FINK revine la Bucuresti pe 7 octombrie in Control

07 Octombrie 2017
Bucuresti - Club Control
Pret: 75-100 RON

02.08.2017

Fink anunta un album nou si lanseaza piesa 'Cracks Appear'

Renumitul artist britanic Fin Greenall, pe numele sau de scena FINK, revine alaturi de trupa sa la Bucuresti dupa showul sold out din 2015. Evenimentul va avea loc la Club Control, sambata, 7 octombrie, de la ora 20:00.

FINK indulceste asteptarea fanilor sai cu o piesa noua, "Cracks Appear", extrasa de pe noul sau album "Resurgam", ce urmeaza sa fie lansat in data de 15 septembrie.

Titlul "Resurgam" provine dintr-o inscriptie latina ce inseamna "Ma voi ridica din nou" si este cel de-al saselea album de studio al artistului britanic FINK, inregistrat alaturi de Tim Thornton (tobe, chitara) si Guy Whittaker (bass). Materialul este un exemplu concret al pasiunii lui Fin Greenall de a experimenta, insa fara a omite esenta spirituala a muzicii pentru care este cunoscut. "Resurgam" poarta semnatura lui Mark "Mark Ellis" Ellis producator ce lucreaza cu artisti precum PJ Harvey, U2, Foals, Warpaint sau The Killers.

"Eram proaspat intors din turneul "Blues", cu vocea ragusita, cu unghiile rupte, urmele ultimului bis inca se mai regaseau pe chitara in timp ce despachetam. In prima saptamana trebuia sa ne aranjam totul, insa, pana la finalul celei de-a patra zi, aveam deja inregistrata piesa "Resurgam", prima piesa pe care am scris-o in timp ce, teoretic, ne faceam incalzirea...", a marturisit  Fin Greenall

Poze Poze pentru articole - fink / resurgam

FINK revine la Bucuresti pentru a cuceri din nou inimile fanilor sai. Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare doar 450 de bilete, la urmatoarele preturi:

- presale 1: 85 Lei pana pe 7 septembrie

- presale 2: 90 Lei pana pe 7 octombrie

- in ziua concertului, la intrare: 100 Lei (in limita locurilor disponibile)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 

Un eveniment beatfactor powered by BestMusic Live Concerts

31.01.2017

FINK revine la Bucuresti pe 7 octombrie in Control

 Renumitul artist britanic Fin Greenall, pe numele sau de scena, FINK, revine alaturi de trupa sa la Bucuresti dupa showul sold out din 2015. Evenimentul va avea loc la Club Control, sambata, 7 octombrie de la ora 20:00.

Dupa lansarea "Fink's Sunday Night Blues Club Vol. 1", FINK se alatura celor doi muzicieni de exceptie, Tim Thornton si Guy Whittaker dar si unor invitati speciali de marca pentru a lansa un nou album si pentru un nou turneu mondial, care include si Romania. Mai multe detalii, in curand !

Cu o activitate de peste 20 de ani in lumina reflectoarelor, 9 albume din care doua live si colaborari cu John Legend, Amy Winehouse sau Professor Green, FINK promite un show de senzatie la Bucuresti pe 7 octombrie.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si au urmatoarele preturi:

- presale 1: 85 Lei pana pe 7 septembrie

- presale 2: 90 Lei pana pe 7 octombrie

- in ziua concertului, la intrare: 100 Lei (in limita locurilor disponibile)

 

Se pun in vanzare doar 450 de bilete, in total.

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Reteaua iabilet.ro - http://www.iabilet.ro/retea: Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Un eveniment beatfactor powered by BestMusic Live Concerts.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook