FolkCore Reloaded - Dirty Shirt, AnTheos pe 31 Martie in Quantic

31 Martie 2018
Bucuresti - Quantic
Pret: 40 - 60 RON

 La un an de la incheierea ineditului turneu 'FolkCore DeTour', DIRTY SHIRT a decis ca aniversarea unui astfel de eveniment trebuie sarbatorita, astfel ca in data de 31 martie, trupa maramureseana se intoarce la Bucuresti si va concerta alaturi de Ansamblul Folcloric National Transilvania in cadrul evenimentului FolkCore Reloaded, in club Quantic.

FolkCore Reloaded va reprezenta nu doar lansarea oficiala a albumului si DVD-ului live 'Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania – FolkCore DeTour', filmat in cadrul concertului de la Arenele Romane (Bucuresti) din 1 aprilie 2017, dar va aduna laolalta si alte formasii importante ale valului folk metal actual, care vor fi anunsate curand.

De asemenea, alaturi de Dirty Shirt si Ansamblul Transilvania, pe scena din Quantic vor mai urca si alsi invitati speciali, pentru a completa experienta concertului si a o face memorabila.

In cadrul acestui eveniment, Dirty Shirt va canta in premiera si cateva piese noi care vor fi incluse pe albumul de studio la care trupa lucreaza in prezent, asa ca e un motiv in plus sa nu ratati acest eveniment!

DIRTY SHIRT & ANSAMBLUL FOLCLORIC NATIONAL TRANSILVANIA


Despre Dirty Shirt stiti deja multe, insa daca ati participat la unul din concertele incluse in turneul 'FolkCore DeTour', atunci stiti deja ca aceasta combinatie alaturi de Ansamblul Folcloric National Transilvania este una mai mult decat interesanta!

'FolkCore DeTour' a reprezentat un proiect unic nu doar pentru scena metal nationala, cat si pentru cea internationala, deoarece a adus pe aceeasi scena o trupa metal alaturi de un ansamblu folcloric traditional, intr-o productie complexa.

****

AN THEOS


An Theos a luat fiinta in 2010, stilul abordat fiind epic-folk metal. Piesele sunt in limba romana, iar tema lirica este reprezentata de traditiile romanesti. Cu o componesa de 8 membri, An Theos a acumulat in cei 8 ani de la infiinsare si 5 ani de la prima aparitie scenica o experienta vasta in ceea ce inseamna activitatea concertisitica atat pe plan national, cat si international, in cele peste 100 de concerte sustinute. An Theos prezinta un show complet, atat muzical, cat si prin imagine.

 



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook