Florin Chilian: Concert la Hard Rock Cafe pe 11 octombrie

Florin Chilian: Concert la Hard Rock Cafe pe 11 octombrie

11 Octombrie 2012
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 50 cu 60 lei

05.10.2012

Florin Chilian a lansat un nou single, "Tu"

"Tu", cel mai nou single semnat de Florin Chilian, a fost cantat in premiera, luni, 3 octombrie, in prima editie a emisiunii GuerriLIVE Acoustic Session cu Bogdan Serban.

"In piesa este vorba despre egoism - desi, aparent, nu e vorba despre asa ceva - dar mai ales despre o poveste de dragoste”, spune Chilian. "Tu" va face parte de pe urmatorul album al lui Florin Chilian, care se va chema, cel mai probabil, "Plansu’-rasu’”.

Pentru moment,"Tu" este disponibila in varianta acustica, in exclusivitate, doar la Radio Guerrilla, insa fanii lui Florin Chilian o pot asculta live pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe la concertul cu artistul organizat de Bestmusic.ro si Sprint Media Grup.

Cei care care doresc participe isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe (incepand de vineri, 28 septembrie): 60 lei bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro, se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Parteneri media: Magic Fm, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro si Cocor Media Channel

25.09.2012

Florin Chilian: Concert la Hard Rock Cafe pe 11 octombrie

Sprint Media Group si Bestmusic.ro te invita la Hard Rock Cafe joi, 11 octombrie, de la ora 21, la un super concert cu un artist pentru care scena si muzica au fost sansa si salvarea, in acelasi timp: Florin Chilian.

Seria de concerte “Bestmusic cu” continua si in aceasta toamna cu 10 evenimente de top in Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru cantari live din Romania. Dupa concertul Proconsul de pe 4 octombrie, Florin Chilian viziteaza renumitul club bucurestean in cadrul unui concert doar pentru cunoscatori.

Vino sa asculti "Zece", "Iubi", "Sa nu ucizi", "Raiuri de Iad" sau "Intoarce-te cand dorm" pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe !

Cei care care doresc sa fie alaturi de Florin Chilian isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe (incepand de vineri, 28 septembrie, pana in ziua concertului, inclusiv sau la concertul Proconsul de pe 4 octombrie): 60 lei bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Parteneri media: Magic Fm, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro si Urban.ro.

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f