coma, Fameless si nu numai.

Anul acesta, Shine Festival are loc in perioada 1-2 Iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro dar si in reteaua aferenta IaBilet (Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop)


11.02.2016

Alternosfera, CARLA's Dreams, Mihail si Boogie Belgique canta la festivalul SHINE, editia 2016

 Dupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, SHINE s-a bucurat de prezenta a peste 7000 de persoane in cele doua zile,  festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit  “Best Alternative Festival” in 2015 ! Anul acesta, cel mai tanar si efervescent festival Bucurestean, Shine, are loc tot la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie si pana acum au fost confirmate trupele SUBCARPATI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS si COMA. 

 
Alternosfera, Carla’s Dreams si Mihail se alatura festivalului, intarind afisul cu trei nume foarte iubite de peste Prut ! De asemenea, belgienii de la Boogie Belgique revin la Bucuresti pentru un show de electro-swing de zile mari !
 
Sub egida “Come & Shine” festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.
 
Abonamentele cu preturi speciale earlybird pornind de la 45 de lei pentru doua zile, sunt deja in vanzare in format electronic pe iabilet.ro si in toata tara in reteaua fizica iabilet.ro/retea 
 
Pentru al treilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” la Metalhead Awards, Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica - show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara.Dupa lansarea de album de anul trecut, concertul din cadrul galelor Metalhead Awards si lansarea noului videoclip “Haosoleum”, basarabenii revin la Bucuresti in cadrul festivalului Shine !
 
Mihail va prezenta publicului repertoriul sau, un mozaic de elemente funk, blues, pop si rock alternativ. Muzician versatil i pasionat de arta, Mihail i-a dedicat cei 25 de ani parcuri pana acum muzicii, picturii, fotografiei i design-ului grafic. Artistul de origine basarabeana a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte si Design, insa pasii l-au indrumat tot catre muzica.  Succesul avea sa il cunoasca prin hitul “Ma ucide ea” care a ajuns sa fie difuzat pe toate posturile de radio si adune peste 5 milioane de vizualizari in online. Mai mult decat atat, Mihail si-a interpretat celebra piesa alaturi de o orchestra simfonica intr-un concert sustinut la Chisinau. Totodata, Mihail a impresionat si prin seria “Lookout Tower Acoustic Session” filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate pana acum: “Noi ne privim”, “Let’s make love” si “Seara”.
 
Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe. A devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. Anul 2015 este plin de reusite pentru cei de la Carla’s Dreams. Single-ul “Cum ne noi”, compus de Carla’s Dreams si interpretat in colaborare cu Delia a stat saptamani intregi pe locul 1 in topul radio si TV din Romania. Piesa “Da, mama”, piesa compusa tot de Carla’s Dreams in interpretarea Deliei a cucerit publicul din Romania si a fost virala in mediul online. Cele doua video-uri au pe YouTube aproape 60 de milioane de vizualizari. Carla’s Dreams au lansat single-ul ‘Te rog’, piesa care a obtinut 1 milion de vizualizari in doar o saptamana de la lansare iar recent “Sub pielea mea”, un succes instant !
 
Abonamentele earlybird de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea -  Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) la urmatoarele preturi:
 
-Earlybird pana 1 martie la 45 de lei Acces General respectiv 60 de lei Golden Circle, in fata scenei
-Presale 1, pana pe 1 mai la 55 de lei Acces General respectiv 75 de lei Golden Circle in fata scenei
-Presale 2, pana pe 30 iunie la 60 de lei Acces General respectiv 80 de lei Golden Circle in fata scenei
 
In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 70 de lei, respectiv 100 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Datorita cererii foarte mari de abonamente de doua zile, cel mai probabil nu vor exista bilete de o zi. 
 
Vom reveni cat de curand cu mai multe informatii
 
Come & Shine – un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts
 
13.07.2015

Festivalul SHINE 2016 - 1 si 2 iulie, Arenele Romane din Bucuresti

Dupa ce la editia a doua, desfasurata in 2015, festivalul SHINE s-a bucurat de prezenta a 7000 de persoane in cele doua zile de festival, este momentul sa aflam primele nume confirmate pentru a treia editie care va avea loc intre pe 1 si 2 iulie in Bucuresti la Arenele Romane.

ROBIN AND THE BACKSTABBERS, TRAVKA, FAMELESS si COMA sunt primele patru confirmari pe afisul festivalului urmand ca multe alte nume sa fie anuntate in curand, atat din tara cat si de afara.

Abonamentele earlybird cu preturi speciale sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop - partener Orange si Vgeneration din toata tara) la urmatoarele preturi:

-          Abonament de doua zile Golden Circle in fata scenei – 60 de lei
-          Abonament de doua zile Acces General – 45 de lei

Abonamentele earlybird sunt limitate la cate 250 de bucati din fiecare categorie, urmand ca dupa epuizarea acestora preturile sa creasca treptat.

Vom reveni cat de curand cu mai multe informatii

Facebook Event: www.facebook.com/events/1628155180756102/

www.facebook.com/ComeAndShine

Come & Shine – un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts
 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook