Haggard concerteaza la Festivalul Roman de la Zalau

07 Septembrie 2013

Haggard, una dintre cele mai indragite trupe de Symphonic Metal, va urca pe scena editiei din acest an a Festivalului Roman Zalau Porolissum. Prezenta nemtilor la Zalau, pe data de 7 septembrie, a fost facuta publica tocmai de catre membrii formatiei, la finalul recitalului pe care l-au sustinut, weekendul trecut, la Festivalul ARTmania 2013 de la Sibiu. Informatia ne-a fost confirmata de catre oficialii Primariei Zalau, cu precizare ca, deocamdata, municipalitatea nu a semnat contractul cu cei de la Haggard.

 
Grupul Haggard isi are radacinele atat in muzica Death Metal, cat si in cea neo-clasica si medievala, interpretand opere rock folosind instrumente clasice si medievale, precum violoncelul, oboiul, harpa, vioara, timpanul. Albumele lor combina pasajele melodice si vocile feminine, cu riff-urile de chitara, sunetele specifice muzicii metal si vocile masculine joase.
 
In cei peste 20 de ani de activitate, Haggard au sustinut concerte in toata lumea, cucerind un numar impresionant de fani. Formatia din Germania este condusa de Asis Nasseri, un artist de origine afgano-germana, care compune toate piesele, canta la chitara, percutii si voce.
 
Cea de-a noua editie a Festivalului Roman Zalau Porolissum va avea loc in perioada 6-8 septembrie, in Zalau si la Castrul Roman de la Porolissum. Evenimentul a fost organizat pentru prima data in 2005, la initiativa Primariei si a Consiliului Local Zalau, din dorinta de a oferi publicului larg o manifestare culturala de tinuta, care sa se evidentieze in peisajul cultural, local, regional si national.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Participanti la concertBlack.Lola
Black....

Mihai Ionita
Mihai...


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook