Galati: Sarmalele Reci

Galati: Sarmalele Reci

06 August 2022
Galati - Versus Pub
Pret: 60

Sarmalele Reci revin cu bucurie la Galati, aducand concertul si vinilul „Tara te vrea prost”, un album document, cu piese de colectie.

„Violeta”, „Gasca de la bloc”, „Varsatorul”, „N-ai nimic pe sub tricou”, plus bonusuri, vor fi cantate la Versus Pub, sambata, pe 6 august 2022. Initiata ca o trupa de protest social, simbol al civilizatiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz in tara lucrurilor bine facute si neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupa profetica.

Un amestec original si eclectic de rock’n’roll, funk, jazz si folclor, cu versuri scrise cu arta si forta in limba romana, „Tara te vrea prost” este un disc emblematic si, din pacate, inca actual. Pe vinil, reinregistrat, cu un sunet mai proaspat, cu o tehnologie mai noua, cu o voce mai matura, cu o energie mai punk, albumul va fi catat in concert, in premiera, la Galati si inveselit cu un „Sprit de vara”.
 
O experienta de neuitat va fi intreg spectacolul de la Versus Pub, din 6 august. Scriem istoria impreuna si contrazicem titlul albumului, ca sa aflam cum sa schimbam istoria viitoare.
Copii pana in 12 ani nu platesc bilet. Va asteptam!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:f