Galati: Concert Compact pe 20 martie 2021


20 Martie 2021
Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor
Pret: 50-90

 Am cutreierat tara in prima parte a turneului. A fost de neuitat pentru noi si credem ca si pentru voi. Tot voi sunteti cei ce ne-ati spus ca suntem ”Trupa din vis...” si asta a creat un alt vis. Credem ca visele noastre ne fac sa ramanem impreuna.

Poate fi ”Tinerete fara batranete si…” bucuria de a canta impreuna atunci cand unii iti spun: ”iti mai arde si de cantat?”.

Suntem siguri ca si spectatorii nostri, ascultand si muzica noastra, pot sa ramana ”vesnic tineri si ferice”cum ar spune poetul.

COMPACT pleaca intr-un turneu de cateva luni, convinsi ca pentru prietenii nostri adevarati conteaza amintirile si sperantele si in general, vorba unuia, ”zgomotul nu face bine si binele nu face zgomot!”

Noi cantam pentru fetele din vis si pentru prieteni.

COMPACT®  este chiar TRUPA DIN VIS… Legenda continua…

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook