ANULAT - GRAVE si MALEVOLENT CREATION canta pe 18 Noiembrie la Bucuresti

ANULAT - GRAVE si MALEVOLENT CREATION canta pe 18 Noiembrie la Bucuresti

18 Noiembrie 2015
Bucuresti - Fabrica
Pret: 50 - 60 RON

04.11.2015

Concertul Grave si Malevolent Creation este anulat

 Din motive de siguranta si securitate a spectatorilor dar si a trupelor, METALHEAD anuleaza cele patru concerte programate in clubul fabrica in viitorul apropiat.

Am discutat si cu reprezentantii clubului care ne-au informat ca totul este in regula acolo (clubul are 5 cai de evacuare) dar ar dori sa efectueze o reverificare avand in vedere ordonata de urgenta de ieri a Guvernului. Suntem siguri ca totul este in regula dar aceste proceduri dureaza asa ca vrem sa fim 100% siguri asa ca nu putem risca nici macar 0.0001%.

Este vorba de concertele urmatoare:

18 noiembrie - Grave si Malevolent Creation

20 noiembrie - TRUDA

25 noiembrie - TORCHE

3 decembrie - Crippled Black Phoenix

Cumparatorii de bilete vor fi contactati de catre iabilet.ro cu informatii despre recuperarea contravalorii biletelor cumparate sub forma de Voucher sau sub forma de transfer intr-un concet bancar. Cei care au cumparat bilete din alte retele decat iabilet.ro isi pot recupera banii incepand de maine din punctele de unde le-au procurat.

Showul Bucovina ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 5 decembrie la Colectiv va fi reprogramat in jurul aceleiasi perioade in alta locatie. Asteptam controalele ISU pentru a vedea ce locatii din Bucuresti au autorizatii si functioneaza cu toate actele in regula pentru a sti unde sa mutam showul. Biletele deja vandute raman valabile.

Cele doua concerte METALHEAD Awards de pe 29 si 30 ianuarie (Primordial) se muta la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele deja cumparate ramana valabile

Sa fim alaturi de familiiile indurerate si sa ne rugam pentru cei aflati in spitale. Le dorim insanatosire grabnica

METALHEAD

19.10.2015

L.O.S.T. canta alaturi de Malevolent Creation si Grave la Bucuresti , pe 18 noiembrie

Pe 18 noiembrie in cub Fabrica din Bucuresti, METALHEAD va invita la un regal death metal alaturi de doua trupe care au scris si scriu istorie: suedezii de la GRAVE si americanii de la MALEVOLENT CREATION ! Showul incepe la ora 20:00 iar americanii si suedezii urca pe scena dupa ora 21:00.

 
Bucurestenii de la L.O.S.T. vor deschide ostilitatiile din fabrica, in premiera intr-o noua componenta, cu chitaristul argentinian Damian Batista (ex Mutilation Death, Nemesis) si bateristul Alex "Gomez" Dascaloiu (9.7 Richter, ex Gothic, Tiarra, An Theos). Avand membri cu o experienta indelungata in scena romaneasca, de peste 20 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 4 albume inregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae si Warganism), trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid in underground, inca de la lansare, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.
 
Cel mai nou produs discografic este un album live (o premiera pentru scena romaneasca), “L.O.S.T. Live at Metalhead Meeting 2013”, lansat in luna februarie 2014 si promovat printr-o serie de concerte in Romania si Bulgaria, astfel aniversand si 10 ani de activitate ai trupei. 
 
 
Formata in 1986 in Suedia si cu 11 albume la activ, GRAVE aduc death metalul suedez pe scena din fabrica unde vor prezenta alaturi de piesele care i-au facut celebri si o serie de compozitii noi din 2015. Acestora li se alatura americanii de la MALEVOLENT CREATION care dupa 28 de ani si 15 albume, vin sa demonstreze ca inca au ceva de spus pe scena metal internationala. Vom auzi in premiera la Bucuresti si piese de pe cel mai recent album al trupei, “Dead man’s path”.
 
Biletele pentru concert se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:
 
- In presale biletele costa 50 de lei
-  In ziua concertului, la intrare,biletele costa 60 de lei
 
Un Eveniment METALHEAD powered by ROCK FM & Zile si Nopti
 
22.09.2015

ANULAT - GRAVE si MALEVOLENT CREATION canta pe 18 Noiembrie la Bucuresti

 Pe 18 noiembrie in cub Fabrica din Bucuresti, METALHEAD va invita la un regal death metal alaturi de doua trupe care au scris si scriu istorie: suedezii de la GRAVE si americanii de la MALEVOLENT CREATION ! 

Formata in 1986 in Suedia si cu 11 albume la activ, GRAVE aduc death metalul suedez pe scena din fabrica unde vor prezenta alaturi de piesele care i-au facut celebri si o serie de compozitii noi din 2015.


Acestora li se alatura americanii de la MALEVOLENT CREATION care dupa 28 de ani si 15 albume, vin sa demonstreze ca inca au ceva de spus pe scena metal internationala. Vom auzi in premiera la Bucuresti si piese de pe cel mai recent album al trupei, “Dead man’s path”.


Vom reveni in curand cu mai multe detalii.

Biletele pentru concert se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si in retelele Eventim si Myticket la urmatoarele preturi:

- In presale biletele costa 60 de lei

- In ziua concertului, la intrare,biletele costa 70 de lei

Un Eveniment METALHEAD
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f