Flex Fest are loc intre 3 si 5 septembrie

03 Septembrie 2021 - 05 Septembrie 2021
Arad - Ștrandul Neptun, Arad
Pret: 105.83

03.09.2021

Flex Fest, program si reguli de acces

Flex Festival a ajuns la a treia editie si are loc in acest weekend in incinta Strandului Neptun Arad in perioada 3 – 5 septembrie.

Manifestarea se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica rock si metal din Arad, judetele invecinate, precum si din tarile invecinate (Ungaria, Serbia). Pe scena festivalului vor urca 14 trupe printre care Nervosa, Moby Dick si Sur Austru.

Abonamentele pot fi achizitionate la urmatorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-arad-flex-fest-64973/

Programul festivalului:

Vineri, 3 Septembrie, 18:00 – 23:00

Moby Dick

Necrovile

Magnetic

Heedless Elegance

Sambata, 4 Septembrie, 18:00 – 23:00

Nervosa

Crossbones

Desecrate

Sacrificial Slabs

False Reality

Duminica, 5 Septembrie, 18:00 – 23:00

Sur Austru

Jind

Dishonored

Zivatar

Steam Breather

Organizatorii au declarant:

“Spatiul ales este generos ca suprafata, acces, parcare si umbra pentru campare si corturi, avand la dispozitie toalete, dusuri si bazinele din vecinatate.

Pentru cazari punem la dispozitie motelurile si hotelurile din apropiere (o raza de 3km). Nu vor lipsi standurile cu mancare calda si bauturi reci pentru delectarea participantilor carora li se vor asigura aproximativ 500 locuri la mese acoperite.

De asemenea, vor fi si standuri de expozitie si vanzare a produselor si accesorilor vestimentare rock si suveniruri.”

Pagina oficiala de facebook: https://www.facebook.com/Flex-Fest-2186300361687239/

Site oficial: http://www.flexfest.ro/

 

13.03.2020

Flex Fest are loc intre 3 si 5 septembrie

SC Club Flex SRL Arad, dupa o experienta in organizarea concertelor de peste 11 ani in parteneriat cu Toncraft Events SRL Arad au hotarat creerea si desfasurarea festivalului de rock-metal FLEX FEST. Festivalul se afla la editia a 3a.

Locatia este in  incinta Strandului Neptun Arad, in zona de concerte. Manifestarea se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica rock din Arad, judetele invecinate, precum si din tarile invecinate (Ungaria, Serbia).

Spatiul ales este generos ca suprafata, acces, parcare si umbra pentru campare si corturi, avand la dispozitie toalete, dusuri si bazinele din vecinatate.

Pentru cazari punem  la dispozitie motelurile si hotelurile din apropiere (o raza de 3km). Nu vor lipsi standurile cu mancare calda si bauturi reci pentru delectarea participantilor carora li se vor asigura aproximativ 500 locuri la mese acoperite.

De  asemenea, vor fi si standuri de expozitie si vanzare a produselor si accesorilor vestimentare rock si suveniruri.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,  Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook