Festivalul Summer Well 2011 la Buftea, Domeniul Stirbey

Festivalul Summer Well 2011 la Buftea, Domeniul Stirbey

13 August 2011 - 14 August 2011
Buftea - Stirbey
Pret: TBA

Interpol vor sustine primul concert in Romania pe data de 14 august 2011, in cadrul Stirbey Festival, ce va avea loc in Buftea (langa Bucuresti). Concertul Interpol din Romania face parte dintr-un turneu care va trece si pe la Sziget Festival, Open Air Festival sau Lowlands Festival. Al doilea nume confirmat pentru Stirbey Festival este Plan B.

Interpol vin la Summer Well pentru primul lor concert in Romania! Mai mult, una dintre piesele lor da numele festivalului.

Avem deci mai multe motive sa ne bucuram ca una dintre cele mai influente formatii de rock alternativ din lume - "the kings of the indie scene", cum au fost numiti - completeaza line-up-ul ultimei zile de festival.

Ultimul an a fost unul plin pentru Paul Banks, Daniel Kessler si Sam Fogarino: au scos un disc nou ("Interpol", in septembrie 2010), au cantat impreuna cu U2 in turneul 360°, au participat la Creators Project la Coachella. Si au inainte o vara la fel de plina, cu multe concerte in America si in Europa. Interpol canta la Summer Well pe 14 august.
interpolnyc.com

Pentru

Summer Well

se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, in ambele zile ale acestuia. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte. Pretul unui abonament este de 99 RON (toate taxele incluse). Abonamentele pot fi cumparate online sau offline.

ONLINE:
easytickets.ro, eventim.ro


OFFLINE
Orange shops

IMPORTANT:
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Parintele insotitor trebuie sa prezinte un abonament valabil pentru accesul sau si al copilului la festival. Un parinte poate insoti un singur copil (abonamentul parintelui va permite accesul acestuia si doar al unui copil sub 12 ani).

Accesul la festival pentru orice persoana cu varsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid.

La intrarea in spatiul festivalului (si dupa validarea abonamentului) participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament ii da dreptul participantului la o singura bratara.

Line-up:

13 august
Plan B
Noisettes
Mystery Jets
Graffiti6
Chew Lips


14 august
Interpol
The Raveonettes
The Wombats
Chapel Club
Alex Clare


Pe toata durata festivalului, linii de transport in comun vor fi disponibile intre Bucuresti, Domeniul Stirbey si retur. Detalii vor fi oferite inainte de datele de desfasurare ale Summer Well.

Pentru cei care doresc sa vina la festival cu masina proprie, Buftea ofera locuri de parcare, dar intr-un numar limitat. Urmariti pagina oficiala pentru detalii despre numarul de locuri de parcare disponibile in Buftea si locatiile parcarilor in apropierea Domeniului Stirbey. Din considerente de spatiu dar si din considerente ecologice, va sugeram sa impartiti o masina cu cat mai multi prieteni.

In Domeniul Stirbey, accesul cu masina se va putea face doar pe baza ecusoanelor eliberate de catre organizatori. Acestea sunt disponibile doar pentru cei implicati in organizarea festivalului.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f